- 30 Ocak 2016
- 185
- 223
- 37
Ama biz her denemeden sonra hüsran yaşıyoruz. nasıl deneme yapicaz ki. Bal kabağı denemek istiyorum ama korkuyorum. elma havuc patates muz dan gecemedik
Hepimiz ayni durumdayiz canim. Ya sabir..ben bittim kızlar dayanamıyorum. kabus mu bu bitecek mibağıra bağıra ağlayasım var
İyi de bunlar cok allerjen niye onları söylemiş ki Dr ilk önce sana. Pufffff. Havuç yaptıysa bal kabağına dikkat et canımAma biz her denemeden sonra hüsran yaşıyoruz. nasıl deneme yapicaz ki. Bal kabağı denemek istiyorum ama korkuyorum. elma havuc patates muz dan gecemedik
Kaç aylıktı Bebişin...Bizimki 7..
Alışıyor çünkü. Eğer emzirip veriyorsan zaten o alacagı kadar emer mamayı. Cok zorlama gayet iyi o zaman aldığı. Sütünde var masallah o Zaman . Devam et bence böyle...Bilmiyorum ki bizimki her memeden sonra 30 iciyo bi seferde max o kadar aliyo.
Buarada cok saskinim icmez dedigim cocuk likir likir iciyo..
Biteck inşallah. Cebir'in burada allerjiniz gectı çıok şükür dediğimiz konuşmaları yapacağız emin olun...ben bittim kızlar dayanamıyorum. kabus mu bu bitecek mibağıra bağıra ağlayasım var
30 30 derken gun icinde toplam 180 icti, sevindim :)Alışıyor çünkü. Eğer emzirip veriyorsan zaten o alacagı kadar emer mamayı. Cok zorlama gayet iyi o zaman aldığı. Sütünde var masallah o Zaman . Devam et bence böyle...
6 aylik canim. Yeni tarttirdik boy 69 kilo 7..Kaç aylıktı Bebişin...
Kusmalari artti ama mamadan sonra.. Hatta hic kusmayan cocuk kusmaya basladi.Alışıyor çünkü. Eğer emzirip veriyorsan zaten o alacagı kadar emer mamayı. Cok zorlama gayet iyi o zaman aldığı. Sütünde var masallah o Zaman . Devam et bence böyle...
Neocate mi kullanıyordun?Kusmalari artti ama mamadan sonra.. Hatta hic kusmayan cocuk kusmaya basladi.
Evet cnm.Neocate mi kullanıyordun?
Canım neocate yapıyor. İçinde soyada var. Eğer cok kusuyorsa muhakkak degıstırt mananı. Programın as ona gecin. Neocate cok kotu. Ben bıraktım progamin rapor ettirecegımEvet cnm.
Yok oyle asiri kusmuyor. Ama yuzunu siliyorum yine bile cok kotu kokuyor, kokusu siniyor. Bu arada bugun kakasi biraz iyilesti. Ama tabi ben resmen acim :) Allah tan kuzu eti dokunmadi da protein aliyorum.Canım neocate yapıyor. İçinde soyada var. Eğer cok kusuyorsa muhakkak degıstırt mananı. Programın as ona gecin. Neocate cok kotu. Ben bıraktım progamin rapor ettirecegım
Bize de 12 sinde yapılacak canım randevu verdiler öyle ama açıtmiyor yazio net de benm de bi fikrim yokKizlar bu yama testi nasil yapiliyor. Dr carsamba gunu yapalim demiste, pozitifse fikir verir, negatifse yok denemez diyor..
Gerek var mi. Deneyimli anneler fikir verir misiniz. Can acitiyor mu. Sizce yaptirmali miyim. Yoksa kati diyetle deneme yanilma yontemiyle mi bulmamiz daha faydali..
Canim bnmki de bir ara oyle yapiyordu. Ama alerjiden mi bilmiyorum..Ben dise yormustum. Su veriyordum bol bol..Oglum sadece şu gibi yapmaya başladı ne putur cuk var ne mukus bu ne şimdiıshal mi alerji den boyke kaka olurmu
Ve ardından sümüksü ler geldiCanim bnmki de bir ara oyle yapiyordu. Ama alerjiden mi bilmiyorum..Ben dise yormustum. Su veriyordum bol bol..
Canim sen diyet yaptigin halde boyle demi.. Neler yiyorsun. Bir de foto koyabilir misin kakasinin. Bizimkiyle kiyaslicam da :)Ve ardından sümüksü ler geldi