Çocuk Hastalıkları Bebeğinde İnek Sütü Alerjisi Olanlar Gelin Paylaşalım

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
6 ayi dolduracak 2 gun sonra.. Eet bnde hep dise yordum dr larda acil yonlendirmedi derken 40 gun gecti. Sadece 300 gr almis yavrum
Canim cok ta düşük değil aslında sanki . Çünkü büyüdukce eskisi kadar almıyorlar. hareketlendiler ya. persentil e göre yüzde kaclik dilimde hiç baktinmi. birde doğum kilosu kaç ti

Canim cok ta düşük değil aslında sanki . Çünkü büyüdukce eskisi kadar almıyorlar. hareketlendiler ya. persentil e göre yüzde kaclik dilimde hiç baktinmi. birde doğum kilosu kaç ti
%22 cikiyo kilo da. 3.260 dogum kilosu cnm. Evet cok hareketli kipir kipir..

bendimm mama veriyormuydun canım. Eğer vermiyorsan mama başla derim. 6 aylık ta olmuş nasıl olsa. Inan ki mama kilo aldırıyor hemen fark edeceksin. biz sizden kotuyduk siz yine almissiniz. Bizim ki gr almiyordu. inat etmiştim mama vermicem diye. ama mama verdikten sonra daha iyi oldu. öyle çok ta vermiyorum. ilk 6 ay içinde günde 60 cc iciyor du şimdi biraz daha arttirdim

Bende dr un elinde varmis onlardan alip baslicamm yrn deneme amacli vericem icerse devamini alicam.

Bende dr un elinde varmis onlardan alip baslicamm yrn deneme amacli vericem icerse devamini alicam.
Ins. içer bu mama alerjik bebekler için çok önemli. büyüdukce daha çok anlıyorum. Gerçi benim bebeğim ek gıda almaya başlayamadı belki alsa daha farklı olur du. ama yine ca ihtiyacı için mecbur

Ins. içer bu mama alerjik bebekler için çok önemli. büyüdukce daha çok anlıyorum. Gerçi benim bebeğim ek gıda almaya başlayamadı belki alsa daha farklı olur du. ama yine ca ihtiyacı için mecbur
Bnmki butun kalsiyumu dislere harcadi zaten yedigi ictigi dise gitti :)
Normal mamayi bile hic almaz, biberondan bnm sutumu bile icmez. Siringayla deniycem ins icer..

Bnmki butun kalsiyumu dislere harcadi zaten yedigi ictigi dise gitti :)
Normal mamayi bile hic almaz, biberondan bnm sutumu bile icmez. Siringayla deniycem ins icer..
Allah yardımcımız olsun normal mama yi icmiyor sa çok zor. ben mama hazırlarken bile midem bulanıyor tadı kokusu aşırı kötü. kaşıkla dene istersen. Bizim ki ne alerji yaptı yoksa elma armut içine koyup veriliyor. tadı da bir nebze iyi olur öyle.

O kadar kotu mu ya (

şırıngaya dikkat edin boğazına kaçabilir. fincan denediniz mi
Siringa nasil kacicak ki anlamadim. Yeni dogdugunda sarilik olmustu mama takviyesi yapin demislerdi o zaman oyle veriyodum.. Yarin alcaz bakalim.. İcmezse de Allah yardimcimiz olsun..

Siringa nasil kacicak ki anlamadim. Yeni dogdugunda sarilik olmustu mama takviyesi yapin demislerdi o zaman oyle veriyodum.. Yarin alcaz bakalim.. İcmezse de Allah yardimcimiz olsun..
Fincana musade etmez surekli el kol debeleniyor kendi tutmak ister doker..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…