- 5 Mart 2015
- 1.952
- 1.565
Allahım ne kadar zor yaaslında un su tuz. ama glutene de alerjisi varsa malesef
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allahım ne kadar zor yaaslında un su tuz. ama glutene de alerjisi varsa malesef
Canim kontrollü açınca sıkıntı olmaz ins. ben çok iyi gidiyordum. bir ara çok yüklü alerjen alımı yaşadım. pes peşe deneme yaptım. Kaka duzeldiyse diyeti actiginda bit gıdayi 3 gün ye ve gozlemle tepki hemen olursa kes. Bizde 1 alerjen yaklaşık 1 hafta sürede tepki gösteriyor. bazen akşam yediğim yarın a bazende birkaç güne. çok karışık ya inan bende işin içinden çıkamıyorum. Şu an sanırım en büyük bebe bende. Ins size güzel müjdeli haberler veririm birgün. size de moral olurprensseess tepki vermedi diye denedik demişsin hamgi aydan hangi aya kadar tepki vermedi ? ben de 3 gün kuralıyla doktorun verdiği programla tek patates yediğim diyeti açmaya başlayacağım merak ettim.
Gün mu canım ben yaklaşık 6.5 aydır diyetteyim. en az 1 ay katı diyet. salca da yemedim. sonra işte hafif hafif denedim. Bazı gıdaları hiç denemedim. yumurta gibi. Kaka bozucu nca aynı diyete tekrar giriyorum ya da süt vermiyorum. sadece mama .Canim patates diyetini kaç gün yaptın
ya korkutmak ya da yanlış yönlendirmek istemem ama bir ayı buldu. ondan önce bi süre de kuzu eti patates ekmek zeytin yiyordum. zeytin normal zeytindi. sonra buruşsun diye laktozda bekletildiğini öğrendim. onu da çıkardım. ekmekte peynir altı suyu tozu varmış. kuzu etini de bıraktım sırf patatese kaldım en son şimdi iyi ama bebiş. arada düzeldiğinde armut haşladım 3 gün tepki vermedi. sonra kabak denedim 3 gün. onda bi kaç nokta kan gördüm yine tek patatese döndüm. düzelince kabagı çekirdeksiz deneyeyim diyorum.Canim patates diyetini kaç gün yaptın
evet 3 aylık benimki. bu aylarda da kilo alımı yavaş mıydı ?Canim kontrollü açınca sıkıntı olmaz ins. ben çok iyi gidiyordum. bir ara çok yüklü alerjen alımı yaşadım. pes peşe deneme yaptım. Kaka duzeldiyse diyeti actiginda bit gıdayi 3 gün ye ve gozlemle tepki hemen olursa kes. Bizde 1 alerjen yaklaşık 1 hafta sürede tepki gösteriyor. bazen akşam yediğim yarın a bazende birkaç güne. çok karışık ya inan bende işin içinden çıkamıyorum. Şu an sanırım en büyük bebe bende. Ins size güzel müjdeli haberler veririm birgün. size de moral olur
Allahım ne kadar zor ya
Canim biz mama yi 2 aylık ken di başladık. o zaman a kadar alacagina verdi nerdeyse. 3.5 kilo doğum kolosuydu ama 1 aya kadar doğru düzgün almadı. hatta verdi. Alerji 46 günlük tu sanırım baş gösterdi. yine almadı. 2 hafta boyunca gram almadı. Mama ile.birlikte toparlandı. bir ay mama vermedim sanırım 3. aydan 4. Ayaydı yine o ara zayıftı kilosu çok almadı. ne yazikki sütun sanırım doyuruculugu olmuyor birde benim bebe 7 kere 8 kere kaka yapar sırtından tasardi. eeee nasıl kilo alsın. Hamd olsun işte mama kurtarıcı oldu. yoksa bir deri bir kemik ti sanırım. Ama çok zor iciyor bugün 40 cc icerebildim meselaevet 3 aylık benimki. bu aylarda da kilo alımı yavaş mıydı ?
