- 5 Mart 2015
- 1.952
- 1.565
Bnde hurma yedim bi kac kere çok bozmamisti ama alerjen lerin arasindaymis yine de hurmaDaha yeni hurma yiyorum bazen çok canım tatlı çekince. bilmiyorum alerjen mi. her zaman yemiyorum zaten. bir Dr yiyebilir sin demişti tatlı isteğin icin
4.ay aşısını cuma günü vurdurduk yavrumun suratına egzama azdı ta göz kapağına vurduCnm bizimde 4. Ay asisiyla cikti malesef. 10 gun sonra 6. Ay asisi var napicam bilmiyorum..
Bn un su şekerle bulamac yaptım çok bastırmadı ama olsun:))Daha yeni hurma yiyorum bazen çok canım tatlı çekince. bilmiyorum alerjen mi. her zaman yemiyorum zaten. bir Dr yiyebilir sin demişti tatlı isteğin icin
Cnm ya kiyamam4.ay aşısını cuma günü vurdurduk yavrumun suratına egzama azdı ta göz kapağına vurduyanaklarına bioderma aldım onu sürüyorum oradan cikamayinca gözünün üstünde çıktı lanet
Bu arada beyaz dut kurusunu sordum. Yiyebilirsin dedi bana. İsterseniz ufaktan deneyin, hem tatli hem sut yapiyor..Bnde hurma yedim bi kac kere çok bozmamisti ama alerjen lerin arasindaymis yine de hurma
benimkine bişey dokununca ilk gözkapağına vuruyor4.ay aşısını cuma günü vurdurduk yavrumun suratına egzama azdı ta göz kapağına vurduyanaklarına bioderma aldım onu sürüyorum oradan cikamayinca gözünün üstünde çıktı lanet
Alerji geçince geçer diyo canım cildi çok kurutuyomus o yüzden cikiomus sürekli nemli tutmaya calisiom gözünün oraya da sürememki bnm ki bu egzama dan dolayi çok uyanio du kaşı kaşı yvrum kasinmaktan yüzünü gözünü paecalayacakti krem biraz iyi gekdiCnm ya kiyamamdr ne diyo bu duruma. Asiyi yaptirmayin falan diyor mu.. Bn bi kac gun icinde gastro ya gidicem. Ona gore hareket edicm asi konusunda.
Deliksiz uyuyan cocuk yarim saate bir uyaniyor aglayarak. Sizde de oluyor mu..
Gunduz normal uyuyor.. Ama gece sikintili
Bi deneyelim hemde vitamin olurBu arada beyaz dut kurusunu sordum. Yiyebilirsin dedi bana. İsterseniz ufaktan deneyin, hem tatli hem sut yapiyor..
Çok çok şekerli su yapip iciom elim ayağım titriyo :) :)Bademsekerim28 ben eşiği aştım galiba olmuyo tatlı krizi yıllarca diyet yapmaya uğraşıp becerememiştim. evlat böyle bişeymiş
Bnm ki nin poposunda hemen kıpkırmızı oluyo pisigini geciremiombenimkine bişey dokununca ilk gözkapağına vuruyorsonra sırtına göbeğine bez bölgesine
Aman canim sen yine de az az dene. Bisey olursa uzulurum sonra. Haslayip suyunu da icebilirsin..Bi deneyelim hemde vitamin olur
Beyaz dut kaynatıp içmiştim sütüm artsın diye ama bebeğimi mahvetti benimAman canim sen yine de az az dene. Bisey olursa uzulurum sonra. Haslayip suyunu da icebilirsin..
tarcin alerjendir degil mi.. Ben tarcinda ekliyodum ama artik olmaz sanirim..
Çok mukuslu yeşil canım bnm bebegiminki gibiKizlar dunku diyetten sonra ilk kakasi bu. Kan yok ama nasil sizce??
Verdiğin mama nedir canimBu nasil bi kakadır yorum yapın nolur sulu Eki Görüntüle 1918538 ve bn patatese başka bişe yemiom sadece biraz elma yedim biraz da mama verdim
Aptamil programin canım o mu yaramadı acaba ya dr yazdı bunu simdii icerigine baktım aycıcek yağı hindistan cevizi yağı falan yazio ondan mi acabaVerdiğin mama nedir canim
Bilmemki yok ya pregomin dokunmuş olabilir mi ki??? bilemedim simdi. ama sanmıyorum. ben sandım ki normal mama veriyorsunAptamil programin canım o mu yaramadı acaba ya dr yazdı bunu simdii icerigine baktım aycıcek yağı hindistan cevizi yağı falan yazio ondan mi acaba
Canim sen hangi mamayi veriyorsunBilmemki yok ya pregomin dokunmuş olabilir mi ki??? bilemedim simdi. ama sanmıyorum. ben sandım ki normal mama veriyorsun