Çocuk Hastalıkları Bebeğinde İnek Sütü Alerjisi Olanlar Gelin Paylaşalım

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
face mi açıyım şimdi ya :KK43: var mıymış çoklu besin alerjisi geçen :KK43: hayır face açmak bişey diil de şu 300 sayfalık sonu gelmeyen deneyimlerden sonra daha büyük bi girdaba düşmek istemiyorum. patatesim kalp ben :işsiz:
Cok iyi bu ya :KK70: inan bende sırf bu yüzden kullanıyorum hatta hiç sevmem kendilerini:KK59:

Cnm simdi baktim bnde mat fiyatlari akmis basini gidiyoo cookk pahalli :KK43: 500 tl diyo ya..
halı almamıştım odasına halı yerine alıcam bunu. uzun ömürlü bişey zaten kullanımı güzel. üstüne yataktan atlasa bile birşey olmuyor çocuga. daha dönemiyor dönmeye başlasın alıcam. uzun süredir böyle fiyatı da bi takip edicem düşerse yazarım

halı almamıştım odasına halı yerine alıcam bunu. uzun ömürlü bişey zaten kullanımı güzel. üstüne yataktan atlasa bile birşey olmuyor çocuga. daha dönemiyor dönmeye başlasın alıcam. uzun süredir böyle fiyatı da bi takip edicem düşerse yazarım
Bn puzzle mat gordum ama 65 tl yaziyor. Ayni kalitede degildir sanirim. Sizin bebis kac aylikti..

evet bizimkilerin hepsi 0,35 in altındaydı ama malesef :KK43: çıkmıcanı bile bile verdik o kanı :KK43:
Aynen ta yavrum da kan yok ki elini sikarak damla damla akinti tüpe kanlari içim nasıl sizladi anlatamam siz de de öyle mi oldu yoksa bizde hemşiremi alamadı aklıma gldikce gözlerim doluyor nasıl agliodu damla damla kan mi alinir:KK43:bide tüpleri ağzına kadar doldurdu:KK43:

Bebegi uykusunda ağlayan var mı ya bugün agldi hep sabaha kadar uyandırmak ta istemedim ağladığında uydndrsammi acaba onun o ağlama sesini duymak çok kötü :KK43:

X