Çocuk Hastalıkları Bebeğinde İnek Sütü Alerjisi Olanlar Gelin Paylaşalım

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Kizlar aranizda devlet memuru olan var mi ?
Alerji sebebiyle cocuk doktorundan refakatci raporu istesem verir mi acaba ?

Kizlar aranizda devlet memuru olan var mi ?
Alerji sebebiyle cocuk doktorundan refakatci raporu istesem verir mi acaba ?
Bende isteyeceğim yarın gideceğiz doktora. Çok iyi denk geldi bu bilgi.
İnşallah oda verebiliyordur raporu.
3aylık kısımlardan almak falan lazım dediler ama memurlar için mi o acaba :/

Canim lapayi ekstradan yiyordum. Sadece onu yemiyordum. Bugun 3. Ay kontrolumuz vardi. 7,5 cikti kilosu. Kusma hala devam. İki gundur gunduzleri pek emmek istemiyor. Gece de mememin anasini aglatiyor
Bende isteyeceğim yarın gideceğiz doktora. Çok iyi denk geldi bu bilgi.
İnşallah oda verebiliyordur raporu.
3aylık kısımlardan almak falan lazım dediler ama memurlar için mi o acaba :/
3 aylik kisim derken canim ?
Memurlar 3+3 ay alabiliyormus. Normal cocuk doktoruna gideceksin dimi. Bana da haber et canim. Benim de pazartesi randevum var. İsticem eger vermezse baska bir doktora gidicem ondan isticem. Boyle boyle butun doktorlari gezicem

Bu arada bugun yine kaka yesile dondu ama benim kullandigim kan ilacindan olabilir. Sayi yine 7-8 gibi. Ama o leş gibi olan koku baya azaldi. Kan da yok. Ama kaka sayisi yine cok uff yaa. Mukus zaten hemen gecmez diyorlar. Kan olmasinda ona da raziyim.

Belediye cocuk icin aylik karta para yukluyor ve belli marketlerden alisveris yapabiliyoruz. Kocaeli ilinde herkese sunuluyor bu hizmet.
Esim bu ay yuklenen paranin hepsiyle gitmis tereyag almis
Ben sut urunleri yemiyorum neden aldin diyorum. Bu sekilde yiyelim diye almadim ki yemeklere katarsin diye aldim diyo. Yemeklerin icine katinca sanki dokunmayacak.
Oturup afiyetle sen yersin artik dedim

Ya kizlar benim bebek gunduzleri hic uyumuyor
Simdi uyuyor şoktayim. Farkindaysaniz çenem dustu. Firsat bulup girip yazamiyorum ki.
Uyumamasini gectim 5 dakika kendi kendine durmuyor. Kucakta pispislicam ya da kucakta gezdiricem. Evde dolanmaktan belim koptu. Zaten kilolu bir bebek ve benimde belimde fitik var. Sizinkiler kendi kendine duruyor mu. Arkadasimin kizi agu gugu kendi kendine konusup duruyor.

Tabiki 70tl muayene ğcreti olsa alınacak maaşa göre değer yani

Tabiki 70tl muayene ğcreti olsa alınacak maaşa göre değer tabiki
Grupta gastrologtan alınması lazım falan dediler ama bakalım:) inş çocuk doktoru da olur.

Pardon canim yaa. Simdi testlere baktim. Gaita misroskobi, rotavirus antijeni, gaita amip hepsine bakilmis. Negatif.
Ya şu kaka elinize geçmişken niye herşeye bakmazsınız ki
Mukus yok
Gizli kan yok

Aiy felaket :)
Yavaş yavaş Öğrenecekler merak etme

Aman allahim yaaa napsak sasirdik belki önsüttur iyi dusunelim iyi olsun

Cidden ince dusunemiuorlar bunlar ya :) benim de eşim çilek alıp gelmişti alerjik olduğunu duyunca şok olmuştu. Sonra tavuk Almış yedim mukus arttı tabii hemen ( gördü de artık kendi yapıyor kendi tavuğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…