- 30 Temmuz 2015
- 144
- 49
- 40
teşekkür ederim evet Allah hepimiz yardımcısı olsun.Canım lRabbim yardım etsin. Maalesef bskn da dediği gibi birçok şey alerjik olabilir. Bunu da deneyerek bulacaksın
Canim bu hangi hastane. Cocuk doktorumuydu.Ay anladım canım.
Biz bugün doktora gittik zaten. Ben direk yönlendiricem sizi dedi. Ama bursaya mı yoksa marmaraya mı yollayalım bilemiyrm dedi. Arkadaşı varmış ama ayrılmış falan filan. Ben bursa da olsa kabulümdür dedim.
Çaresizliğimi görünce ve eşim bu şekilde yaşamasından korkuyrum dediği için tahlil yapalım bari böylr sen zorlum çekiyorsun dedi.
mama verdi bi tane pregomin as.
Sen içebilirsen iç , çocuk da içerse ne iyi dedi.
Sonuçlara göre elementel diyete geçebiliriz dedi. Ama daha erken falan diye konuştuk.
Bakalım sonuçlar çıksın ona göre tekrar şekillenexek.
Rapor vermedibaşhekimi biraz rapor konuusunda uyuzmuş. Sen iş yerinle konuş ona göre napacağımıza bakarız oldurmaya çalışıırız en azından dedi.
Test ücretleri 401tl
Benim adamı dönüş yolunda düşünün
Allah razı olsun sizede geçmiş olsun.geçiçekte inş bize alerji uzmanı hiç korkmayın en kotu alerji olsa bile sadece buraya gelip yorulduğunuz olur dedi.korkmayın 1buçuk 2yaşına doğru geçer dedi.benim korktuğum bedensel ve zihinsel gelişimini etkilemesi dediğimde hiç korkma hiçbirşey olmaz dedi.inş öyle olur. Seni de anlıyorum en iyi diyosun ama fıs çıkıyor çok iyi yapmışsın bebeğine ilaç yukletmemişsin boş yere.yani dr bile dedi inş amiptir de geçer ilaç tedvisiyle dedi.bakalım mecburiyetten tekrardan başlicam.Canim cok cok gecmis olsun. Biz de ilk yogun ishalle doktora gittik. Testler temiz cikti. Medical park gibi cok pahali bir hastanenin doktoru sen testlere bakma bu bebekte bakteri var deyim yatis istedi ve serum baglamaya kalkti. Ben bebegimi aldigim gibi kactim ordan. Daha 1,5 aylikti. Kendim sut ve sut urunleri diyetine basladim ve ishali azaldi. Gecen hafta diskida kan gormeye basladim ve diyetimi daralttim. Kan gormuyorum artik.
Antibiyotik bebegi mahfediyor ve ishal yapiyor bence diyetini biraz daha daralt.
Bagirsak duzenleyici probiyotik damla kullaniyormusunuz.teşekkür ederim evet Allah hepimiz yardımcısı olsun.
bana tanıdık bi çocuk dr şilayetlerimi anlatınca direkt anne sütü alerjisi vardır sutu tamamen kes pregomin as vermemi söylemişti.anne sütü kesmek cinayet olsa gerek. Dün ise alerji uzmanı kesinlikle anne sütüne devam dedi ve ordan bana numune olan alerji maması olan neocate mamasını verdi hatta bende korktum peki mamayı alırsa beni bırakır mı diye sordum muhtemelen tadını beğenmez seni emmek ister dedi.ve bugün azda olsa ilaç niyetine deneyeyim dedim amaaa kızım kesinlikle istemedi kusacak gibi oldu ve tadına ben de baktım kokmuş balık kokusu gibi bişeydi grçekten çok kotuydu. Merak ettim canm sana neden içmeni istedi o mamayı doğrumu anladım acaba.Ay anladım canım.
Biz bugün doktora gittik zaten. Ben direk yönlendiricem sizi dedi. Ama bursaya mı yoksa marmaraya mı yollayalım bilemiyrm dedi. Arkadaşı varmış ama ayrılmış falan filan. Ben bursa da olsa kabulümdür dedim.
Çaresizliğimi görünce ve eşim bu şekilde yaşamasından korkuyrum dediği için tahlil yapalım bari böylr sen zorlum çekiyorsun dedi.
Sonuçlara göre elementel diyete geçebiliriz dedi. Ama daha erken falan diye konuştuk.
Rapor vermedibaşhekimi biraz rapor konuusunda uyuzmuş. Sen iş yerinle konuş ona göre napacağımıza bakarız oldurmaya çalışıırız en azından dedi.
Test ücretleri 401tl
Allah razı olsun canım.çok zor bişey gerçekten diyet kaçak asla yapmamak gerek buna göre.peki biz ne yiyeceğizde sutumuzden onlara vitamin geçecek?ben hala alerjiyi kondurmak istemiyorum tabi her anne böyle ister ama makatta çatlak durumunu amipi bi halladeyim bakalım inş bunlardan bir sonuç alaırım.bize dr hiç bişey soylemedi ek gıda vs..gelin gidin diyor ancak.dyeti uzatıyor ama şunuda yeme içme demiyor sadce sut be sut ürünleri.kalsiyum almıyolar ben demirede başlamadım henüz e vitamin yönünden de az beslenirsek nolucak bunlar Allah büyüktür diyoruz sadece.sabah kakası yine kanlıydı akşamda vardı artık günde bir defa kan görüyorum. canım senin bebeğimin nekadarlık şikayetleriniz ne nasıl alerji durumu ortaya çıktı kilo alımı nasıl ?emerken gaz oluyormu kıvranıyormu? Rica etsem kanlı bez fotosu varsa yollayabilirmisin kıyaslamak istiyorum .
