Çocuk Hastalıkları Bebeğinde İnek Sütü Alerjisi Olanlar Gelin Paylaşalım

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Siringa nasil kacicak ki anlamadim. Yeni dogdugunda sarilik olmustu mama takviyesi yapin demislerdi o zaman oyle veriyodum.. Yarin alcaz bakalim.. İcmezse de Allah yardimcimiz olsun..
Pistona dikkat et zaten kullanmışsın emdikçe rahat olur. Şırınga mantıklı umarım alır manayı. Keçiboynuzu pekmezi ile dene allerji yapmaz ise eğer.

Pistona dikkat et zaten kullanmışsın emdikçe rahat olur. Şırınga mantıklı umarım alır manayı. Keçiboynuzu pekmezi ile dene allerji yapmaz ise eğer.
Ne guzel olur alerji yapmazsa hem tat verir hem yararli.. Canim semizotu hakkinda bi fikrin var mi.. Yedin mi hic..

Kızlar ya moralim çok bozuk. elimde muz gordu istedi az yalattim sabahtan beri agliyo bu 4. Kakasi. en son kakasi da kötüydü.

Kızlar ya moralim çok bozuk. elimde muz gordu istedi az yalattim sabahtan beri agliyo bu 4. Kakasi. en son kakasi da kötüydü.
lütfen bozma moralini. Söyle düşün muz denemeni istedi Dr ve denedin allerjisi oldugunu anladın. Lütfen boZma moralini. Bu günler gececek arkadaşlar inşallah. Ve bebeğimiz her seyi yiyor olacak ve pasta tarıfleri alacağız birbirimizden

lütfen bozma moralini. Söyle düşün muz denemeni istedi Dr ve denedin allerjisi oldugunu anladın. Lütfen boZma moralini. Bu günler gececek arkadaşlar inşallah. Ve bebeğimiz her seyi yiyor olacak ve pasta tarıfleri alacağız birbirimizden
of inşallah

ben kanla döküntüye çok üzülüyorum ama en çok şişmesinden korkuyorum. sizde oldu mu hiç göz kapağı dudak vs şişlik ?

Allahım ya çok zor ya büyüdukce isteyecek bunlar iyice :KK43: şimdi ki bebeklerin hepsi genelde böyley mis canım üzülme gececek elbet

X