- 5 Mart 2015
- 1.952
- 1.565
Canim sen diyet yaptigin halde boyle demi.. Neler yiyorsun. Bir de foto koyabilir misin kakasinin. Bizimkiyle kiyaslicam da :)
Böyle canm bn makarna zeytin ekmek keçi eti dere otu ıspanagida kendim hamur açıp borek yapıp yiyorum bulgür ve princ plavi yiyom .bn bi yerde okudum çok bebeklerin kakasi sumuksu olabilir sonuçta bebeklerin bağırsakları yeni tanışıyor besinler le yazioCanim sen diyet yaptigin halde boyle demi.. Neler yiyorsun. Bir de foto koyabilir misin kakasinin. Bizimkiyle kiyaslicam da :)
Sende bi kaka fotosu atsanaCanim sen diyet yaptigin halde boyle demi.. Neler yiyorsun. Bir de foto koyabilir misin kakasinin. Bizimkiyle kiyaslicam da :)
Canm bana sizin kakaniz normal gibi geldi ya..Sende bi kaka fotosu atsanakaka yla bozduk kafayı normal kaka nasıl olur ya unuttum bn
Bizim ki de önce bu renk ti canım bizde biraz da bagirsak enfeksiyonu vardı antibiyotık kullandım biraz sariya döndü bide 1 aydır diyet yapıyorum bn sen nezamndr yapion bnm ki sarı oluyo ama içinde kan oluyo çoğu zaman sumuksulukte biraz var tbi buna şükür önce daha kotuyduk bizde genelde egzAma ile belli oluyo derisi döküntü oluyo arada o 4 ay aşisinda çocuğum mahvoldu o aşıyı vurdurdugumuzda kakasi aynı senin atıkların gibi oldu 1 hafta da düzeldi anca rengiBizimkinin en sari hali bu.
Bizim ki de önce bu renk ti canım bizde biraz da bagirsak enfeksiyonu vardı antibiyotık kullandım biraz sariya döndü bide 1 aydır diyet yapıyorum bn sen nezamndr yapion bnm ki sarı oluyo ama içinde kan oluyo çoğu zaman sumuksulukte biraz var tbi buna şükür önce daha kotuyduk bizde genelde egzAma ile belli oluyo derisi döküntü oluyo arada o 4 ay aşisinda çocuğum mahvoldu o aşıyı vurdurdugumuzda kakasi aynı senin atıkların gibi oldu 1 hafta da düzeldi anca rengiBizimkinin en sari hali bu.
Canim 4 ay asisi mahvetti bizi de. Egzama falan hic olmuyor bizde sadece kaka. Yarin 10 gun olcak diyet yapali.Bizim ki de önce bu renk ti canım bizde biraz da bagirsak enfeksiyonu vardı antibiyotık kullandım biraz sariya döndü bide 1 aydır diyet yapıyorum bn sen nezamndr yapion bnm ki sarı oluyo ama içinde kan oluyo çoğu zaman sumuksulukte biraz var tbi buna şükür önce daha kotuyduk bizde genelde egzAma ile belli oluyo derisi döküntü oluyo arada o 4 ay aşisinda çocuğum mahvoldu o aşıyı vurdurdugumuzda kakasi aynı senin atıkların gibi oldu 1 hafta da düzeldi anca rengi
Insallah canim .6 aybasisi da aynı mı acaba korkuyom aynı yapar diye siz oldunuz mu 6 ay asisiCanim 4 ay asisi mahvetti bizi de. Egzama falan hic olmuyor bizde sadece kaka. Yarin 10 gun olcak diyet yapali.
Bizde de lokosit cikiyor bi kere kullandik antibiyotik.. Bir de ben ek gida da veriyorum ufak ufak.. İnsallah duZelirler en kisa zamanda.
Yok cnm olmadik yaptirmakta istemiyorum ama onemli de.. Dr bi gozlemleyelim bakariz dedi. Sizin ne zmn 6 aylik olucakti.Insallah canim .6 aybasisi da aynı mı acaba korkuyom aynı yapar diye siz oldunuz mu 6 ay asisi
Bize daha var 5 ay tam domadı canım ama şimdiden düşünüyom yani bak kanli kaka si boyleYok cnm olmadik yaptirmakta istemiyorum ama onemli de.. Dr bi gozlemleyelim bakariz dedi. Sizin ne zmn 6 aylik olucakti.
Anladim cnm, dr a sorarsin sende yaptirayim mi diye. Neler alerji yapiyor bulabildiniz mi. Oyle cok cok bi kan yokmus.Bize daha var 5 ay tam domadı canım ama şimdiden düşünüyom yani bak kanli kaka si boyleEki Görüntüle 1921651
Canim bizim kan testinde inek süt alerjisi çıktı o kesin bide çerez fındık fistik cevize de var onu yediğim de çok kötü ishal oluyo havuc portakal da var.yumurta da var diye dusunuyom bi deneyecem kakasi tam düzelsindeAnladim cnm, dr a sorarsin sende yaptirayim mi diye. Neler alerji yapiyor bulabildiniz mi. Oyle cok cok bi kan yokmus.
Biz daha beterini gorduk.
Prenses sen dr a hiç sordun mu probiyotik kullanabilirmyiz acaba alejik cocuklar kullanabilir miNedenki çok şaşırdım. Acaba neden söyledi ki öyle.
Bnm ki daha 6 ay doldurma di canım ondan denemedim hiç .demir ilacını sorcam yarin dr aKizlar pekmez kullaniyor musunuz bebislere, alerji yapiyor mu yada kakasini koyu renk yapiyor mu. Ve vegaferon kullaniyor musunuz??
1 kere kullandm çok huysuzlasmisti vegaferon sonra biraktmKizlar pekmez kullaniyor musunuz bebislere, alerji yapiyor mu yada kakasini koyu renk yapiyor mu. Ve vegaferon kullaniyor musunuz??
Bana da dr kullanma dedi, alerji yapmaz ama kakanin rengi degisir kafan karisir dedi. Simdilik kullanmiyoruz.1 kere kullandm çok huysuzlasmisti vegaferon sonra biraktm
Evet kaka yi takip etmek lazım :) :) onu verince many gibi gelio rengiBana da dr kullanma dedi, alerji yapmaz ama kakanin rengi degisir kafan karisir dedi. Simdilik kullanmiyoruz.