- 30 Ocak 2016
- 185
- 223
- 37
hamileliklerimizin ortak bi sıkıntısı var mıdır acaba alerjiye sebep olan ? ben ilk 4 aya yakın kustum sürekli ve serumla beslendim hiç yiyemedim. hep aklım ordaAllahım ya çok zor ya büyüdukce isteyecek bunlar iyiceşimdi ki bebeklerin hepsi genelde böyley mis canım üzülme gececek elbet
Yok canım bn hiç kusma dim hiç midem bulamadı bnde herseyden fazla fazla yedim vitamin olsun diye hamileligimi 21 kilo ile bitirdim hattahamileliklerimizin ortak bi sıkıntısı var mıdır acaba alerjiye sebep olan ? ben ilk 4 aya yakın kustum sürekli ve serumla beslendim hiç yiyemedim. hep aklım orda
Canim valla sağlık ocağında gittiğim dr un daçocuğu süt alerjisi ymis 6 7 ay mama verdik sadece dedi geçti dedi tbi bu bebekten bebege değişir alerjiler dehil farklı olabilirKac yasinda geciyomus tahminen..
Kesinlikle var. emeklemiyor ama dönüyor. yani bırak bir odanın ucundan diğer ucuna done done gidiyor. Sürekli hapsiriyor. Bitkisel bir deterjan ile temizlik yapıyorum. Başta çok kötüydü. yani acayip tepki veriyordu toza şimdi biraz daha iyi hamd olsun. ama tabi var yine. yeni oyuncak aldık o gün 3 gün hapsirdi tiksirdiprensseess canim senin bebis emekliyor mu.. Temizligi nasil yapiyorsun toza da alerjisi oluyor mu??
Ins kızlar y à bazen inanin çok daraliyorum uzuluyorum. Hayır diyeti mi açınca o da yiyemiyince ben o yiyemicek diye yine yiyemicemki. daha şimdiden istiyor. Allah yardımcımız olsun. beterinden korusun. kızlar bu da kakamizAllahım ya çok zor ya büyüdukce isteyecek bunlar iyiceşimdi ki bebeklerin hepsi genelde böyley mis canım üzülme gececek elbet
Dr um yiyebilirsin dedi ama. bilmiuorum ya. elma da dokundu patates te havuc ta. . . . .Cnm ya kiyamam muz da cok alerjenik bisey ama
Ins gelecek mi o gunlerlütfen bozma moralini. Söyle düşün muz denemeni istedi Dr ve denedin allerjisi oldugunu anladın. Lütfen boZma moralini. Bu günler gececek arkadaşlar inşallah. Ve bebeğimiz her seyi yiyor olacak ve pasta tarıfleri alacağız birbirimizden
Bende kan sulandirivi iğne coraspin ve mide ilacı kullandım. ve dediği gibi 2p haftaya kadar kustumhamileliklerimizin ortak bi sıkıntısı var mıdır acaba alerjiye sebep olan ? ben ilk 4 aya yakın kustum sürekli ve serumla beslendim hiç yiyemedim. hep aklım orda
İnsallah 7 8 ay olur..ben en geç 3 yaş te en erken 7-8 ayda diye duydum. kuruyemiş alerjisi kalıcı olabiliyormuş ömür boyu
işte inek sütü mü çoklu gıda mı düzelen bilmiyorum. ben de artık deneme yapmak istemiyorum. çok canı yandı bu akşam.İnsallah 7 8 ay olur..
Bence bizimki coklu gida.. Cunku sutu kestik olmadi, yumurtayi kestim olmadi.. Balik yedim cok fena kanli yapti.. Bu coklu oluyor yani degil mi..işte inek sütü mü çoklu gıda mı düzelen bilmiyorum. ben de artık deneme yapmak istemiyorum. çok canı yandı bu akşam.
Bende 17 hafta bilfiil kustum hep zofran ictim. Sonradan azaldi ama 9. Aya kadar da devam etti.Yok canım bn hiç kusma dim hiç midem bulamadı bnde herseyden fazla fazla yedim vitamin olsun diye hamileligimi 21 kilo ile bitirdim hattatabi şimdi o 21 kilo dan eser kalmadı gibi:))bn de çok yediğime bağlıyodum tiksindirdimmi diye :):):)bn 4.ay asisina gittiğimde hemşireye sordum bunu şimdi gelen bebeklerin çoğunda bu alerji var dedi yaygınmış. Allah hayirlisini versin buna şükür ne yapalim geCer ins bi an once
İnş canım gizli kan yoktur bence ya kan olmasın da mukus a alıştıkIns kızlar y à bazen inanin çok daraliyorum uzuluyorum. Hayır diyeti mi açınca o da yiyemiyince ben o yiyemicek diye yine yiyemicemki. daha şimdiden istiyor. Allah yardımcımız olsun. beterinden korusun. kızlar bu da kakamizgözümle kan görmedim inş gizli kanda yokturdur
Genetik olabilir bizim babamızda toz alerjisi var zaten yakınlarımizda 1 alerji olması yetio bebegin alerji olması icinBende 17 hafta bilfiil kustum hep zofran ictim. Sonradan azaldi ama 9. Aya kadar da devam etti.
Bnde uzun süre kan sulandırıcı kullandımBende kan sulandirivi iğne coraspin ve mide ilacı kullandım. ve dediği gibi 2p haftaya kadar kustum
Esim de var. Ayni yerleri kizariyo yuzlernde baba ogul :)Genetik olabilir bizim babamızda toz alerjisi var zaten yakınlarımizda 1 alerji olması yetio bebegin alerji olması icin
Kötü düşünme yoktur Allah ın izni ile.Ins kızlar y à bazen inanin çok daraliyorum uzuluyorum. Hayır diyeti mi açınca o da yiyemiyince ben o yiyemicek diye yine yiyemicemki. daha şimdiden istiyor. Allah yardımcımız olsun. beterinden korusun. kızlar bu da kakamizgözümle kan görmedim inş gizli kanda yokturdur
Eğer anne babada varsa çocukta olma olasılığı yüzdelik payı çok yüksek ne yazık kiEsim de var. Ayni yerleri kizariyo yuzlernde baba ogul :)
Eğer ilk çocukta varsa ikinci çocukta olma oranı da cok cok yüksekEsim de var. Ayni yerleri kizariyo yuzlernde baba ogul :)
Allah baska dert vermesin canim napalim.. Ne dertler var onlari dusundukce bizimki hicbirsey..Eğer ilk çocukta varsa ikinci çocukta olma oranı da cok cok yüksek