Çocuk Hastalıkları Bebeğinde İnek Sütü Alerjisi Olanlar Gelin Paylaşalım

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Teşekkür ederim kızlar,yaa çok zor bişey,sessizyazar senin peki bozduğun diyet varmı? ?sanki şikayetlerin azalmış gibi. Buarada bu diyetle epey kilo vermişsinizdir:)

Canım şimdi direk bozdum diyeti her şey yiyorum hala ama korkarak yoğurt vs çok nadir tuketiyorum süt yok zaten. Genelde pişmiş yiyotum. Tavuk dokunuyor. Eti anlayamadim. Mukus arada az oluyor ama genelde sıvı kakamiz

1aydir hiç böyle mukus olmamıştı ;(( hastayım usuttum o yüzden mi oldu ki ( diyete geri mi başlasam ki ( dün iki kez parol aldım o mu yaptı ki ;( cooook mutsuzum

Eklentiler

• Screenshot_2016-05-16-15-04-15.png
    268,1 KB · Görüntüleme: 74
  • Screenshot_2016-05-16-15-04-07.png
    206,8 KB · Görüntüleme: 57
  • Screenshot_2016-05-16-15-03-58.png
    235,7 KB · Görüntüleme: 61
Canım hi
1aydir hiç böyle mukus olmamıştı ;(( hastayım usuttum o yüzden mi oldu ki ( diyete geri mi başlasam ki ( dün iki kez parol aldım o mu yaptı ki ;( cooook mutsuzum
canım benim hiç sıkma canını rengi sarı çok kotu gozukmuyor. Bişey sorcam kesinmiki sizlerin inek sütü alerjisi olduğu?belkide ondan değildir hastayım diyosun ondandır.bugün benimkide şimdiden 5kere yaptı yeşil mukuslu ve kokuyor dr da gidemmedim.benimde iyice psikolojim bozuldu yoruldum hem kafa hem bedenen.

Sarı genelde renk zaten ;( yok canım benim kesin değil. İki doktora gidiyoruz biz. Biri asla kabul etmiyor diyebilirim. Kilo alımı iyi o halde sıkıntı yok. Diyor.

Diğer doktorumuz olabilir 6. Aya kadar diyet yap sonra test vs yaparız diyor sadece.

Ben de mukus azalınca ilk doktora uydum çünkü her şey antibiyotik kullanmanızla başlamıştı. Doktor ondan olur diyor. Çevrede kimse bana inanmıyordu. Ben de ilk doktoru dinledim.

Çok zor bir süreç kesinlikle. Ama işte bebekler için her şey... Yarınki kakayi bekleyeceğim umarım düzelir

Sen de sabret canım inşallah her şey yoluna girecek.

Anladım sessizyazar,inş yarına duzelmiş olur. Biz kullandık derken bebeğinmi kullandı antibiyotik senmi? Biliyomusun ben kendim de çok kullandım acaba ondan olabilir mi? Hem ağrı kesici hem antibiyotik.

Anladım sessizyazar,inş yarına duzelmiş olur. Biz kullandık derken bebeğinmi kullandı antibiyotik senmi? Biliyomusun ben kendim de çok kullandım acaba ondan olabilir mi? Hem ağrı kesici hem antibiyotik.

Ayyy biz demisim aslında sinir olurum bu söyleve :) oğlum kullandı. Olabilir canım. Çünkü dun imi parol aldım bugün oğlum mukuslu yaptı.

Hadi ya ben bilmiyodum belkide benimki ondan böyle oldu iyice bağırskları tahriş oldu. Ben bişey daha yaptım.tüm ve çiğ şekilde sarımsak yuttum defalarca hemdee,hstaydım . antibiyotik olur yee yut dediler .benimde yutmak işme geldi.ayy yaa o donem hiç emmek istemiyodu hatta bende tadınımı değiştirdi acaba diye düşünmüştüm. Ya sebep tek bu değilse de ihtimal ...

Tadını değiştirir canım sanırım. Neyse bir şekilde sorun ne bulacağız inşallah.

