- 14 Mart 2015
- 1.798
- 1.210
Canim biz yaşadık. çok zor günlerdi. foto koysam içiniz açır. Kaka da tepki olmuyor diye denedim denedim durdum. ve sonunda o kadar büyük bir tepki verdi ki. tam 6 aylık ti. anafalaktik şok a ramak kaldı o kadar diyim. ve o ürtiker yani Kurdeşen 3 hafta ya anca geçti. Tıbbi bilgi ama ben yaşadım. bizzat acı bir şekilde yaşadım hemdeArkadaşlar 21-28 gun tıbbı bır bilgi. Ancak bu sure zarfında atıyor allerjeni vucut
Kızlar mama çok önemli bence mama ya alıştırin bebeklerini zi. çok alerjen aldıklarında bağırsakları topluyor. Alerjen gıda yediğinizde her emzirme bebeğe zarar veriyor p alerjen sütten temizlenene kadar. ben öyle durumlarda birkaç gün emzirmedigim oluyor. çok zor oluyi benim ki de meme ye duskun. çok agliyor Yakams yapısiyor onunla birlikte bende agliyorum ama bağırsakları daha fazla tahriş olmasın diye yapmak zorundsyim
Oyle canim ama suan biz 2. Plandayiz. Allah baska dert vermesin beterin beteri var..Inan in diyet çok çok zor geliyor. Dr dan çıktıktan sonra hem kendim için hem bebeğim için çok agladim. benim vücudum da da sıkıntılar oluyor sürekli hastalaniyorum. kemiklerim ağrıyor güçsüz hissediyorum kendimi. hiç kolay değil. keşke daha kolay bir yolu olsa. ben içinizi karartmak istemiyorum ama ne yazikki bazı acı gercekler var.
Can'ım neyş denedin tepki vermiyor diye???Canim biz yaşadık. çok zor günlerdi. foto koysam içiniz açır. Kaka da tepki olmuyor diye denedim denedim durdum. ve sonunda o kadar büyük bir tepki verdi ki. tam 6 aylık ti. anafalaktik şok a ramak kaldı o kadar diyim. ve o ürtiker yani Kurdeşen 3 hafta ya anca geçti. Tıbbi bilgi ama ben yaşadım. bizzat acı bir şekilde yaşadım hemde
Çölyak hastasıyım ben o yüzden biliyorumMısır ekmegi serbest ama soya yasak. Eğer öyleyse yiyemem
Serbest soğan canım ama pişmişOyle canim ama suan biz 2. Plandayiz. Allah baska dert vermesin beterin beteri var..
Sogan sarimsak serbest mi sizde..
Canim sonuç boyleSerbest soğan canım ama pişmiş
Canim bnm ki eczaneye gitmiş o damla yokmuş welcare . Carlton kids daily almış bu daha iyi demiş içinde hindistan cevizi yağı var bunu versem bişe olurmu hindistan cevizi alerjenmi bilgin varmi gitm 60 lira ya almış hemde amerikadan özel getiryiolarmisCanim biz yaşadık. çok zor günlerdi. foto koysam içiniz açır. Kaka da tepki olmuyor diye denedim denedim durdum. ve sonunda o kadar büyük bir tepki verdi ki. tam 6 aylık ti. anafalaktik şok a ramak kaldı o kadar diyim. ve o ürtiker yani Kurdeşen 3 hafta ya anca geçti. Tıbbi bilgi ama ben yaşadım. bizzat acı bir şekilde yaşadım hemde
Canil bisey merak ettim bebeginin gelisimi nasil.. Kac kilo..Anlaşılması çok zor. Bebeğim 7.5 aylık biz hala anlayamadık. valla anlarsaniz ne olur bize de söyleyin. Bizde uygulayalim.
Hindistan cevizi allerjenCanim bnm ki eczaneye gitmiş o damla yokmuş welcare . Carlton kids daily almış bu daha iyi demiş içinde hindistan cevizi yağı var bunu versem bişe olurmu hindistan cevizi alerjenmi bilgin varmi gitm 60 lira ya almış hemde amerikadan özel getiryiolarmis
Canim bnm ki eczaneye gitmiş o damla yokmuş welcare . Carlton kids daily almış bu daha iyi demiş içinde hindistan cevizi yağı var bunu versem bişe olurmu hindistan cevizi alerjenmi bilgin varmi gitm 60 lira ya almış hemde amerikadan özel getiryiolarmis
Canim o çok iyi bir damla ama hindistan cevizi yağı var. O yüzden ben veremedim. wellcare zeytin yagi olduğu için onu verdimCanim bnm ki eczaneye gitmiş o damla yokmuş welcare . Carlton kids daily almış bu daha iyi demiş içinde hindistan cevizi yağı var bunu versem bişe olurmu hindistan cevizi alerjenmi bilgin varmi gitm 60 lira ya almış hemde amerikadan özel getiryiolarmis
Gelişimi persentil e göre normal canım. Ancak mama vermeden önce geriydi. Mama dan sonr normal e geldik hamd olsunCanil bisey merak ettim bebeginin gelisimi nasil.. Kac kilo..
Sagol canim bnm de içime sinmedi geri gönderdim şimdi welcare siparişini verdi eczane yarın getirtceklerCanim o çok iyi bir damla ama hindistan cevizi yağı var. O yüzden ben veremedim. wellcare zeytin yagi olduğu için onu verdim
Öyleymis canım bnde baktım da nette alerjik olmayan bişe yok zatenHindistan cevizi allerjen
Kızlar ya hazır yufkalarda bişe var mı patatesli börek yapıp yesem kafayı yicem bişe bulamiom yiyecek
Canim patates diyetini kaç gün yaptınprensseess tepki vermedi diye denedik demişsin hamgi aydan hangi aya kadar tepki vermedi ? ben de 3 gün kuralıyla doktorun verdiği programla tek patates yediğim diyeti açmaya başlayacağım merak ettim.