Canim cok gecmis olsun. Kaka resimlerini rahatca paylasabilirsin. Bu platform bunun icin var.Kusura bakmayın arkdaşlar şuan beni anlayan kimse yok eşim bile sinirleniyor bazen affınıza sığınarak paylaşıyorum.
Canim cok gecmis olsun. Kaka resimlerini rahatca paylasabilirsin. Bu platform bunun icin var.
Acaba sen saglik ocaginin verdigi kan ilacini kullaniyor musun. Kan ilaclari bazen sindirilmeden bagirsaklardan geciyor ve kan gibi gorunuyor.[/QUOTE teşekkür ederim.yok kullanmıyorum böyle bi durumumuz olduğu için ebe başlama ozaman dedi.kalsiyum demir yavrum hiç bişey alamıyor.
Bu arada laktoz intolaransı diye birşeyde araştırdım acaba buda bi ihtimalmi bunuda elemek lazım aslında.gastroenteroloji bakıyo buna galiba şu gaitada redukten maddeye bakılıyomuş benim bide buna baktırmam gerek.ahh bide kavuşabilseydik şu gastroenteroloji druna.
Ne tahlili verdin acaba ?
Para aklıma gelmedi kızCanım rapor işi kötü olmuş ama sanki siz ustelerseniz kabul edecek gibi de konuşmuş. Para mi versenizayyy bazı doktorlar maalesef öyleymiş
Testler maalesef öyleymişiyi olsunlar da. Sonuçlar iyi çıksın inşallah canım.
Valla eskiden de varmış. Diyorum ya kerdeşimi isal oluyor diye süt yaramıyor demişler kesmiştirş doktor sütübskn Allah yardım etsin canım. Ailelerin anlaması çok zor. Az önce annem kardeşimin ( 10 yaş küçük benden) çok ağladığını hatırlattı . belki de o da alerjikti anne dedim. O kadar zorluk yaşadı çocuk dedim,gerçekten çok huzursuzdu ( ama çok güzel bebekti ) kusar miydi dedim evet dedi peki kaka dedim hatırlamıyorum dedi...
Bilgilere bu kadar kolay ulasilmiyordu ve büyükler ne derse doğruydu... Hadi bakalım kolay gelsin :) babaannene YouTube dan alerji ile ilgili videoları izlet :) belki arkandan destek olur :)
Sizin bebislerin kilosu nasıl. Kilo alımında problem var mi.
Sessizyazar,bskn ben o platformu bulamadım.
Sessizyazar,bskn ben o platformu bulamadım.
Giriş yaptım çok teşekkür ederim..Canım bursa oldu girince haber ver sileyim iletiyi
kızı uyutuyordum evt ondan geç baktım kusura bakma .allah razı olsun .Canım silemedim gormedin sanırım. Umarım yasak değildir ama sağlık bu sonuçta.
Ah keşke alerjisi geçmiş olsa da seni aramıza hiç almasak :)Merhaba arkadaşlar.benim kızım 14.5 aylık.kızımda da süt ve yumurta alerjisi var.daha teşhis aşamasındayız.ben 5. Ayından beri biliyordum sütü.ancak yumurta deri testinde çıktı ve sürpriz oldu.sut deride kabartı şeklinde tepki veriyor bizde.doğduğundan beri yeşil ve sümüksü kakası ve pisikleri de vardı.kan yoktu.8.aydan sonra geçti onlar.ancak deri tepkisi devam ediyor.beni de aranıza alırsanız sevinirim
Yasak olsaydı zaten link tamamı açılmıyor diye biliyorum. .comdan önce kadınlarkulubğ diye yazı çıkıyorduCanım silemedim gormedin sanırım. Umarım yasak değildir ama sağlık bu sonuçta.
Mersin araştırma hastanesine gidiyoruz.ilk kan testi yapıldı.10 gun bekledik.besin alerjisi çıktı.balık ve kuruyemiş hastane yapıyormuş.süt yumurta soya buğday için de özel laboratuvara gönderdi.10 gün sonrada onlar çıkacak.uzak ilçeden geliyoruz diye deri testini de araya sıkıştırdılar Rica minnet.süt yumurtaya özellikle beyazina kuvvetli alerji çıktı.10 günlük diyet verdi ikimizede.10 gün sonra bi gün süt bi gün yumurta yüklemesi yapcakmis.hem de tum sonuçlara bakıp degerlendircekmis,Ah keşke alerjisi geçmiş olsa da seni aramıza hiç almasak :)
Deri testini ne zaman yaptırdınız?
Kan testi yapıldı mı?
Yasak olsaydı zaten link tamamı açılmıyor diye biliyorum. .comdan önce kadınlarkulubğ diye yazı çıkıyordu
Bskn ben bugün yumurtayla başladım,peki 3gun denedim mukus kan hala devam ediyor ozmn tekrar yumurtaya başlicakmıyım yani bu değilmiş diyerek.gerçi ben sut ve sut ürünleri 1aydır yemme rağmen şiddetle artarak devam ediyor.
Dokunan sadece süt olmayabilir.Bskn ben bugün yumurtayla başladım,peki 3gun denedim mukus kan hala devam ediyor ozmn tekrar yumurtaya başlicakmıyım yani bu değilmiş diyerek.gerçi ben sut ve sut ürünleri 1aydır yemme rağmen şiddetle artarak devam ediyor.
Her hafta bir kiloTeşekkür ederim kızlar,yaa çok zor bişey,sessizyazar senin peki bozduğun diyet varmı? ?sanki şikayetlerin azalmış gibi. Buarada bu diyetle epey kilo vermişsinizdir:)