Çocuk Hastalıkları Bebeğinde İnek Sütü Alerjisi Olanlar Gelin Paylaşalım

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Arkadaşlar 21-28 gun tıbbı bır bilgi. Ancak bu sure zarfında atıyor allerjeni vucut
Canim biz yaşadık. çok zor günlerdi. foto koysam içiniz açır. Kaka da tepki olmuyor diye denedim denedim durdum. ve sonunda o kadar büyük bir tepki verdi ki. tam 6 aylık ti. anafalaktik şok a ramak kaldı o kadar diyim. ve o ürtiker yani Kurdeşen 3 hafta ya anca geçti. Tıbbi bilgi ama ben yaşadım. bizzat acı bir şekilde yaşadım hemde

Inan in diyet çok çok zor geliyor. Dr dan çıktıktan sonra hem kendim için hem bebeğim için çok agladim. benim vücudum da da sıkıntılar oluyor sürekli hastalaniyorum. kemiklerim ağrıyor güçsüz hissediyorum kendimi. hiç kolay değil. keşke daha kolay bir yolu olsa. ben içinizi karartmak istemiyorum ama ne yazikki bazı acı gercekler var.

Oyle canim ama suan biz 2. Plandayiz. Allah baska dert vermesin beterin beteri var..
Sogan sarimsak serbest mi sizde..

Can'ım neyş denedin tepki vermiyor diye???

Canim bnm ki eczaneye gitmiş o damla yokmuş welcare . Carlton kids daily almış bu daha iyi demiş içinde hindistan cevizi yağı var bunu versem bişe olurmu hindistan cevizi alerjenmi bilgin varmi gitm 60 lira ya almış hemde amerikadan özel getiryiolarmis

Hindistan cevizi allerjen

Canim o çok iyi bir damla ama hindistan cevizi yağı var. O yüzden ben veremedim. wellcare zeytin yagi olduğu için onu verdim

Kızlar ya hazır yufkalarda bişe var mı patatesli börek yapıp yesem kafayı yicem bişe bulamiom yiyecek

prensseess tepki vermedi diye denedik demişsin hamgi aydan hangi aya kadar tepki vermedi ? ben de 3 gün kuralıyla doktorun verdiği programla tek patates yediğim diyeti açmaya başlayacağım merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…