evet iki gündür yine öyle
benim oğlum 4,5 aylık oldu. 1 aylıktan beri biliyoruz. çocuk dr u önce süt alerjisidir dedi. kestik sütü ve türevlerini. geçmedi başka şeyleri de kestik yine geçmedi. gastroya götürdük. sadece mukus ve döküntü için bu kadar şey kesilmez dedi. küçük bi liste verdi kalanını yiyin dedi. fazla sallamadı. az biraz yemeye başladım. doktordan geldik ilk kanı gördük bezde. ben korktum. bu sefer alerjiye başladım.o da sırayla yemem için bi plan yaptı. iki ileri bi geri oldu döküntüler çıktı arttı vs. bu dr lar doç. ti. bi tavsiyeyle bi alerji prof a gittik. bana direkt yumurta peynir yogurt kuzu eti 3 er gün ye dedi. yedim. kızarıklar arttı biraz. kontrolde artış olunca bırakalım daha sonra tekrar deneyelim dedi yine bi plan verdi. şimdi ilk alerji dr uyla devam ediyorum. brokoli karnabahar yedim 1 er hafta sırayla. ıspanağa geçmem lazım ama sırtı bayağı kabarık bebeğimin. kızardı iyice. arada 4. ay aşısunı oldu hangisi yaptı ayıramadım ben yine
totalde denediklerim kuzu eti kesinlikle dokunuyor, peynir yumurta yogurt brokoli zeytin makarna reçel ekmek fıstıkı tahin helvası ( bunu ilk öğrendiğimde alerjenleri kestim sanıp yemiştim
hem de iki paket falan). ama bunlar hep bir öğün deneyip ertesi gün vazgeçtiklerim. yani genelde zeytinyağında patates
kafam çok karışık çünkü bazen döküntü de kan da yediğimle ilgili değil gibi geliyo. ama bakıyorum3 gün tek patates gitsem 4. gün döküntüler gidiyo bayağı düzelme oluyo
ben yemeye yerim de anaflaksi gibi bi ihtimal çok korkutuyo beni. dolayısıyla sürekli başa dönüyorum. ek gıdada ne vericez bilmiyorum. galiba sonunda ben de ankaraya götürücem.
zaditen damla veriyoruz. atoderm nemlemdirici kullanıyoruz sadece anne sütü alıyor. kilolu doğmuştu şimdilik gelişimi de iyi