Duzelince bi daha krem peynir yemezsin canim. Olsun bunlar guzel gelismeler. Arada olanlari cok onemseme.Palamut yiyom canım ya kaşar peynir yedim1 haftadr da yiyom bişe olmadı bu sabah krem peynir yedim kan oldu olir mu boyke birsey yalor ile sigara böreği de yedim bişe olmamisti
kotu degil canim sadece mukus var. Ciddi bisey yok. Biz ne kakalar gorduk :)
Bundan önce ki kakasinda kiprik şeklinde kan lar vardi .bnm anlamadigim bn süt ile kek yaptm yedim bişe olmadı krem peynirden oldu demekki fırınlama alerjiyi azaltıokotu degil canim sadece mukus var. Ciddi bisey yok. Biz ne kakalar gorduk :)
Pisirme tabi ki azaltiyor canim. Ben elma ve armutu cig veriyorum. Cok kotu bi kaka geliyor. Pisiriyorum pure yapiyorum. O zaman kakasi kendinden bile guzel oluyorBundan önce ki kakasinda kiprik şeklinde kan lar vardi .bnm anlamadigim bn süt ile kek yaptm yedim bişe olmadı krem peynirden oldu demekki fırınlama alerjiyi azaltıo
Bugün misafirlige gittim oglum kaka yapti açtım bezi kakayı inceliyomPisirme tabi ki azaltiyor canim. Ben elma ve armutu cig veriyorum. Cok kotu bi kaka geliyor. Pisiriyorum pure yapiyorum. O zaman kakasi kendinden bile guzel oluyor
Benimle de kv dem dalga geciyor, hatta sanki biseyi yokda ben b.kunu kurcalayip da kendime is cikariyormusum muamesi yapiyorBugün misafirlige gittim oglum kaka yapti açtım bezi kakayı inceliyomMilet bana böyle bakio
Bana da oglun beyaz tenli aglayinca kendini sıkinca kızarır her yeri diyolar sanki bn bilmiom bunu yok farklı diyom kabarcik oluyo anlamıolar işte konuştukça böylelerine deli oluyom gerçekden yaşamayan anlamio kuruntu yapıo sanıo sizinde çocuğunuzun kakasinda kan gelsin sürekli pişşin pişigi kanasin huzursuz olup Ağlasin egzama lar çıksın siz nasıl olursunuz acaba .neymiş her çocuk pisik olur her çocuk huysuz olurmusBenimle de kv dem dalga geciyor, hatta sanki biseyi yokda ben b.kunu kurcalayip da kendime is cikariyormusum muamesi yapiyor
Halbuki durduk yerde hala kizarir, kabarir esimin de yuzu.. Belki bebekken esim de boyleydi, farkedilmedi diye dusunuyorum. Cunku cok benziyorlar bebegimle yuzlerinde kizaran yerler bile ayni oluyor..
Yasamayan bilmez tabi ancabakarlar
Valla bizimki 4.5 ay pisik olmadi ki haziran dogumlu izmirde 40 derece sicakta. Aglak bi bebek de degildi..Bana da oglun beyaz tenli aglayinca kendini sıkinca kızarır her yeri diyolar sanki bn bilmiom bunu yok farklı diyom kabarcik oluyo anlamıolar işte konuştukça böylelerine deli oluyom gerçekden yaşamayan anlamio kuruntu yapıo sanıo sizinde çocuğunuzun kakasinda kan gelsin sürekli pişşin pişigi kanasin huzursuz olup Ağlasin egzama lar çıksın siz nasıl olursunuz acaba .neymiş her çocuk pisik olur her çocuk huysuz olurmus
Tabiki olabilir. Eğer 1 gün yemekten dahi fark ediyorsa süt alerjisi olabilir.süt ve süt ürünleri yumurta ve çapraz alerjen olarak daha eti diyeti .et zor gelirse ve sadece süt ürünleri diyeti iyi gelirse süt ve süt ürünleri diyeti. Düzelme az olursa ekleme yaparsın. Yumurta daha eti tavuk.Merhaba arkadaşlar benim 2 aylık bebeğim doğduğu günden beri reflülü gece gündüz uykumuz yoktu gazdan ve kramptan.süt alerjisi testi kaka tahlili filan yapıldı bir şey çıkmadı.kakasında kan filan da Görmedim hiç sadece 3-4 günde bir katı kıvamlı kaka yapıyor anne sütüyle besleniyor arada bir mama veriyorum.kilo alımızda normal olduğu için sadece motilium ve gaviskon verdi doktorumuz.ama ben yine de süt ürünlerini kestim ,sabah hiç peynir yemedim bebeğim inanılmaz değişti bugün neredeyse çok az ağladı ..süt alerjisi olabilir mi başka neleri yememem gerekiyor ?tecrübeli anneler lütfen yardımcı olun
