Çocuk Hastalıkları Bebeğinde İnek Sütü Alerjisi Olanlar Gelin Paylaşalım

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Hiç düzelme di mi ciddimisin :110:normal mi ymis dr ne diyor buna .biz bide çok pisik oluyo sizinde öyle mi
O kadar çok dr a gittik ki canım hangisi ni diyim. en sanki gittim gastroenteroloji Prof u normal değil dedi. sadece şu icicen gibi birsey dedi. Herşey alerjen olabikir. Katı diyet verdi de işte çok uygulayamiyom açıkçası. 6.5 aydır diyetteyim zaten üstüne daha da ağır diyet bilmiyorum ya. emziren kadar bu şekilde gidecek filan dedi ya da mama vericen sutten kesicen. bilmiyorum ne yapacağımızı. bir sürü tahlil yaptirdik hala bitmedi. Bu hafta da gaita da yine birseyler bakılacak.

Son düzenleme:
Ben artık mukus u takmayi birakmistim ta ki ürtiker diken kadar. kabus gibi bir 3 hafta geçirdik. korkunçtu Allah beterinden saklasin. bir ümidim ek gıda ya geçince duzelmesiydi ama patates e havuc a elma ya tepki verdi başka da birsey denemedik. Patates te aşırı pisik oldu yara tarzı pisik. Havuc ve elma da kanlı kaka. Bakalım bekliyorum. ben yine bildiğim diyeti devam ettiriyorum. biraz daha zaman geçsin tekrar bir deneme yapmak istiyorum ama korkuyorum da. belki bal kabagı denerim. birde diyorum 9 aylık plana kadar Bekle sem mi . kafamda deli sorular:işsiz::KK34:

O kadar çok dr a gittik ki canım hangisi ni diyim. en sanki gittim gastroenteroloji Prof u normal değil dedi. sadece şu icicen gibi birsey dedi. Herşey alerjen olabikir. Katı diyet verdi de işte çok uygulayamiyom açıkçası. 6.5 aydır diyetteyim zaten üstüne daha da ağır diyet bilmiyorum ya. emziren kadar bu şekilde gidecek filan dedi ya da mama vericen meme den kesicen. bilmiyorum ne yapacağımızı. bir sürü tahlil yaptirdik hala bitmedi. Bu hafta da gaita da yine birseyler bakılacak.
Canim ya bende gastroya gidicem ama izmirdeyim bir cocuk hastanesi var burda, oraya mi gitsem yoksa direk prof a mi gitsem ozele bilemiyorum..
Ne yapiyim??
Cocuk hastanesi de yillardir olan bi hastane..

Ben artık mukus u takmayi birakmistim ta ki ürtiker diken kadar. kabus gibi bir 3 hafta geçirdik. korkunçtu Allah beterinden saklasin. bir ümidim ek gıda ya geçince duzelmesiydi ama patates e havuc a elma ya tepki verdi başka da birsey denemedik. Patates te aşırı pisik oldu yara tarzı pisik. Havuc ve elma da kanlı kaka. Bakalım bekliyorum. ben yine bildiğim diyeti devam ettiriyorum. biraz daha zaman geçsin tekrar bir deneme yapmak istiyorum ama korkuyorum da. belki bal kabagı denerim. birde diyorum 9 aylık plana kadar Bekle sem mi . kafamda deli sorular:işsiz::KK34:
Of ne zor ya.. Dr da bana elma patates havuc kabak verebilirsin bebege dedi ama cesaret edemiyorum..

Of ne zor ya.. Dr da bana elma patates havuc kabak verebilirsin bebege dedi ama cesaret edemiyorum..
Belki sizde tepki olmaz. herkes te olmuyor çünkü. çok üzüldüm yıpratti m kendimi inş yiyecek diye ümit ediyoruz dua ediyoruz. Elmayı çok ta severek yemisti. artık büyüdü istiyor da biz yiyince

Elma yi verirsem bir daha ki ne haslayip vericem. daha az alerjen oluyormus. ya geçsin gitsin bizim çocuklarımız da hersey yesin. ben ömür boyu ya da çok çok uzun yıllar sürecek diye korkuyorum

Canim ya bende gastroya gidicem ama izmirdeyim bir cocuk hastanesi var burda, oraya mi gitsem yoksa direk prof a mi gitsem ozele bilemiyorum..
Ne yapiyim??
Cocuk hastanesi de yillardir olan bi hastane..
Bence önce hastaneyi dene. emin ol bazen özel deki n den daha ilgili dr lar çıkabiliyor. baktın ko kafanı sarmadi o zaman özel e git. Eğer imkanın iyi ise her ikisini de dene derim. Dr lar da ayrılıyor bu alerji konusu da. Ama en iyi anlayan gastroenteroloji dalı. bana alerji dr dediki en fazla kaka da kan gorursun ye gitsin. çocuğa da ver hersey böyle olmaz dedi . o gazla işte hersey i berbat ettim

Bence önce hastaneyi dene. emin ol bazen özel deki n den daha ilgili dr lar çıkabiliyor. baktın ko kafanı sarmadi o zaman özel e git. Eğer imkanın iyi ise her ikisini de dene derim. Dr lar da ayrılıyor bu alerji konusu da. Ama en iyi anlayan gastroenteroloji dalı. bana alerji dr dediki en fazla kaka da kan gorursun ye gitsin. çocuğa da ver hersey böyle olmaz dedi . o gazla işte hersey i berbat ettim
Tabi diyet i mi yine acmadim. sadece bebeğe ek gıda verdim

