- 14 Mart 2015
- 1.798
- 1.210
Evet çoklu gıda kesinBence bizimki coklu gida.. Cunku sutu kestik olmadi, yumurtayi kestim olmadi.. Balik yedim cok fena kanli yapti.. Bu coklu oluyor yani degil mi..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet çoklu gıda kesinBence bizimki coklu gida.. Cunku sutu kestik olmadi, yumurtayi kestim olmadi.. Balik yedim cok fena kanli yapti.. Bu coklu oluyor yani degil mi..
Gebelikte miBnde uzun süre kan sulandırıcı kullandım
En Erken geçen süt alerjisiymisişte inek sütü mü çoklu gıda mı düzelen bilmiyorum. ben de artık deneme yapmak istemiyorum. çok canı yandı bu akşam.
Evet canimGebelikte mi
Bence bizimki coklu gida.. Cunku sutu kestik olmadi, yumurtayi kestim olmadi.. Balik yedim cok fena kanli yapti.. Bu coklu oluyor yani degil mi..
benimkine kabak bile dokundu ben vazgeçtim ya. zeytin yemiştim bi kaç o da yaramadı. hem kan artmış hem yüzü pütürlenmiş. patates foreverKızlar bebeğiniz rezene ye Tepki vermiosa rezene için sütün kalitesini arttiriyo ilk aylar çok iciodum etkisini baya gördüm kilo da ama şimdi bıraktım bu alerji yi öğrenince buraktim herweyi kilo alimi yavasladi baya kakasi duzelsin onu deneyecem tekrar
Hadi ya tek gİda beslenme artık ona da tepki gosterebilirmis sürekli aynı şeyi yemekten öyle bise de duymustum yüzde pütürlenme bizde de oluyo bn bioderma aldım çok iyi geldi yüzünü sürekli nemli tutmak lazım bn yüzüne suruyo dum gözünün oralara surmuyodum yüzünde cikamayinca göz cevresimde cikmisti simdib az bişe oralara da suruyom iyi şimdi çok sukurbenimkine kabak bile dokundu ben vazgeçtim ya. zeytin yemiştim bi kaç o da yaramadı. hem kan artmış hem yüzü pütürlenmiş. patates forever
Aynen nice hastalıklar var. Bu arada Facebook kullanıyorsan orada grup var ve emin ol cok işine yarar. Allerjisi hecen Bebek anneleri ve allerji bebekleri olan anneler var her seyi sor herkes yaşadıklarını söylüyor yazıyorAllah baska dert vermesin canim napalim.. Ne dertler var onlari dusundukce bizimki hicbirsey..
İçme canımKızlar kahve bişe yapar mı misafirlige gidecem onu bari içim
İçme canım
benim Dr bitki çaylarını yasakladı. Popoda çatlak var bebeğimin çocuk cerrahıda asla içme dedı.Kızlar bebeğiniz rezene ye Tepki vermiosa rezene için sütün kalitesini arttiriyo ilk aylar çok iciodum etkisini baya gördüm kilo da ama şimdi bıraktım bu alerji yi öğrenince buraktim herweyi kilo alimi yavasladi baya kakasi duzelsin onu deneyecem tekrar
Evet canım tek gıdaya düşünce o gıdaya da belli süre sonra tepki gosterşyormuşHadi ya tek gİda beslenme artık ona da tepki gosterebilirmis sürekli aynı şeyi yemekten öyle bise de duymustum yüzde pütürlenme bizde de oluyo bn bioderma aldım çok iyi geldi yüzünü sürekli nemli tutmak lazım bn yüzüne suruyo dum gözünün oralara surmuyodum yüzünde cikamayinca göz cevresimde cikmisti simdib az bişe oralara da suruyom iyi şimdi çok sukur
kuruyemiş temelli kendileri ben içmiyorumKızlar kahve bişe yapar mı misafirlige gidecem onu bari içim
Serbest olsa sasardm zaten:) :) :)benim Dr bitki çaylarını yasakladı. Popoda çatlak var bebeğimin çocuk cerrahıda asla içme dedı.
bu yolun sonu nereye çıkar acabaSerbest olsa sasardm zaten:) :) :)
Hadi ya tek gİda beslenme artık ona da tepki gosterebilirmis sürekli aynı şeyi yemekten öyle bise de duymustum yüzde pütürlenme bizde de oluyo bn bioderma aldım çok iyi geldi yüzünü sürekli nemli tutmak lazım bn yüzüne suruyo dum gözünün oralara surmuyodum yüzünde cikamayinca göz cevresimde cikmisti simdib az bişe oralara da suruyom iyi şimdi çok sukur
Bn okadar dikkat ediyom hala cikio yüzü çok kuru diye oluyomus galiba çok beyaz bide çok hassas tukurugü salya si cenesi ni hep pişiriyo ne yapacam bilmiom çok salyalı oldu:))atoderm di mi ? 2 aydır kullanıyorum onu. güzel krem ama benimki ben o gıdayı tüketmezsem zaten ertesi güne kendiliğinden düzeliyor.düzelmesini çok da kreme bağlayamıyorum. ama faydası oluyordur
Referans değeri yazmıo mu canimprensseess G Gulht
Kizlar bugun test yaptirdik nedir bu.
FP5 gida paneli: <0.10
İnek sutu :<0.10
Total İgE : 1.89