Çocuk Hastalıkları Bebeğinde İnek Sütü Alerjisi Olanlar Gelin Paylaşalım

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Kizlar varya çok dr dan bilgili olduk

Günlük 3 saatte 120 ml
Kilo ile hesaplıydılar Dr canım.
Ama ben her iki memeyi emzirdikten sonra hazırlıyorum öyle veriyorum ve ne kadar alırsa.
Aa gunluk baya bi ml yapiyo o zmn. Bize dr gunluk 150 yi gecmeyin dedi.. Sizin bebis kac kilo ki..

Kızlar şimdi biz bebeklerimize demir ilaci vermeyeceğiz mi .peki bn gynoferon icsem etkiler mi yine oglumu

benim oğlanı çocuk gastroent ve alerji doktoru birlikte takip ediyor ama işte gel bana anlat şimdiye kadar mevsim sebzelerinin yarısını denemem lazımdı ben 2. de kaldım bana laf dinletilmiyor ya
Canim deriden yapılan test doğru sonuç veriomu 4.ay imiz doldu 5 girdik

deri testi önerilmedi benim oğluma kandan bakıldı. 2 aylıktı. zaten o da büyük ihtimal çıkmıyor. şimdi 3 aylık. ben yediklerimden sonraki tepkilerinden anlıyorum daha çok
İğneli olanı bir daha yaptırmam ama yama testini yaptırırım yapışkanlı olanı

benim oğlanı çocuk gastroent ve alerji doktoru birlikte takip ediyor ama işte gel bana anlat şimdiye kadar mevsim sebzelerinin yarısını denemem lazımdı ben 2. de kaldım bana laf dinletilmiyor ya
Öyle yapma ek gıda alınca barsaklar toparlıyor yapma sakın dinlememezlik

Ama biz her denemeden sonra hüsran yaşıyoruz. nasıl deneme yapicaz ki. Bal kabağı denemek istiyorum ama korkuyorum. elma havuc patates muz dan gecemedik
Canim siz elmadan sonra nasi kaka aldiniz. Kanli mi yoksa elmalar sindirilmeden mi cikti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…