- 14 Mart 2015
- 1.798
- 1.210
Cok iyi bu yaface mi açıyım şimdi yavar mıymış çoklu besin alerjisi geçen hayır face açmak bişey diil de şu 300 sayfalık sonu gelmeyen deneyimlerden sonra daha büyük bi girdaba düşmek istemiyorum. patatesim kalp ben
acaba beddua mı aldık biz kızlar yaCok iyi bu yainan bende sırf bu yüzden kullanıyorum hatta hiç sevmem kendilerini
Yok cnm sadece bunlar ama dr negatif cikmis dedi. Ama negatif ciksa da alerjisi olabilir dedi..Referans değeri yazmıo mu canim
Cnm simdi baktim bnde mat fiyatlari akmis basini gidiyoo cookk pahalliah bi de o konu var benimki de tutup kavramaya başladı. oyuncağı verip bi süre izliyorum. emeklemeye başlayınca biraz uyguna bulursam unigo mat alıcam
halı almamıştım odasına halı yerine alıcam bunu. uzun ömürlü bişey zaten kullanımı güzel. üstüne yataktan atlasa bile birşey olmuyor çocuga. daha dönemiyor dönmeye başlasın alıcam. uzun süredir böyle fiyatı da bi takip edicem düşerse yazarımCnm simdi baktim bnde mat fiyatlari akmis basini gidiyoo cookk pahalli500 tl diyo ya..
Bn puzzle mat gordum ama 65 tl yaziyor. Ayni kalitede degildir sanirim. Sizin bebis kac aylikti..halı almamıştım odasına halı yerine alıcam bunu. uzun ömürlü bişey zaten kullanımı güzel. üstüne yataktan atlasa bile birşey olmuyor çocuga. daha dönemiyor dönmeye başlasın alıcam. uzun süredir böyle fiyatı da bi takip edicem düşerse yazarım
3 aylık :) puzzle olanları birleştirip dagıtmak biraz zormuş. bi de dökülüp kopar mı nasıl bi malzemesi var bilmiyorum. onları da kullanan çokBn puzzle mat gordum ama 65 tl yaziyor. Ayni kalitede degildir sanirim. Sizin bebis kac aylikti..
Sadece nefes al yeme içme yok diyecekler... Yolun sonu Oray'ı gösteriyorbu yolun sonu nereye çıkar acaba
Alemsin ya gece gece güldüm Töbe töbe...acaba beddua mı aldık biz kızlar yayiyeme inşallah aç kal sürün inşallah vb ???
Alemsin ya gece gece güldüm Töbe töbe...
35 in üstünde ciksarsa pozitif oluyo bnm yavrumun ki 38 ÇIKTI 35 in üstünde tanı inek sütü kesin tabi çıkmaması da yok anlaMina gelmioYok cnm sadece bunlar ama dr negatif cikmis dedi. Ama negatif ciksa da alerjisi olabilir dedi..
https://lookaside.fbsbx.com/file/GENEL ALERJEN BESİNLER LİSTESİ.pdf?token=AWyD7knH0R4TRgxk1qR7m4SR0nD3eFdcQRjfy4iyX_fsyDmmc_nK0w3LyBsAYKn2JJDJo2vtV7fl8qTORXYpQjaACb4kSNq9govyLlSiKiOExEJGuNO9h0LyHyk4jM0BZNRKQ9IOjd3k4oIEQM_fy-4G
Arkadaşlar bu linke bakın muhakkak. Emin olun işinize yarar. Allerjik besinleri içeriyor
evet bizimkilerin hepsi 0,35 in altındaydı ama malesef35 in üstünde ciksarsa pozitif oluyo bnm yavrumun ki 38 ÇIKTI 35 in üstünde tanı inek sütü kesin tabi çıkmaması da yok anlaMina gelmio
Aynen bizim yaramazda uyanıyor. Ancak allerjenler azalır ise Bebek uyuyo arkadaşlar. Eğer sık uyanıyorsa hala tukettıklerınızde yüksek allerjen vardırSizin bebisler gecelei nasil.. Bizimki cok uyaniyor.. Nerdeyse 10 dk da bir..
Aaa olur mu onu eklemeyi unutmuşlar benceçok dikkatli okudum su yazmıyor oley
Aynen ta yavrum da kan yok ki elini sikarak damla damla akinti tüpe kanlari içim nasıl sizladi anlatamam siz de de öyle mi oldu yoksa bizde hemşiremi alamadı aklıma gldikce gözlerim doluyor nasıl agliodu damla damla kan mi alinirevet bizimkilerin hepsi 0,35 in altındaydı ama malesefçıkmıcanı bile bile verdik o kanı
10 dk da bir olmasa da sürekli uyanio canım ya tam uykuya daliyom uyanio sıpa:)Sizin bebisler gecelei nasil.. Bizimki cok uyaniyor.. Nerdeyse 10 dk da bir..