- 7 Nisan 2015
- 3.748
- 2.777
Teşekkür ederim kızlar,yaa çok zor bişey,sessizyazar senin peki bozduğun diyet varmı? ?sanki şikayetlerin azalmış gibi. Buarada bu diyetle epey kilo vermişsinizdir:)
canım benim hiç sıkma canını rengi sarı çok kotu gozukmuyor. Bişey sorcam kesinmiki sizlerin inek sütü alerjisi olduğu?belkide ondan değildir hastayım diyosun ondandır.bugün benimkide şimdiden 5kere yaptı yeşil mukuslu ve kokuyor dr da gidemmedim.benimde iyice psikolojim bozuldu1aydir hiç böyle mukus olmamıştı ;(( hastayım usuttum o yüzden mi oldu ki( diyete geri mi başlasam ki ( dün iki kez parol aldım o mu yaptı ki ;( cooook mutsuzum
Canım hi canım benim hiç sıkma canını rengi sarı çok kotu gozukmuyor. Bişey sorcam kesinmiki sizlerin inek sütü alerjisi olduğu?belkide ondan değildir hastayım diyosun ondandır.bugün benimkide şimdiden 5kere yaptı yeşil mukuslu ve kokuyor dr da gidemmedim.benimde iyice psikolojim bozulduyoruldum hem kafa hem bedenen.
Anladım sessizyazar,inş yarına duzelmiş olur. Biz kullandık derken bebeğinmi kullandı antibiyotik senmi? Biliyomusun ben kendim de çok kullandım acaba ondan olabilir mi? Hem ağrı kesici hem antibiyotik.
Hadi ya ben bilmiyodum belkide benimki ondan böyle oldu iyice bağırskları tahriş oldu. Ben bişey daha yaptım.tüm ve çiğ şekilde sarımsak yuttum defalarca hemdee,hstaydım . antibiyotik olur yee yut dediler .benimde yutmak işme geldi.ayy yaa o donem hiç emmek istemiyodu hatta bende tadınımı değiştirdi acaba diye düşünmüştüm. Ya sebep tek bu değilse de ihtimal ...
Ah canım yaaa. Sütün kokuusunu tadını değiştirir sarmısak. Evet yararlı ama azar azar.Hadi ya ben bilmiyodum belkide benimki ondan böyle oldu iyice bağırskları tahriş oldu. Ben bişey daha yaptım.tüm ve çiğ şekilde sarımsak yuttum defalarca hemdee,hstaydım . antibiyotik olur yee yut dediler .benimde yutmak işme geldi.ayy yaa o donem hiç emmek istemiyodu hatta bende tadınımı değiştirdi acaba diye düşünmüştüm. Ya sebep tek bu değilse de ihtimal ...
Yok canım 15gün olsa da ve uzak olsa da bulmanıza sevndim.Sonunda randevu alabildim gastroentolohiye. 1 haziran ama on bes gun sonraya. Şişli etfalde bulabildim. Biraz uzak ama olsun artık.
Sen marmarada çocuk doktoruna gittin dimi .bskn canim bursa icin hep gastro dr var sistem de bende kac gundur randevu alamayinca bursaya mi alsam diyordum. Boşuna ozel hastaneye gitme yani bursaya gideceksen. Marmara git listeye alsinlar sonra bursadam randevu alabilirsin. Bu arada dun aksam bugun icin randevu bulmustum :) ama kucukcekmecedeydi ben alsam mi almasam mi diye dusunurken randevu doldu demek istedim bi istanbul böyle sıkıntılı. Dun aksam tam gece 00:00 da 1 haziran için randevular acildi ve 3 dk da hepsi doldu ne cok talep varmis.
Kesinlikle ilaclarin etkisi var ben 2 bucuk aydir diyetteyim kati diyet hemde gecenlerde bir antibiyotik ictim resmwn sadece mukus yapmostiAnladım sessizyazar,inş yarına duzelmiş olur. Biz kullandık derken bebeğinmi kullandı antibiyotik senmi? Biliyomusun ben kendim de çok kullandım acaba ondan olabilir mi? Hem ağrı kesici hem antibiyotik.
sessizyazar en iyisini sen yaptın. Diyet miyet yalan arkadaş.
Ne oluyorda bu kaka bozuluyor anlamıyorum. İki gün düzgün oluyor tamam diyorum deneme yapayım. Daha denemeyi aklıma sokunca bile bozuluyor
Etkilenebilirde okuduguma gore sut katkili biseye dokunup daha sonra bebege dokununca bile etkileniyor diye okudum ama ne kadar dogru ki?İşte doktor da bana bu kadar diyetine düzeldi mi demişti yok tam değil demişti o zaman uğraşma dedinasıl doktorsa :)
Dünkü kakayi gordum mu bugün yapmadı hala bekliyorum ;( azcik azcik pirtlatiyor o da anlaşılmıyor(
Eşim iki gün önce tavuk yemişti diyorum kokudan da mı etkileniyor bu meretbaşka insanın aklıma bir şey gelmiyor :))
Gördüm canım. İlginç valla.İşte doktor da bana bu kadar diyetine düzeldi mi demişti yok tam değil demişti o zaman uğraşma dedinasıl doktorsa :)
Dünkü kakayi gordum mu bugün yapmadı hala bekliyorum ;( azcik azcik pirtlatiyor o da anlaşılmıyor(
Eşim iki gün önce tavuk yemişti diyorum kokudan da mı etkileniyor bu meretbaşka insanın aklıma bir şey gelmiyor :))