- 5 Mart 2015
- 1.952
- 1.565
Mrb canım çok bebek kusar kusma dan baska bi belirti var mı mesela ishal kaka da mukus .kan .burunda hırılti kaşınma .derisi kuru muHepinize merhaba. Bebegim 2,5 aylık doğduktan sonra 10 gün sonra kusmaları basladı ve yüzünde döküntüler oldu. Doktor dokuntuler icin kortizonlı krem verdi 3 gun kullandık gecti bir daha olmadı. Ama benım icime sinmediği icin birde alerji doktoruna götürdüm doktor eski tabloya bakarak yuzde yuz alerji dedi alerji testi negatif cıkmasına ragmen kucuk oldugu icin negatif cıkabilir dedi bana diyet yaptırdı. Bebegim kusmalarına ilaven su anda cok huzursuz bi bebek kusmaları illa alerjiyle alakalı olacak değil reflu de olabilir dedi ama emerken bile cıkarıyor neredeyse. Moralim cok bozuk napacagımı sasırdım ilk 2 ay 950 gram aldı su an kilosu 5300. Kilo alımında sıkıntı yok diyor doktor sadeceanne sütü alan bebek icin ama günde neredeyse 5,6 kez üst değiştiriyorum. Bazen gun ıcınde acı acı aglıyor ve cok caresiz hissediyorum. siz ne yaptınız lütfen bana da bir fikir verin.
İstersen diyet yap bak kusmasi durursa alerjidir.için rahat etsin en azından 1hafta süt urümü yumurta kuruyemiş çıkar hayatndan deneHepinize merhaba. Bebegim 2,5 aylık doğduktan sonra 10 gün sonra kusmaları basladı ve yüzünde döküntüler oldu. Doktor dokuntuler icin kortizonlı krem verdi 3 gun kullandık gecti bir daha olmadı. Ama benım icime sinmediği icin birde alerji doktoruna götürdüm doktor eski tabloya bakarak yuzde yuz alerji dedi alerji testi negatif cıkmasına ragmen kucuk oldugu icin negatif cıkabilir dedi bana diyet yaptırdı. Bebegim kusmalarına ilaven su anda cok huzursuz bi bebek kusmaları illa alerjiyle alakalı olacak değil reflu de olabilir dedi ama emerken bile cıkarıyor neredeyse. Moralim cok bozuk napacagımı sasırdım ilk 2 ay 950 gram aldı su an kilosu 5300. Kilo alımında sıkıntı yok diyor doktor sadeceanne sütü alan bebek icin ama günde neredeyse 5,6 kez üst değiştiriyorum. Bazen gun ıcınde acı acı aglıyor ve cok caresiz hissediyorum. siz ne yaptınız lütfen bana da bir fikir verin.
Mrb canım çok bebek kusar kusma dan baska bi belirti var mı mesela ishal kaka da mukus .kan .burunda hırılti kaşınma .derisi kuru mu
Geçmiş olsun canım diyeti açtığında yüzündeki ler tekrar cikio mu .bnm bi arkadasin kizi vardı alerjisi yok tu kız artik burnundan bile kusuyor du 6aylikken sonra gecti .ins alerji değildir öyle olsa bile üzülme zamanla geçiyorEki Görüntüle 2067675
Pişiği vardı baya büyük gecti canım kakada kan mukus yok. Diyet yaptım 20 gündür doktor diyeti acmamı soyledi artık et ve kaşarla basladım. Sanki kusmaları arttı gibi geldi biraz ve dün cok ağladı bu kusmalarından sadece biri
Öncelikle geçmiş olsun canım. Benim bebeğimde 40 günlükken farkettik alerjiyi. bende süt ve süt ürünlerini kestiğimde kakada mukus ve egzaması devam ediyordu. sonra yumurtayı kestim. bir nebzede olsa düzelme oldu çok şükür. yumurtayı kesmeni öneriririm.sağlıklı günler bebişlerimizeBenim bebeğimde de alerji var3.5 aylık. 1 aylıkken ishali başladı. Ama doktoru anlamadı kakasına normal anne sütü alıyor dedi. Ama 15 gün önce kakasında kan görmeye başladım. Ondan sonra her şey anlam kazandı. Günde 10 kere belki ishal yapıyordu. Aşırı gazı vardı, bazen emerken çığlık çığlığa ağlıyordu zor sakinleştiriyorduk. Yüzünde nokta nokta kırmızı şeyler çıkıyordu. Sürekli hıçkırık tutuyor içerken boğuluyor vs.
10 gün oldu diyete başladım. Doktor önce süt ve süt ürünlerini keselim 15 gün takip edelim. Kaka durumuna göre konuşuruz dedi. Ben süt ürünü olan herşeyi kestim ama düzelme hiç yok. Sadece günde 10 kere yapıyorsa şimdi 5 kere yapıyor. Hala kakası su gibi ve kan arttıçok üzgünüm.
Size sorum diyete başladıktan sonra kaka hemen düzeliyor mu? Kan anında kesiliyor mu yoksa zamanla mı azalıyor.
Galiba alerjimiz sadece süte değil
Evet maalesef kabızlık da bir tepki. Bebeğimin 10 gün yapmadığı olurdu. Eti kesip düzelecek mi deneyin bence.Benim de bebegim 5 aydır süt ve besin alerjisi nedeniyle ishal olurdu hep
5 aydir diyet yapiyoruz sikayetlerimiz azaldi
Ama 3 gün önce et yemistim ve 3 gündür kaka yapmiyor bebegim
Alerji belirtisi kabizlikta olabiliyormuş
Aynı seyleri yaşayan var mi aranizda ?
Tsk ederim bir kez yemistim.yemem artik tekrar etiEvet maalesef kabızlık da bir tepki. Bebeğimin 10 gün yapmadığı olurdu. Eti kesip düzelecek mi deneyin bence.
Dana eti mi yediniz?Tsk ederim bir kez yemistim.yemem artik tekrar eti
Evet dana etiydiDana eti mi yediniz?
Evet dana etiydi
5 aydir dana etide yemiyordum ama yedim iste bu sefer dikkat etmedim
Merhabalar 6 aylik oğlum vat.,3. Ayda inek sutu allerjisi var cemil..3 ay dir bir gram dahi almafi..ayni durumda olan var mo.ne yapabilirim kilo alsin diye
Merhabalar 6 aylik oğlum vat.,3. Ayda inek sutu allerjisi var cemil..3 ay dir bir gram dahi almafi..ayni durumda olan var mo.ne yapabilirim kilo alsin diye
Eki Görüntüle 2067675
Pişiği vardı baya büyük gecti canım kakada kan mukus yok. Diyet yaptım 20 gündür doktor diyeti acmamı soyledi artık et ve kaşarla basladım. Sanki kusmaları arttı gibi geldi biraz ve dün cok ağladı bu kusmalarından sadece biri
kan ilacından olabiliyormuş
Avrupa yakası Nişantaşı ama Türkiye’nin en iyi alerji doktoru Fügen Çullu. Türkiye’nin dört bir yanından insanlar geliyor onun için. Geçmiş olsun.doktor tavsiyenşz var mı istanbul anadolu takası