Çok teşekkür ederim cevabın için sana şunu da sorayım bizim yendiğimiz besinler ne zaman anne sütüne karışır acaba??12 saat diye okudum ama doğruluk payını bilemiyorum.. dana eti ve yumurtaya da alerjisi olduğunu düşünüyorum .. hepsini kestim bebeğim bugün Melek gibiydi buna inanamıyorum.2 ay sonra bugün hiç ağlamadı bu saate kadar..doktorlar kolik deyip yolluyorlar .beveğim bazen çok güzel emip bazen kendini çekip ağlıyor memeyi red ediyor.. bu da alerji kaynaklı olabilir mi acaba..Allah kimsenin evladını ağlatmasın o bağırdıkça ciğerim parçalanıyordu..Tabiki olabilir. Eğer 1 gün yemekten dahi fark ediyorsa süt alerjisi olabilir.süt ve süt ürünleri yumurta ve çapraz alerjen olarak daha eti diyeti .et zor gelirse ve sadece süt ürünleri diyeti iyi gelirse süt ve süt ürünleri diyeti. Düzelme az olursa ekleme yaparsın. Yumurta daha eti tavuk.
Tabiki alerji kaynaklı. Benim bebeğim e de kolik demişlerdi. Aslında hiç bir aslı astari yokmuş. Süt e min. 3 saatte geçer canım sütünden max 72 saatte temizlenir. Bebeğin vücudundan 21 günde tamamen atılır. Kendi tecrübem. 9 aydır alerjigizÇok teşekkür ederim cevabın için sana şunu da sorayım bizim yendiğimiz besinler ne zaman anne sütüne karışır acaba??12 saat diye okudum ama doğruluk payını bilemiyorum.. dana eti ve yumurtaya da alerjisi olduğunu düşünüyorum .. hepsini kestim bebeğim bugün Melek gibiydi buna inanamıyorum.2 ay sonra bugün hiç ağlamadı bu saate kadar..doktorlar kolik deyip yolluyorlar .beveğim bazen çok güzel emip bazen kendini çekip ağlıyor memeyi red ediyor.. bu da alerji kaynaklı olabilir mi acaba..Allah kimsenin evladını ağlatmasın o bağırdıkça ciğerim parçalanıyordu..
Tamam tatlim bende geldim buraya,bastan okuyayim hemen.nymeria-burcu burda alerjiyi konuşuyoruz. arada bakarsınız vakit buldukça
başa dönme kuzum. başta yapılanların çoğu şu an terkedilmiş uygulamalar bi kaç kişi okuduk baştan sona. kısır bi döngü var.Tamam tatlim bende geldim buraya,bastan okuyayim hemen.
Canim sadece patates mi yiyon.ıspanak pirinç bulgur kuzu eti denedinmi hiç çok zor .balık denedinmi .bnde bi ara hepsini kestim baktım olmuyo inan yiyince çocuk daha kendine geldi sadece patates çok zor bnde bal kabağı denedim ogluma verdim direk çok tepki vermedi kaç aylik senin ki biz 5 buçuk ayligiz .bugün milupa nin 8 tahlili ballı mamasini aldım progominle karıştırp verdim bakalım ne olacakyediğim şeyin etkisi 5 günde çıkar mı kızlar ? doktor brokoli karnabahr dene 1er hafta dedi. brokoli başladım iki gün yedim 3. gün 5. ay aşısını oldu yemeyr devam ettim 4. gün kızarmaya başladı devam ettim. 5. gün yine kızarık. çok aşırı değil zaten aşı yapmıştır dedim. brokoli olsa 3 günde çıkardı dedim. 6. gün karnabaharı da ekledim bi süre yedim. gayet de damağım bayram etti. ama nefeste biraz hırıltı başladı. onu da artık yerde oynasın diye yere bişeyler serip indirmiştim sanırım üşüttü. ona bağladım. ama dün ve bugün yeniden tek patatese döndüm. sebep ? kızarıklar arttısırtı boynu artı ve kafa ve yanaklara yürüyor. ayrıca yüzünü biraz fazla kaşıyor.
napıcaz gençleruyanıyorum uyanıyorum aaa diyorum kabus değilmiş gerçekmiş bundan kötü etmesin Allah