Elmaya dikkat et Can'ımCanim 1 tane elma yedim sadece çok sıvıydi mukus yok kan yok hiç parça da yok ama su gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elmaya dikkat et Can'ımCanim 1 tane elma yedim sadece çok sıvıydi mukus yok kan yok hiç parça da yok ama su gibi
Allerjik bebeklerin sorunu ne yazıkki geçmeyen pişik. Bende de oldu geçirdim cok şükür.Pisigini gecmio
Pistona dikkat et zaten kullanmışsın emdikçe rahat olur. Şırınga mantıklı umarım alır manayı. Keçiboynuzu pekmezi ile dene allerji yapmaz ise eğer.Siringa nasil kacicak ki anlamadim. Yeni dogdugunda sarilik olmustu mama takviyesi yapin demislerdi o zaman oyle veriyodum.. Yarin alcaz bakalim.. İcmezse de Allah yardimcimiz olsun..
Ne guzel olur alerji yapmazsa hem tat verir hem yararli.. Canim semizotu hakkinda bi fikrin var mi.. Yedin mi hic..Pistona dikkat et zaten kullanmışsın emdikçe rahat olur. Şırınga mantıklı umarım alır manayı. Keçiboynuzu pekmezi ile dene allerji yapmaz ise eğer.
şırınga kaçmaz tabi ki entekte ederken süt boğaza kaçabiliyor onu demek istedim.Siringa nasil kacicak ki anlamadim. Yeni dogdugunda sarilik olmustu mama takviyesi yapin demislerdi o zaman oyle veriyodum.. Yarin alcaz bakalim.. İcmezse de Allah yardimcimiz olsun..
Ya canim kusura bakma, ben onu sonradan anladimşırınga kaçmaz tabi ki entekte ederken süt boğaza kaçabiliyor onu demek istedim.
Yemedim ama allerji yapanda olmuş olmayanda. Bende denemeyi düşünüyorum aslındaNe guzel olur alerji yapmazsa hem tat verir hem yararli.. Canim semizotu hakkinda bi fikrin var mi.. Yedin mi hic..
Ya canim kusura bakma, ben onu sonradan anladim
Gidasizliktan beynim durdu sanirim
sadece yaladı böyle oldu yani. üzülme ya sen de insansın. düzelicekKızlar ya moralim çok bozuk. elimde muz gordu istedi az yalattim sabahtan beri agliyo bu 4. Kakasi. en son kakasi da kötüydü.
lütfen bozma moralini. Söyle düşün muz denemeni istedi Dr ve denedin allerjisi oldugunu anladın. Lütfen boZma moralini. Bu günler gececek arkadaşlar inşallah. Ve bebeğimiz her seyi yiyor olacak ve pasta tarıfleri alacağız birbirimizdenKızlar ya moralim çok bozuk. elimde muz gordu istedi az yalattim sabahtan beri agliyo bu 4. Kakasi. en son kakasi da kötüydü.
of inşallahlütfen bozma moralini. Söyle düşün muz denemeni istedi Dr ve denedin allerjisi oldugunu anladın. Lütfen boZma moralini. Bu günler gececek arkadaşlar inşallah. Ve bebeğimiz her seyi yiyor olacak ve pasta tarıfleri alacağız birbirimizden
Cnm ya kiyamam muz da cok alerjenik bisey amaKızlar ya moralim çok bozuk. elimde muz gordu istedi az yalattim sabahtan beri agliyo bu 4. Kakasi. en son kakasi da kötüydü.
Ben bizzat kendi elimi feda ettim dis cikarirken..şu sürecin tek iyi yanı kilo vermek alerji yapmayan dii kaşıyıcı var mı silikon mu alıcaz ? kauçukta lateks var galiba
Allahım ya çok zor ya büyüdukce isteyecek bunlar iyice şimdi ki bebeklerin hepsi genelde böyley mis canım üzülme gececek elbetKızlar ya moralim çok bozuk. elimde muz gordu istedi az yalattim sabahtan beri agliyo bu 4. Kakasi. en son kakasi da kötüydü.
Kac yasinda geciyomus tahminen..Allahım ya çok zor ya büyüdukce isteyecek bunlar iyice şimdi ki bebeklerin hepsi genelde böyley mis canım üzülme gececek elbet
ah bi de o konu var benimki de tutup kavramaya başladı. oyuncağı verip bi süre izliyorum. emeklemeye başlayınca biraz uyguna bulursam unigo mat alıcamprensseess canim senin bebis emekliyor mu.. Temizligi nasil yapiyorsun toza da alerjisi oluyor mu??
Kac yasinda geciyomus tahminen..