OfffCanim sakin ton baligi yeme . Muhtemelen ton baligi kanlı kaka yapti. bana dr um dedi. en çok alerjen balık turu ton baligi diye. Alerjen gıda en az 21 gün vücuttan atilmaz. Alerjen çıkana kadar sen katı diyet yapsan da zaten kanlı kaka yapacaktir
Tabiki koyabilirsin. emin ol hepimiz aynı durumdsyizSizden ozur dileyerek foto koysam olur mi, bakar misiniz cok mu kotu
Patates zeytin . Ekmek aslında yasak en büyük alerjenlerdenmis. dr bana yasakladı. Tüm tahıl urunleriniBen kahvalti da ne yiyim simdi dr a gidene kadar sanirim zeytin ve ekmek mi..
Toparlar inş canım onların bünyesi hızlı iyileşmeye musait. sen dikkat et bundan sonra. bence bir de mama şart. ben böyle durumlarda emziriyorum. . sadexe mama veriyorum. Şu an sen her emzirdigim de tekrar alerjen alıyor bebeğin. en az 72 saat sütten temizleniyor diye biliyorum. Bizim ürtiker tam 21 gün sonunda gecmistiOfffbilseydim yer miydim hic.. Yavrum simdi o kadar zor uyudu ki.. 11 de randevumu var vakit gecse de gelse..
Bu alerjiyi fark edene kadar olan kanamalar sikinti yaratiyor mu bebiste. Bu gun 3 kere baya kanli yapti
Bagirsaklarina bi zarar vermis midir cok endiseliyimm..
Tabiki koyabilirsin. emin ol hepimiz aynı durumdsyiz
Cnm bizde kakadan baska hicbir bulgu yok.. Dr a tam 40 gun once gittik asi olduktan sonra ilk kanli kaka da. Hemen alerjiye yonlendirmedi bizi. Deneme yanilmayla bu gune geldik..Toparlar inş canım onların bünyesi hızlı iyileşmeye musait. sen dikkat et bundan sonra. bence bir de mama şart. ben böyle durumlarda emziriyorum. . sadexe mama veriyorum. Şu an sen her emzirdigim de tekrar alerjen alıyor bebeğin. en az 72 saat sütten temizleniyor diye biliyorum. Bizim ürtiker tam 21 gün sonunda gecmisti
Baliktan sonra oldu hepNe yazikki kötü bir kaka
Canim bu welcare bebek için demi kaç dama veriosun eczanelerde var dimi.osteocare ile imom omega bnm icinmi alicam hemen iyice vitamin siz kaldikKesinlikle ayçiçek yagi kullanma yemeklerde zeytin yagi kullan. D Vit. wellcare mavi kutu. bize hersey dokunuyo normalde hamd olsun şimdilik bir tepki yok. vitamin olarak osteocare ve imom omega.
Günde en az 1000 mg ca takviyesi ve d Vit. kendimiz almak zorundayız. bunu gazi uni. Dr um uyardı. Osteocare ve imom bizim için. ben günde 2 tane osteocare alıyorum. wellcare büyükler olan için kendim e bebekler için olanı da bebeğim e veriyorum. Kemik ağrıları m başlamıştı bu vitaminleri kullandıktan sonra ağrım hafifl ed i. kesinlikle kullanma k zorundayız.Canim bu welcare bebek için demi kaç dama veriosun eczanelerde var dimi.osteocare ile imom omega bnm icinmi alicam hemen iyice vitamin siz kaldik
Çok sağol canım bugün gidip alaçam hemen.rabbim şifa versin ins bebeklerimizeGünde en az 1000 mg ca takviyesi ve d Vit. kendimiz almak zorundayız. bunu gazi uni. Dr um uyardı. Osteocare ve imom bizim için. ben günde 2 tane osteocare alıyorum. wellcare büyükler olan için kendim e bebekler için olanı da bebeğim e veriyorum. Kemik ağrıları m başlamıştı bu vitaminleri kullandıktan sonra ağrım hafifl ed i. kesinlikle kullanma k zorundayız.
Canim bunlar özel ilaç mi yazdirmamiz lazimmiGünde en az 1000 mg ca takviyesi ve d Vit. kendimiz almak zorundayız. bunu gazi uni. Dr um uyardı. Osteocare ve imom bizim için. ben günde 2 tane osteocare alıyorum. wellcare büyükler olan için kendim e bebekler için olanı da bebeğim e veriyorum. Kemik ağrıları m başlamıştı bu vitaminleri kullandıktan sonra ağrım hafifl ed i. kesinlikle kullanma k zorundayız.
Ne yazikki hiç birini devlet karşılamıyor. biraz maliyetli . Osteocare 30 lu şu 25 tl sanırım. 90 li si 62 tl. wellcare bebekler için olanı 27 büyükler için olanı 32. imom da 20 tl olmasi lazimCanim bunlar özel ilaç mi yazdirmamiz lazimmi