Çocuk Hastalıkları Bebeğinde İnek Sütü Alerjisi Olanlar Gelin Paylaşalım

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
evet öyle elinden girip damlatarak alıyorlar bi de açken

Evet cnm oyle oluyo hemsire de sikinti yok.. Ama buyudukce kolaylasiyo biz dun 2 dk da aldirdik cok da aglamadi..

bu aya kadar hep alerji derdiyle uğraştınız değil mi
Hayir bizim 4.5 aylikken ilk kanli kaka oldu. Sut diyetine basladik, sonra yumurta da ekledik. Hala devam edince kati diyete girdim. O da daha 4 gun oluyor.. Dis cikardi 4 tane ben mukusu ona yordum gecer dedim.. Tekrarladikca endise ettik alerji uzmanina gittik. Hergun haberlesiyoruz. Dunde gastroya gittik. İsin gicigi net bi tedavisi yok.. Sabir diyorum..

Kizlar bugun dr un yonlendirmesiyle ceyrek cay bardagi kadar elma verdim bebegime. Fakat sindiremedi elmayi, oldugu bile cikti kaka da. Sizde de boyle oluyor mu..

Kizlar merhaba.Gecen carsamba 2 aylik bebegimin kakasinda kırmızı iplikler fark ettim.Buarada sık kaka, mukuslu kaka,yüzde döküntüde devam ediyordu.İnternetten alerji olabilcegini okudum ve hemen süt ürünlerini ve laktoz iceren seyleri kestim.Dr a gittik kakada gizli kan bakildi ve negatif cikti.Ama o bezde kirmizi ipliklerden zaten yoktu.Süt alerjisi olsaydi kakada kan o anda kakada kan yoksa bile pozitif mi cikardi?bide kakada kanin negetif olmasi süt alerjisi ihtimalini azaltir mi? Dr 15 gün süt ürünü kullanma dedi.ben zaten kesmistim.bebegin kakasindaki kirmizi iplikler hemen kayboldu.Kakada kan negatif cikti ama sut urinlerini kesince kakada duzelme oldu.İyi bir alerji uzmani bulana kadar sizinde fikirlerinizi ogrenmek istiyorum kizlar

Bide siz kakada kan gorunce benim bahsettigim gibi ara ara kirmizi ipliklerden mi bahsediyosunuz yani?

Bide siz kakada kan gorunce benim bahsettigim gibi ara ara kirmizi ipliklerden mi bahsediyosunuz yani?
merhaba. bizdeki kan ince pilot kalemle kağıda dokunmuşsun gibi; nokta nokta. ama alerji yapan şeyi yemekte ısrar edersem kılcal damar parçası gibi oluyır yarım cm bir cm arası. poposonda çatlak olabilir banyo sonrası bakın ya da çocuk doktoruna sorun o baksın bazen ordan oluyor kan.
gaita ilk bakıldığında o güne kadar kan görmemiştim. gizli kan,reduktan madde,polimorf nuveli lokosit ve kalprotektin bakılmış. diyet yaptım ama diyet sırasında ilk kanı gördüm. yine test istendi bi daha gizli kan çıkmadı, kalprotektin düştü. tek tek ne anlama geldiklerini bilmiyorum. zaten bi günde 5 kez dışkı yapıyorsa hepsi birbirinden farklı oluyor. ben mukusu çok sallamıyorum deri döküntüsü artıp kan başlarsa gıda denemeyi kesiyorum düzelince yeniden bişey deniyorum. belki sizinki sadece süt proteinidir çoklu değildir

normal kan olmadan önce gizli kan çıkmıştı. gözle görülür hale geldiğinde gizli kan çıkmadı testte ama gördüğümde çıkmadı. açık yazmamışım. resimlerini çekin bezlerin. doktorunuza gösterirsiniz. bi de söylediklerin paylaşırsanız iyi olur

Ağzına kadar doldurması gerekmiyordu
Ama Bebek'ten el üstünden damla damla alınır.. Ne yazık ki çok kötü acı üzücü bir olay. Bende ağladım o ağladıkça...

Bebegi uykusunda ağlayan var mı ya bugün agldi hep sabaha kadar uyandırmak ta istemedim ağladığında uydndrsammi acaba onun o ağlama sesini duymak çok kötü
İnler tarzda mı ağlıyor canım yoksa bağırarak mı ağlıyor. Eğer inler tarzda ağlıyor ise o ağlamadan ziyade uyku arasında ki kas gelişim süreci ile alakalı.

Düzelmeyi zaten en iyi anne anlıyo. Süt ve süt ürünleri, kırmızı et bu keci koyun Eti de dahil yemeni tavsiye etmem. Kan gördüğün halde negatif gelmesine şaşırma çünkü cok boyle anne. Ayrıca mukus devam ederse tavsiyem yumurta ve tavuk etını de kesmenden yana. Dikkat et süt giren hiçbir şeyi tüketmemen gerek.

İnler tarzda mı ağlıyor canım yoksa bağırarak mı ağlıyor. Eğer inler tarzda ağlıyor ise o ağlamadan ziyade uyku arasında ki kas gelişim süreci ile alakalı.
İnter gibi agliyo canım aa öyle mi büyüyo mu yani oglum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…