Sonunda randevu alabildim gastroentolohiye. 1 haziran ama on bes gun sonraya. Şişli etfalde bulabildim. Biraz uzak ama olsun artık.

Ah canım yaaa. Sütün kokuusunu tadını değiştirir sarmısak. Evet yararlı ama azar azar.
Bol baharatlı şeylerde aynı şekilde.
Vee evet ağrı kesici ve antiviyotikler kakayı değiltiriyoe.

Sonunda randevu alabildim gastroentolohiye. 1 haziran ama on bes gun sonraya. Şişli etfalde bulabildim. Biraz uzak ama olsun artık.
Yok canım 15gün olsa da ve uzak olsa da bulmanıza sevndim.
Ben dpktorun yönlendirmesini bekliyorum.
Karlprolaktin değeribe göre Belki alerjiye belki gastroemtroloye yönlendirecek.
Ben bulamazsam belki bursaya bile gelebilirim.

bskn canim bursa icin hep gastro dr var sistem de bende kac gundur randevu alamayinca bursaya mi alsam diyordum. Boşuna ozel hastaneye gitme yani bursaya gideceksen. Marmara git listeye alsinlar sonra bursadam randevu alabilirsin. Bu arada dun aksam bugun icin randevu bulmustum :) ama kucukcekmecedeydi ben alsam mi almasam mi diye dusunurken randevu doldu demek istedim bi istanbul böyle sıkıntılı. Dun aksam tam gece 00:00 da 1 haziran için randevular acildi ve 3 dk da hepsi doldu ne cok talep varmis.

Sen marmarada çocuk doktoruna gittin dimi .
Seni yönlendirme yaptılar o zmn.

Kesinlikle ilaclarin etkisi var ben 2 bucuk aydir diyetteyim kati diyet hemde gecenlerde bir antibiyotik ictim resmwn sadece mukus yapmosti

sessizyazar en iyisini sen yaptın. Diyet miyet yalan arkadaş.
Ne oluyorda bu kaka bozuluyor anlamıyorum. İki gün düzgün oluyor tamam diyorum deneme yapayım. Daha denemeyi aklıma sokunca bile bozuluyor

sessizyazar en iyisini sen yaptın. Diyet miyet yalan arkadaş.
Ne oluyorda bu kaka bozuluyor anlamıyorum. İki gün düzgün oluyor tamam diyorum deneme yapayım. Daha denemeyi aklıma sokunca bile bozuluyor

İşte doktor da bana bu kadar diyetine düzeldi mi demişti yok tam değil demişti o zaman uğraşma dedi nasıl doktorsa :)

Dünkü kakayi gordum mu bugün yapmadı hala bekliyorum ;( azcik azcik pirtlatiyor o da anlaşılmıyor (

Eşim iki gün önce tavuk yemişti diyorum kokudan da mı etkileniyor bu meret başka insanın aklıma bir şey gelmiyor :))

Etkilenebilirde okuduguma gore sut katkili biseye dokunup daha sonra bebege dokununca bile etkileniyor diye okudum ama ne kadar dogru ki?

Gördüm canım. İlginç valla.
Bende doktora evde ne zaman eşime etli yemek yapsam sıkıntılı geçiyor o gün diye söyledim, psikiyatr servisine sevk ediyordu beni. Paranoya yapmışsın sen artık diyor.

Eee açıkla o zaman dün ile bugün arası fark yokken mukus niye var ?

Valla şu kan gelme meselesinddn sonrs şunu düşünmeye başladım.
Acaba annem tuz kabına yemekli kaşığı daldırıp da yemeğe tuz katıyor , oNdan mı oluyor

Bugün drla konuşumaya gittim,butun derdimi tekrardan anlattım,o da yarın gel tekrardan butun tetkikleri yapalım dedi(tabi ilçe hastanesinde nekadar derinlemesine gidilir tartışılır) gaitada tekrardan amip mikrobu çıkarsa damardan ilaç verilecekmiş.diyete devam,amipse ilaca devam ,çatlaksa kreme devammmm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…