- 29 Ekim 2013
- 5.473
- 9.992
Atin bakalim, bende bizimkini atarim :)Kizlar kaka fotosu atsam düzelmiş mi bakar misiniz .diyette yim deneyeceğim bişeler düzgünse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Atin bakalim, bende bizimkini atarim :)Kizlar kaka fotosu atsam düzelmiş mi bakar misiniz .diyette yim deneyeceğim bişeler düzgünse
Canim sizin ki diyetten sonra nasıl olduAtin bakalim, bende bizimkini atarim :)
Sadece 1 kutu var 17 ocak son kullanma tarihi adres gönderin özelden ptt kargo ile gonderyimNeocate mamaya ihtiyacimiz var elinizde kullanmadiginz varmi.
Prenses sende bakabilirmisin kaka yaSadece 1 kutu var 17 ocak son kullanma tarihi adres gönderin özelden ptt kargo ile gonderyim
Bence guzele benziyor. Mukus yok, kan yok. Siz daha ek gida vermiyordunuz dimi..Eki Görüntüle 1929006 Eki Görüntüle 1929007 ikisini de bugun yapti
Bana da duzgun gibi geldi Yok canım şuan 5 ayi yeni doldurduk 6 ay da tam dolsun denemeye baslayacamBence guzele benziyor. Mukus yok, kan yok. Siz daha ek gida vermiyordunuz dimi..
Canm diyet yaptigin hal mi normal duruyoEki Görüntüle 1929120 buda bizim kaka muz.
Evet diyet yapıyorum. 5,5 aylık bebeğim 2. Ayin dan beri diyet yapıyorum.Canm diyet yaptigin hal mi normal duruyo
İnş geçer bian once de yavrularimiz rahatlar artık bizde rahat rahat ek gidaya gecerizEvet diyet yapıyorum. 5,5 aylık bebeğim 2. Ayin dan beri diyet yapıyorum.
Ek gidaya gectikte duzeliyor. Biz iki dr a gittik, ikisi birbirinden cok zit seyler soyledi. Birisi diyette bi cok seyi actirdi. Onu dinledik. Korka korka yedim yedirdim duzeldi gibi sukur.. Bizimki de bu..Bana da duzgun gibi geldi Yok canım şuan 5 ayi yeni doldurduk 6 ay da tam dolsun denemeye baslayacam
Canim demir ilaci mi verion rengi neden böyle yada e gıda da mı böyle oluyo acaba bn baslamadm bilmiom neler veriosun bana da söyler misin bnde başlayın yavaş yavasEki Görüntüle 1929135
Ek gidaya gectikte duzeliyor. Biz iki dr a gittik, ikisi birbirinden cok zit seyler soyledi. Birisi diyette bi cok seyi actirdi. Onu dinledik. Korka korka yedim yedirdim duzeldi gibi sukur.. Bizimki de bu..
Bn de bi iki kere elma verdiğim de ishal gibi oluyo acaba yaramadimıİnşallah geçer bir an önce. Bugün elma verdim bir kaç kaşık bakalım ne olacak. Mama yemiyor çünkü.
Evet cnm ek gidadan. Demir ilacini daha vermeyn dedi dr.Canim demir ilaci mi verion rengi neden böyle yada e gıda da mı böyle oluyo acaba bn baslamadm bilmiom neler veriosun bana da söyler misin bnde başlayın yavaş yavas
Elma sikar canim ishal yapmaz ama..Bn de bi iki kere elma verdiğim de ishal gibi oluyo acaba yaramadimı
Canim bulgur u nasıl verdin blendir dan mi gecirdin bn biraz bilmiom da daha arastrma yapacam bu konu ile ilgili 5.ayi mız yeni doldu bu ay 6 ayı dolsun ozmn baslayacam ins bndeEvet cnm ek gidadan. Demir ilacini daha vermeyn dedi dr.
Meyvelerden elma armut muz veriyorum. Meyveyi cig vericeksem meyve filesinde veriyorum, suyunu emiyor. Muhallebiye karistiracaksam buharda hafif pisiriyorum.
Patates, kabak, taze fasulye, sogan, bezelye, bulgur, mercimek verdim simdiye kadar. Tabi hergun birini denedim.
Yok canim ben blendir hic kullanmadim. Sadece catalla ezdim. Bizim sipanin 5 dis var zaten suan, cok komik cigniyor :)Canim bulgur u nasıl verdin blendir dan mi gecirdin bn biraz bilmiom da daha arastrma yapacam bu konu ile ilgili 5.ayi mız yeni doldu bu ay 6 ayı dolsun ozmn baslayacam ins bnde
Maşallah canim daha bizde dış belirtisi bile yok :))) tmm cnm tskrYok canim ben blendir hic kullanmadim. Sadece catalla ezdim. Bizim sipanin 5 dis var zaten suan, cok komik cigniyor :)
Ama sen bebegini daha iyi bilirsin, gerekirse blendir kullan.
Ayse oner in tariflerine bak, cok anlasilir bi sekilde anlatiyor :)