Üsküdar yunus emre.Canim bu hangi hastane. Cocuk doktorumuydu.
Bas hekim uyuz olmasa demekki verebiliyor rapor
Ah bende bunu soracaktım notlarımın arasında yoktuBagirsak duzenleyici probiyotik damla kullaniyormusunuz.
Biogaia bize iyi geldi. Bitkisel bir damla.
yok canım kullanmıyoruz .bakalım bende deneyeyim.Bagirsak duzenleyici probiyotik damla kullaniyormusunuz.
Biogaia bize iyi geldi. Bitkisel bir damla.
ayyy yavrum benim can mı dayanır buna bayağı kotu gözüküyor ama geçtiğine sevindim. Çok geçmiş olsun sabrını ve istikrarını tebrik ediyorum.benimkinde pişik falan yok kızarklıkta yok.Buarada pişik fotomuz şu mesajımda var:/
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?posts/46078501/
Ne tahlili verdin acaba ?Bizim hikaye şöyle oldu.
Çok gazlı şekilde kakalar yapıyordu. Fışkırtıyordu bezi açınca. Günde 10-12 bez kakalı oluyordu. Ama çok ama az kaka hep vardı.
15-20günlükken pişik başladı. Hafif hafif atlatıyorduk. Sonra
Geçmemeye ve ilerlemeye başladı. Kremler vs... Sonuç yok:/
Derken arkadaş kakasını gördü normal değil dedi. 25fünlükken. Arkd alerji dedi tabiki İnanmadım.
Bir gün boyunca altı açık dursa bile fayda etmiyordu. Kaka yaptığı an hemen çoğalıyordu.
Doktor doktor gezdk. Biri eh alerji olabilir falan dedi. (Doktor kısımlarını hatırlamak istemiyrm)
Uzaktan yardım ile fotoğrafları gösterdiğimiz bir doktor önce kuruyemişi kestirdi. Çok pütürlüydü.
Sonrasında mukuslandı kaka. araştırmalarımla süt yumurta içeren herşeyi kestim. Sebze vs yiyordum.
Pişik böylece geçti.
2.ay aşısı sonrası yumurta yedim ve kanlı kaka yaptı.
Sonra face deki gruba girdim ve oradan diyet ile ilgili bilgiler aldım.
Alerjeni bulmam gerekli sonuçta diye düşündüm. Kati diyete geçtim.
Bu arada yeni bir doktor buldum, onunla ilerliyoruz ama ben ona gittiğimde onun kafasını karıştırmaya gidiyorum
Bugüne kadar Test yapılmamıştı. Bugün tahlil verdik.
Bakalım sonuç verir inşallah:/
Kanlı kaka fotoğrafı şuanda yok çünkü tüm fotoğrafları doktora göstermek için.
Ama bizim oğlanınki kan pıhtısı şeklinde geliyor.
Direk kırmızı kan gelmiyor.
Kırmızı kan genelde çatlak kanı ile karıştırılabiliyor.
Bu arada şuan bebeğim 3aylık.
Canim niye helallik istedin. Olmayacak misin forumda.Üsküdar yunus emre.
Evet evet verecekti rapor, hatta sekreterini sordu ne der bizim falanca dedi. Sorun çıkarabilir biliyorsunuz dedi. (Raporlarla sekreterler işgileniyormuş)
Sen iş yerinle konuş nasıl isterler istirahat mı yoksa ne istiyorlar ona göre düzenlemeye çalışırız dedi.
Ben yalovadaki doğum yaptığım hastaneye de soracağım. Veriyorsa alıcam.
O rapor alıncak
Ayrıca hastaneye 401tl kazandkrdım onlardan da alabilmeliyiz
Ah bende bunu soracaktım notlarımın arasında yoktu
Neyse bir hafta daha kullanmayı verelim
Hakkınızı helal edinannemlern yanına gidiyorum.
Anlat dur alerjiyi
Benim oglumda var.Bu arada laktoz intolaransı diye birşeyde araştırdım acaba buda bi ihtimalmi bunuda elemek lazım aslında.gastroenteroloji bakıyo buna galiba şu gaitada redukten maddeye bakılıyomuş benim bide buna baktırmam gerek.ahh bide kavuşabilseydik şu gastroenteroloji druna.
Ne tahlili verdin acaba ?
Çok giremem o ayrı.Canim niye helallik istedin. Olmayacak misin forumda.
canım araştırma hastaneleri mi bakıyor acaba?sizin ne gibi şikayetleriniz vardı? Kilo kaybı varmıydı?Benim oglumda var.
Gastroya gitmeden dr istemeden tahlil yapan hastaneler va yaptirabilirsiniz hem de dr gitmeden vakit kazanirsiniz.
Ay anladım canım.
Test ücretleri 401tl
Yine kanlı kakası ağladı ağladı kıvrandı kıvrandı gazla birlikte kanlı kaka.hiçbizaman bezini açtığımda aaa yapmış kaka demedin çünkü hepsinden haberim oluyor ağlayarak yaptığı için. Eğer arkadaşlar fotosunu gosterebilirmiyim size deneyimlerinizden yararlanmak istiyorum.siznde varsa kanlı kaka goruntusu benimle paylaşır mısınız?