6.5ay mi bn suan 21.gün deyim tam düzeldi derken 4.ay asisi bozdu yine .bilmeden demir ilaci verdim daha berbat etti kafamı duvar vurasim gelioGün mu canım ben yaklaşık 6.5 aydır diyetteyim. en az 1 ay katı diyet. salca da yemedim. sonra işte hafif hafif denedim. Bazı gıdaları hiç denemedim. yumurta gibi. Kaka bozucu nca aynı diyete tekrar giriyorum ya da süt vermiyorum. sadece mama .
Fırında patates .kizartma patates hasla patates çeşit çok yani doğru Canim buna şükür ne yapalım rabbim dermansiz dert vermesin herkesin çocuğu değerlidir tabi bnm ki bide yıllar sonra gelen tüp bebis olunca kafayı siyiriyom :)) ama alıştım bu düşünceye artık napalimkendinizi üzmeyin. tek patatesle düzeliyorsa bir haftacık deneyebilirsiniz. zeytinyağında kızartın yağlayıp fırına koyun haşlayın. biz yine iyiyiz geçecek çok büyük ihtimal. çok çok zor hastalıklar var. ben de çok bunalıyorum bazen sonra buna da şükür diyorum. Allah beterinden korusun
Inanirmisin bn yeşil zeyti yiyodum organik kendimiz tatlandırdik falan bise olmuyodu .bide siyah yiyim dedim o hazırdı biraz kakasi bozulmaya basladi suphelendim bak suphelenmekte hakliumisimya korkutmak ya da yanlış yönlendirmek istemem ama bir ayı buldu. ondan önce bi süre de kuzu eti patates ekmek zeytin yiyordum. zeytin normal zeytindi. sonra buruşsun diye laktozda bekletildiğini öğrendim. onu da çıkardım. ekmekte peynir altı suyu tozu varmış. kuzu etini de bıraktım sırf patatese kaldım en son şimdi iyi ama bebiş. arada düzeldiğinde armut haşladım 3 gün tepki vermedi. sonra kabak denedim 3 gün. onda bi kaç nokta kan gördüm yine tek patatese döndüm. düzelince kabagı çekirdeksiz deneyeyim diyorum.
Tek tip yeme diyetini doktorlar önermiyor bunu bilin. benim doktorum da açtırmak için ugraşıyor :) onun tavsiyesiyle deniyorum yeni gıdaları.
organik siyahın içinde de yazmıyodu aslında ama paranoya oldu bendeInanirmisin bn yeşil zeyti yiyodum organik kendimiz tatlandırdik falan bise olmuyodu .bide siyah yiyim dedim o hazırdı biraz kakasi bozulmaya basladi suphelendim bak suphelenmekte hakliumisim
bazen patatesten de şüpheleniyorumorganik siyahın içinde de yazmıyodu aslında ama paranoya oldu bende
Aynı bnorganik siyahın içinde de yazmıyodu aslında ama paranoya oldu bende
Patates bizde alerji yaptı. Ek gıda denemesi ne bebeğim e verdik. ama ben yiyorum ne yapam
bazen patatesten de şüpheleniyorum
Canim o çok iyi bir damla ama hindistan cevizi yağı var. O yüzden ben veremedim. wellcare zeytin yagi olduğu için onu verdim[/
Patatesli gözleme yapKızlar ya hazır yufkalarda bişe var mı patatesli börek yapıp yesem kafayı yicem bişe bulamiom yiyecek
Patatesli sigara böreği yap
Patatesi hasla sonra ez soğan ile kavur
Daha yeni hurma yiyorum bazen çok canım tatlı çekince. bilmiyorum alerjen mi. her zaman yemiyorum zaten. bir Dr yiyebilir sin demişti tatlı isteğin icinSeker krizinizi nasıl çozuyosunuz
Cnm bizimde 4. Ay asisiyla cikti malesef. 10 gun sonra 6. Ay asisi var napicam bilmiyorum..6.5ay mi bn suan 21.gün deyim tam düzeldi derken 4.ay asisi bozdu yine .bilmeden demir ilaci verdim daha berbat etti kafamı duvar vurasim gelio