Size tavsiyem çoklu gıda dan şüphe ediyorsanız. 3 gün kuralı ile dehil de en az 1 hafta boyunca aynı gıdayi sadexe 1 çay kaşı vererek deneyin. oule okudum ve bence de olması gerek en bu. Alerji yapmaz ise başka gıda yi deneyecek ua da miktar artirilacak. yoksa tepki vermediği gıda ya da bağırsakları tepki vermeye başlıyor. bizzat yaşadım

O kadar çok dr a gittik ki canım hangisi ni diyim. en sanki gittim gastroenteroloji Prof u normal değil dedi. sadece şu icicen gibi birsey dedi. Herşey alerjen olabikir. Katı diyet verdi de işte çok uygulayamiyom açıkçası. 6.5 aydır diyetteyim zaten üstüne daha da ağır diyet bilmiyorum ya. emziren kadar bu şekilde gidecek filan dedi ya da mama vericen sutten kesicen. bilmiyorum ne yapacağımızı. bir sürü tahlil yaptirdik hala bitmedi. Bu hafta da gaita da yine birseyler bakılacak.
keşke tıp alerjiyi çözmek için biz doğurana kadar beklemeseymiş :işsiz: birinin dediği diğerini tutmuyor :KK47:

Size tavsiyem çoklu gıda dan şüphe ediyorsanız. 3 gün kuralı ile dehil de en az 1 hafta boyunca aynı gıdayi sadexe 1 çay kaşı vererek deneyin. oule okudum ve bence de olması gerek en bu. Alerji yapmaz ise başka gıda yi deneyecek ua da miktar artirilacak. yoksa tepki vermediği gıda ya da bağırsakları tepki vermeye başlıyor. bizzat yaşadım
Canim senin bebwgin 6 ayı geçmiş sadece mama veren anne sütünü kessenolu az mı biliyorum anne sütü gibi olmaz ama alerjiler boyle geçecek se mecburuz . Sadece mama verdiğinde geciomus diye duydum bilmiorum doğru mu ama bizim bebeklerimiz daha kücük

Canim senin bebwgin 6 ayı geçmiş sadece mama veren anne sütünü kessenolu az mı biliyorum anne sütü gibi olmaz ama alerjiler boyle geçecek se mecburuz . Sadece mama verdiğinde geciomus diye duydum bilmiorum doğru mu ama bizim bebeklerimiz daha kücük[/QUOT bu durum bize hiç ama hiç uygun değil. 1. Si bebeğim aşırı meme ye duskun karın ağrısı ni anca meme de unutuyor. 2. meme siz uyumaz. Alerjik bebekler e uyku eğitimi çok zor çünkü ne zaman karın ağrısı tutacağı belli olmuyor. meme ilaç gibi geliyor derdine. 3. en önemlisi okuduğum makaleler den çıkardığı sonuç alerjik bebeğin anne sütünü kesmesi cinayet diyor yayınlar. 4. Şu şu an tek ilacı alerji nin anne sütü. birkaç gün kestiği m oldu. Bebeğim çok kötü oluyor sadexe mama yi yine zaten mama tadı kokusu kötü. 1 gün boyunca 1 biberon la duruyor. hiç cis yapmiyo kaka yi bırak. eeee nasıl olacak. yani bizim için o secenek kesinlikle iyi bir seçenek değil. denedik. çok düşündüm ama baktık ki olmuuor

Ben ise tam tersi diyorum ki kaç yasi okursa olsun emebikdigi kadar emsin. tabi nr kadar a kaç yaşına kadar bilmiyorum. ama en az 2 yaş inş. kesin düşünüyorum. Süt um kesilmezse

Canim senin bebwgin 6 ayı geçmiş sadece mama veren anne sütünü kessenolu az mı biliyorum anne sütü gibi olmaz ama alerjiler boyle geçecek se mecburuz . Sadece mama verdiğinde geciomus diye duydum bilmiorum doğru mu ama bizim bebeklerimiz daha kücük
Bu arada kesin bilsem ki mama vericem ve geçecek 1 dk bile düşünmem süt ten kesmesi düşünürüm ama bunun garantisi yok. çekilen sutu mu geri de getirme ihtimalim olmucak. çok çok riskli

Ya sizin bebislerin boyu kilosu nasil. Bizimki hic tombik olmadi ama bu alerjiden sonra iyice zayif kaldi sanki :KK43:
67 cm boyu 7 kg :KK43:
Hep cok hareketli olmasina bagliyodum bi de 4 disi cikti ondandir huysuzlugu diyodum kendimi suclu hissediyorum :KK43: :KK43:

Ya sizin bebislerin boyu kilosu nasil. Bizimki hic tombik olmadi ama bu alerjiden sonra iyice zayif kaldi sanki :KK43:
67 cm boyu 7 kg :KK43:
Hep cok hareketli olmasina bagliyodum bi de 4 disi cikti ondandir huysuzlugu diyodum kendimi suclu hissediyorum :KK43: :KK43:
Kaç aylik canım. Maşallah 4 dışı mi cikti. Bizim hala dişimiz yok. canım dış çok etkilermis onun la da alakali olabilir. hatta dış ishal de yaoar diyorlar ama tam bilgim yok

Kaç aylik canım. Maşallah 4 dışı mi cikti. Bizim hala dişimiz yok. canım dış çok etkilermis onun la da alakali olabilir. hatta dış ishal de yaoar diyorlar ama tam bilgim yok
6 ayi dolduracak 2 gun sonra.. Eet bnde hep dise yordum dr larda acil yonlendirmedi derken 40 gun gecti. Sadece 300 gr almis yavrum :KK43:

X