- 14 Mart 2015
- 1.798
- 1.210
Canim cok ta düşük değil aslında sanki . Çünkü büyüdukce eskisi kadar almıyorlar. hareketlendiler ya. persentil e göre yüzde kaclik dilimde hiç baktinmi. birde doğum kilosu kaç ti6 ayi dolduracak 2 gun sonra.. Eet bnde hep dise yordum dr larda acil yonlendirmedi derken 40 gun gecti. Sadece 300 gr almis yavrum
Doğru canım ınsalah bian önce geçer allah şifa versin bebeklerimize insallahBu arada kesin bilsem ki mama vericem ve geçecek 1 dk bile düşünmem süt ten kesmesi düşünürüm ama bunun garantisi yok. çekilen sutu mu geri de getirme ihtimalim olmucak. çok çok riskli
%22 cikiyo kilo da. 3.260 dogum kilosu cnm. Evet cok hareketli kipir kipir..Canim cok ta düşük değil aslında sanki . Çünkü büyüdukce eskisi kadar almıyorlar. hareketlendiler ya. persentil e göre yüzde kaclik dilimde hiç baktinmi. birde doğum kilosu kaç ti
Bende dr un elinde varmis onlardan alip baslicamm yrn deneme amacli vericem icerse devamini alicam.bendimm mama veriyormuydun canım. Eğer vermiyorsan mama başla derim. 6 aylık ta olmuş nasıl olsa. Inan ki mama kilo aldırıyor hemen fark edeceksin. biz sizden kotuyduk siz yine almissiniz. Bizim ki gr almiyordu. inat etmiştim mama vermicem diye. ama mama verdikten sonra daha iyi oldu. öyle çok ta vermiyorum. ilk 6 ay içinde günde 60 cc iciyor du şimdi biraz daha arttirdim
Ins. içer bu mama alerjik bebekler için çok önemli. büyüdukce daha çok anlıyorum. Gerçi benim bebeğim ek gıda almaya başlayamadı belki alsa daha farklı olur du. ama yine ca ihtiyacı için mecburBende dr un elinde varmis onlardan alip baslicamm yrn deneme amacli vericem icerse devamini alicam.
Bnmki butun kalsiyumu dislere harcadi zaten yedigi ictigi dise gitti :)Ins. içer bu mama alerjik bebekler için çok önemli. büyüdukce daha çok anlıyorum. Gerçi benim bebeğim ek gıda almaya başlayamadı belki alsa daha farklı olur du. ama yine ca ihtiyacı için mecbur
Allah yardımcımız olsun normal mama yi icmiyor sa çok zor. ben mama hazırlarken bile midem bulanıyor tadı kokusu aşırı kötü. kaşıkla dene istersen. Bizim ki ne alerji yaptı yoksa elma armut içine koyup veriliyor. tadı da bir nebze iyi olur öyle.Bnmki butun kalsiyumu dislere harcadi zaten yedigi ictigi dise gitti :)
Normal mamayi bile hic almaz, biberondan bnm sutumu bile icmez. Siringayla deniycem ins icer..
şırıngaya dikkat edin boğazına kaçabilir. fincan denediniz miBnmki butun kalsiyumu dislere harcadi zaten yedigi ictigi dise gitti :)
Normal mamayi bile hic almaz, biberondan bnm sutumu bile icmez. Siringayla deniycem ins icer..
Mukus var rengi yeşil hala canımKizlar dunku diyetten sonra ilk kakasi bu. Kan yok ama nasil sizce??
Can'ım sadece patates mi yiyorsunBu nasil bi kakadır yorum yapın nolur sulu Eki Görüntüle 1918538 ve bn patatese başka bişe yemiom sadece biraz elma yedim biraz da mama verdim
Canım mukus yok kanda yok iyi görünüyor korkmaBu nasil bi kakadır yorum yapın nolur sulu Eki Görüntüle 1918538 ve bn patatese başka bişe yemiom sadece biraz elma yedim biraz da mama verdim
Pişik varsa allerjen vardır canımHiç düzelme di mi ciddimisinnormal mi ymis dr ne diyor buna .biz bide çok pisik oluyo sizinde öyle mi
Canim 1 tane elma yedim sadece çok sıvıydi mukus yok kan yok hiç parça da yok ama su gibiCan'ım sadece patates mi yiyorsun
Pisigini gecmioPişik varsa allerjen vardır canım
O kadar kotu mu yaAllah yardımcımız olsun normal mama yi icmiyor sa çok zor. ben mama hazırlarken bile midem bulanıyor tadı kokusu aşırı kötü. kaşıkla dene istersen. Bizim ki ne alerji yaptı yoksa elma armut içine koyup veriliyor. tadı da bir nebze iyi olur öyle.
Siringa nasil kacicak ki anlamadim. Yeni dogdugunda sarilik olmustu mama takviyesi yapin demislerdi o zaman oyle veriyodum.. Yarin alcaz bakalim.. İcmezse de Allah yardimcimiz olsun..şırıngaya dikkat edin boğazına kaçabilir. fincan denediniz mi
Fincana musade etmez surekli el kol debeleniyor kendi tutmak ister doker..Siringa nasil kacicak ki anlamadim. Yeni dogdugunda sarilik olmustu mama takviyesi yapin demislerdi o zaman oyle veriyodum.. Yarin alcaz bakalim.. İcmezse de Allah yardimcimiz olsun..
Kasikla ek gida verdigimde bile eliyle kasigi kendi tutup agzina sokuyor.. İlla kendi tutcak yani.şırıngaya dikkat edin boğazına kaçabilir. fincan denediniz mi