Çocuk Hastalıkları Bebeğinde İnek Sütü Alerjisi Olanlar Gelin Paylaşalım

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Kusura bakmayın arkdaşlar şuan beni anlayan kimse yok eşim bile sinirleniyor bazen affınıza sığınarak paylaşıyorum.
Canim cok gecmis olsun. Kaka resimlerini rahatca paylasabilirsin. Bu platform bunun icin var.
Acaba sen saglik ocaginin verdigi kan ilacini kullaniyor musun. Kan ilaclari bazen sindirilmeden bagirsaklardan geciyor ve kan gibi gorunuyor.

Teş

Ne tahlili verdin acaba ?

Para aklıma gelmedi kız bir daha ki gidişime elim boş gitmiyim, oara vermem asla ama bahçe mahsülleri
Valla eskiden de varmış. Diyorum ya kerdeşimi isal oluyor diye süt yaramıyor demişler kesmiştirş doktor sütü

Aman kızlar galeyana geldik de verdik o parayı ben çocuğu tutarken eşim gitmiş parasını yatırmış.
Ben bi konuşalım diyecektim, hani şu indirimli laboratuvar var oraya mı gitsek? Devlete mi gitsek ? Zaten marmara üni de randebu var onu mu beklesek derken bizimki ödemiş. İlk defa bana sormadı da aman iyi olsun da napalım :/
Özele gittik ne yazıkki

Babanem kaşları kalkık dinledi insanlar zaten bana üzülütor, süt olmayacak diye üzülüyorlar. Neyse şimdi özel mamaya başlıcaz diyorum susuyorlar

Bende sali gastroya gitcem bakalim ne maceralar bekliyor beni.
6.ay asini da ertelettim onu da soracagim. Oglan.zaten huysuz kaka anormal asiyla cosuyor daha da

Merhaba arkadaşlar.benim kızım 14.5 aylık.kızımda da süt ve yumurta alerjisi var.daha teşhis aşamasındayız.ben 5. Ayından beri biliyordum sütü.ancak yumurta deri testinde çıktı ve sürpriz oldu.sut deride kabartı şeklinde tepki veriyor bizde.doğduğundan beri yeşil ve sümüksü kakası ve pisikleri de vardı.kan yoktu.8.aydan sonra geçti onlar.ancak deri tepkisi devam ediyor.beni de aranıza alırsanız sevinirim

Ah keşke alerjisi geçmiş olsa da seni aramıza hiç almasak :)

Deri testini ne zaman yaptırdınız?
Kan testi yapıldı mı?

Canım silemedim gormedin sanırım. Umarım yasak değildir ama sağlık bu sonuçta.
Yasak olsaydı zaten link tamamı açılmıyor diye biliyorum. .comdan önce kadınlarkulubğ diye yazı çıkıyordu

Bskn ben bugün yumurtayla başladım,peki 3gun denedim mukus kan hala devam ediyor ozmn tekrar yumurtaya başlicakmıyım yani bu değilmiş diyerek.gerçi ben sut ve sut ürünleri 1aydır yemme rağmen şiddetle artarak devam ediyor.

Mersin araştırma hastanesine gidiyoruz.ilk kan testi yapıldı.10 gun bekledik.besin alerjisi çıktı.balık ve kuruyemiş hastane yapıyormuş.süt yumurta soya buğday için de özel laboratuvara gönderdi.10 gün sonrada onlar çıkacak.uzak ilçeden geliyoruz diye deri testini de araya sıkıştırdılar Rica minnet.süt yumurtaya özellikle beyazina kuvvetli alerji çıktı.10 günlük diyet verdi ikimizede.10 gün sonra bi gün süt bi gün yumurta yüklemesi yapcakmis.hem de tum sonuçlara bakıp degerlendircekmis,

Canım o halde başka şeyler var alerjiyi tetikleyen.

Benim sadece mukus vardı. O da antibiyotik nedeni ile ortaya çıkmıştı (

Ben şüpheye düşünce her şeyi bıraktım. Özellikle süt ve ürünleri yumurta tavuk et yani hayvansal her şey Paketli her gıda ;((

Pirinç şehriye bulgur yeşillikler patates zeytin ekmek ( peynir altı suyu olabilir firincina sor) yedim.

Sonra geçmedi biz de mukus ama 7-8 kere yapardı o düzeldi vs .

Bir doktor uç hafta önce ye bakalım bu çocukta hiçbir şey yok vs dedi. Çevrrmde bana kimse inanmiyordu. Çünkü oglumda hiçbir şikayet yoktu mukus ve kaka dışında. Çok mutluydu. Uyku düzeni birinci ay oluşmuştu. Uyumlu bir çocuktu. Dedim tamam birakayim diyeti. Biogai verdi. İki hafta kullandım ve surecte mukus bitti. Arada az az oluyor ama yoğun değil.

Demek istediğim tavsiyemdir ama asla bilimsek ya da kesin oneri degildit önce saba dokunmayan şeyleri ye on gün vs. Kaka az duzelsin. Sonra diyetini aç. ;(

Dokunan sadece süt olmayabilir.
Yımurta da olabilir.
Kan devam ediyor ise...
Tabi çatlak kanında olabilir:/

Yok normlade şekilde oluyor.zaten yüksek alerjen sımgındakileri hiç yemiyorsun.
bir hafta On gün şüpheli gıdayı da tüketmiyorsun. Kaka toparlanıyorsa o alerjen.
Toparlanmıyorsa onunla birlikte başka şeyde kesiyoesun.

Teşekkür ederim kızlar,yaa çok zor bişey,sessizyazar senin peki bozduğun diyet varmı? ?sanki şikayetlerin azalmış gibi. Buarada bu diyetle epey kilo vermişsinizdir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…