Çocuk Hastalıkları Bebeğinde İnek Sütü Alerjisi Olanlar Gelin Paylaşalım

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Merhaba herkese, 6 ay aşımız var yarın. Önceki aşılar da çok sorun yaşamadık. bu aşı nasıl sıkıntı yaşayan var mı ?
Bursa da fatih ünal ı önerdiler gastronomi doç. Dr . Bu doktora giden var mı?

brokoli dere otu patates giriyoruz çok ciddi olmadıkça belirtileri takmıyorum devam ediyorum deneme listesine. zaditen kullanıyoruz hala. sizinki ne alemde
Canim cok sukur biz buyuk ilerleme sagladik Sirasiyla once kendimde, sonra oglumda süt( sutu sadece ben de denedik tabiki) yumurta sarisi, lor peyniri, yogurt( bunu da simdilik sadece ben yedim) denedik. Aldigimiza kakalar temiz gorunuyor. Gelisimi iyi gidiyor. Onumuzdeki hafta dr kontrolu var bakalim asil o soyleyecek son sozu.
Kuzu eti, brokoli, karnabahar, avakado, balkabagi, irmik de verdiklerim arasinda.
Bakliyatta basladim azar azar.
Allahim izniyle hepimiz atlaticaz ins.
Buarada simdi yeni bir alerjimiz cikti, tirnagiyla cizdigi yer kizarip beyaz kabarti oluyor. Esimde cocukken aynisi oluyormus. Sebebini bulamamislar o zaman..
Bakalim dr buna ne diyecek.. Bizdr durum boyle simdilik. :)

maşallah size bayağı ilerlemişsiniz çok şükür. inşallah biz de ilerlicez. artık daha az geriliyorum bişey denerken. bu hafta karnabahar. bazen keşke hiç bilmeseydim başlamasaydum diyete diyorum. çünkü biz 3 ayı nerdeyse tek besinle geçirdik ne gaz sorunu vardı ne uykusuzluk. şimdi besin arttıkça gaz olmaya başladı. herkesin yaşayıp bitirdiğini biz 4. ayda çekiyoruz. kötülük mü ettim çocuğa bilmiyorum

İste bizde bilemiyoruz ki, her dr da farkli yonlendiriyor. Ama iyi ki acmisim diyeti diyorum, iyi ki sadece patates zeytin yememisim. Diger dr u dinleseydim mehter marsi gibi 2 ileri 1 geri yapiyorduk hala.. İcin ilginc tarafi kati diyet yaparken bile kan oluyordu. Diyeti actik bi kere bile kan olmadi masallah..
Her bebek farkli tepki verebilir tabi, ama sizde ufak ufak hizlandirin. Denemeden bilemiyoruz ki sonucta..
Kac aylikti sizin bebis?

Sizinki 6 aylikti saniirm. Ek gida icin bi gec kalmisliginiz yok zaten uzulmeyin, gecicek ins.

Çok sevindim canım maşallah bnde açtım diyeti peynir balık et yiyorum çok şükür bi sknti olmadı bide yumurta sarisi deneyim dedim geçen onda kaldık biz çok kötü pisik oldu yüzünde egzama çıktı yine kakasi bozuldu yumurta bizde hala kırmızı liste de:))ama buna çok şükür kakasi düzelince denemeler e devam

Olsun peynir balik et bunlar cok cok iyi. Yumurta da olmayiversin. Bende lor peyniri tattirdim dun. Sabah kaka yaptigi halde, kahvaltidan sonra tekrar kaka yapti, kan yoktu ama, uyari verdi bagirsaklar anladim :)
Baliga da bn cesaret edemiyorum. Sen ne baligi yedin canim.

Merhaba arkadaslar,
Sanirim bizde alerjik bir bebegiz. Bizim belirtimiz dogumdan beri surekli bir hiriltisi var. 3 farkli doktora goturdum burundandir ssurekli temizleyin dediler. Temizleme cabalarima ragmen hicbirsey cikmiyor ama hirilti devam ediyor. Su anda 4.5 aylik kizim 2 ayliktan beri kakasinda mukusu fark ediyordum. Ama kan belirtisi yok. Sadece mukus. 3 aylikken ishal oldu 4 gun doktora kaka resimlerini gosterdim be iyi degil dedi. Netteki arastirmalarimdan dolayi alerji olabilir mi deyince sut diyetine baslatti. 12gundur sut urunleri yemiyorum mama olarakta neocate kullaniyoruz. Mukus hala devam ediyor sanki ama onceki kadar degil. Mama kaka rengini degistirdigi icin pek anlayamiyorum da acikcasi. Bugun doktoru aradim mukusun azaldigini soyledim. Mama icin rapor cikaralim dedi. Kan testini aylik kontrole gelince yapariz dedi. Kafam cok karisti. Sizce alerjik bebek miyiz. Test yapilmadan rapor cikarilmasi o igrenc mamaya devam edilmesi dogru mu

4 buçuk olmak üzere. benimkinde dün yine kan oldu. sırt döküntüsüyle beraber d vitaminini yeniden kullanmıştım ve aşı olmuştu bi gün önce. doktorun görmesi ve diyete doktorun karar vermesi lazım herkesin reaksiyon derecesi farklı. işte sebzelerle başladık bizde. ama bir hafta deniyorum hızlanınca tepkiler birbirine karışıyor bizde

Asi bozuyo malesef isi. Bizde de hirilti basladi ama ciddiye almali mi bilmiyorum

Asi bozuyo malesef isi. Bizde de hirilti basladi ama ciddiye almali mi bilmiyorum
doktorlara göre ufak kanlar ufak mukuslar önemsiz. benimkinde de hırıltı oluyor. serum fizyolojikle açmaya çalışıyorum hep. ama hep akıntı oluyor geliyor aspiratöre. yani bi şişmeden kaynaklı degil diyr düşünüyorum. doktora sormakta fayda var yine

aynısını yasadık biliyormusun

Mrb bende bursada iyi bir doktor arıyorum bu dediğiniz doktor hangi hastanede

Merhaba bende bursadayim benimde iyi bir doktor tavsiyesine ihtiyacim var. Bilgi edinirseniz beni de bilgilendirir misiniz
gürkan kılıç varmış internetteki yorumlar iyi ama ben gitmedim özel muayenesi varmış bi ona gitmeyi düşünüyorum. Dörtçelikte de var heralde alerji doktoru yada önce ona giderim. Gittigim zaman yazarim burdan. Sizinde memnun kaldiginiz doktor olursa yazarsanız memnun olurum.

Dörtçelik teki alerji doktoru iyi gibi ama randevu alamıyorum,.

Palamut yiyom canım ya kaşar peynir yedim1 haftadr da yiyom bişe olmadı bu sabah krem peynir yedim kan oldu olir mu boyke birsey ya lor ile sigara böreği de yedim bişe olmamisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…