Çocuk Hastalıkları Bebeğinde İnek Sütü Alerjisi Olanlar Gelin Paylaşalım

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Ama biz her denemeden sonra hüsran yaşıyoruz. nasıl deneme yapicaz ki. Bal kabağı denemek istiyorum ama korkuyorum. elma havuc patates muz dan gecemedik

ben daha bebeğe vermiyorum bile. 3 aylık. benim yediğimle kan artıyor kızarıklar çıkıyor. çocuk huzursuzlaşıyor. cildi bozuluyor

ben bittim kızlar dayanamıyorum. kabus mu bu bitecek mi bağıra bağıra ağlayasım var
Hepimiz ayni durumdayiz canim. Ya sabir..
Bize de alerji dr u ek gida yok diyor. Gastro baslayin az az diyor. Elma verdim dun cozuttu yine kakasi. Yemedikce sutum azaldi. Normal mamayi icmeyen cocuk mamayi deli gibi icti.. Ben sok
Bugunde patates verdim. Bakalim hayirlisi..

Ama biz her denemeden sonra hüsran yaşıyoruz. nasıl deneme yapicaz ki. Bal kabağı denemek istiyorum ama korkuyorum. elma havuc patates muz dan gecemedik
İyi de bunlar cok allerjen niye onları söylemiş ki Dr ilk önce sana. Pufffff. Havuç yaptıysa bal kabağına dikkat et canım

Bilmiyorum ki bizimki her memeden sonra 30 iciyo bi seferde max o kadar aliyo.
Buarada cok saskinim icmez dedigim cocuk likir likir iciyo..
Alışıyor çünkü. Eğer emzirip veriyorsan zaten o alacagı kadar emer mamayı. Cok zorlama gayet iyi o zaman aldığı. Sütünde var masallah o Zaman . Devam et bence böyle...

Alışıyor çünkü. Eğer emzirip veriyorsan zaten o alacagı kadar emer mamayı. Cok zorlama gayet iyi o zaman aldığı. Sütünde var masallah o Zaman . Devam et bence böyle...
Kusmalari artti ama mamadan sonra.. Hatta hic kusmayan cocuk kusmaya basladi.

Canım neocate yapıyor. İçinde soyada var. Eğer cok kusuyorsa muhakkak degıstırt mananı. Programın as ona gecin. Neocate cok kotu. Ben bıraktım progamin rapor ettirecegım
Yok oyle asiri kusmuyor. Ama yuzunu siliyorum yine bile cok kotu kokuyor, kokusu siniyor. Bu arada bugun kakasi biraz iyilesti. Ama tabi ben resmen acim :) Allah tan kuzu eti dokunmadi da protein aliyorum.

Kizlar bu yama testi nasil yapiliyor. Dr carsamba gunu yapalim demiste, pozitifse fikir verir, negatifse yok denemez diyor..
Gerek var mi. Deneyimli anneler fikir verir misiniz. Can acitiyor mu. Sizce yaptirmali miyim. Yoksa kati diyetle deneme yanilma yontemiyle mi bulmamiz daha faydali..

Bize de 12 sinde yapılacak canım randevu verdiler öyle ama açıtmiyor yazio net de benm de bi fikrim yok zararı var mı yok mu onu da bilmiyorum

Oglum sadece şu gibi yapmaya başladı ne putur cuk var ne mukus bu ne şimdi ıshal mi alerji den boyke kaka olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…