Çocuk Hastalıkları Bebeğinde İnek Sütü Alerjisi Olanlar Gelin Paylaşalım

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Kızlar bebeğiniz rezene ye Tepki vermiosa rezene için sütün kalitesini arttiriyo ilk aylar çok iciodum etkisini baya gördüm kilo da ama şimdi bıraktım bu alerji yi öğrenince buraktim herweyi kilo alimi yavasladi baya :KK43:kakasi duzelsin onu deneyecem tekrar

Bence bizimki coklu gida.. Cunku sutu kestik olmadi, yumurtayi kestim olmadi.. Balik yedim cok fena kanli yapti.. Bu coklu oluyor yani degil mi..
Kızlar bebeğiniz rezene ye Tepki vermiosa rezene için sütün kalitesini arttiriyo ilk aylar çok iciodum etkisini baya gördüm kilo da ama şimdi bıraktım bu alerji yi öğrenince buraktim herweyi kilo alimi yavasladi baya :KK43:kakasi duzelsin onu deneyecem tekrar
benimkine kabak bile dokundu :KK43: ben vazgeçtim ya. zeytin yemiştim bi kaç o da yaramadı. hem kan artmış hem yüzü pütürlenmiş. patates forever

benimkine kabak bile dokundu :KK43: ben vazgeçtim ya. zeytin yemiştim bi kaç o da yaramadı. hem kan artmış hem yüzü pütürlenmiş. patates forever
Hadi ya tek gİda beslenme artık ona da tepki gosterebilirmis sürekli aynı şeyi yemekten öyle bise de duymustum yüzde pütürlenme bizde de oluyo bn bioderma aldım çok iyi geldi yüzünü sürekli nemli tutmak lazım bn yüzüne suruyo dum gözünün oralara surmuyodum yüzünde cikamayinca göz cevresimde cikmisti simdib az bişe oralara da suruyom iyi şimdi çok sukur

Allah baska dert vermesin canim napalim.. Ne dertler var onlari dusundukce bizimki hicbirsey..
Aynen nice hastalıklar var. Bu arada Facebook kullanıyorsan orada grup var ve emin ol cok işine yarar. Allerjisi hecen Bebek anneleri ve allerji bebekleri olan anneler var her seyi sor herkes yaşadıklarını söylüyor yazıyor

benim Dr bitki çaylarını yasakladı. Popoda çatlak var bebeğimin çocuk cerrahıda asla içme dedı.

Hadi ya tek gİda beslenme artık ona da tepki gosterebilirmis sürekli aynı şeyi yemekten öyle bise de duymustum yüzde pütürlenme bizde de oluyo bn bioderma aldım çok iyi geldi yüzünü sürekli nemli tutmak lazım bn yüzüne suruyo dum gözünün oralara surmuyodum yüzünde cikamayinca göz cevresimde cikmisti simdib az bişe oralara da suruyom iyi şimdi çok sukur
Evet canım tek gıdaya düşünce o gıdaya da belli süre sonra tepki gosterşyormuş

atoderm di mi ? 2 aydır kullanıyorum onu. güzel krem ama benimki ben o gıdayı tüketmezsem zaten ertesi güne kendiliğinden düzeliyor.düzelmesini çok da kreme bağlayamıyorum. ama faydası oluyordur

face mi açıyım şimdi ya :KK43: var mıymış çoklu besin alerjisi geçen :KK43: hayır face açmak bişey diil de şu 300 sayfalık sonu gelmeyen deneyimlerden sonra daha büyük bi girdaba düşmek istemiyorum. patatesim kalp ben :işsiz:

atoderm di mi ? 2 aydır kullanıyorum onu. güzel krem ama benimki ben o gıdayı tüketmezsem zaten ertesi güne kendiliğinden düzeliyor.düzelmesini çok da kreme bağlayamıyorum. ama faydası oluyordur
Bn okadar dikkat ediyom hala cikio yüzü çok kuru diye oluyomus galiba çok beyaz bide çok hassas tukurugü salya si cenesi ni hep pişiriyo ne yapacam bilmiom çok salyalı oldu:))

X