Prenses ekmek yerine ne tüketiyorsun???Patates zeytin . Ekmek aslında yasak en büyük alerjenlerdenmis. dr bana yasakladı. Tüm tahıl urunlerini
O iyi olsun da giden para olsun bu calsiyum dan falan sütümüzden geçer demi bebegeNe yazikki hiç birini devlet karşılamıyor. biraz maliyetli . Osteocare 30 lu şu 25 tl sanırım. 90 li si 62 tl. wellcare bebekler için olanı 27 büyükler için olanı 32. imom da 20 tl olmasi lazim
Canim bide bişe sorcam bnm ki 4.au aşısı oldu o asıdan sonra bozuldu sanki kakasi geri aşıların bi etkisi varmiNe yazikki hiç birini devlet karşılamıyor. biraz maliyetli . Osteocare 30 lu şu 25 tl sanırım. 90 li si 62 tl. wellcare bebekler için olanı 27 büyükler için olanı 32. imom da 20 tl olmasi lazim
Ben imom 1 hafta kullandım işte ondan çok emin olmadığım için çok cesaret edemiyorum. ama sanırım dokunma mis ti. Osteocare de hiçbir alerjen yok diye biliyorum. üzerinde de belirtmişler zaten. Tabiki bebeğimiz e de geçer ancak 6 aylık olduktan sonra mama İçmesi gerek en az 90 cc onun içinden alamadığı vitamin ve mineralleri almalı. Mama bizim olmazsa olmazimiz. Çünkü bu çocuklara süt yok yoğurt yok. Bu da sikintiO iyi olsun da giden para olsun bu calsiyum dan falan sütümüzden geçer demi bebegecanım imom balık yağı demi o bi sknti yapmıo mu
Var diyorlar canım. bende gozlemledim her asidan sonra kanlı kaka si olduCanim bide bişe sorcam bnm ki 4.au aşısı oldu o asıdan sonra bozuldu sanki kakasi geri aşıların bi etkisi varmi
Yemiyorum. ya da çok az. glutensiz ekmekler varmış onlardan alicam ama daha almadım. Dr ekmek sakin yeme dediPrenses ekmek yerine ne tüketiyorsun???
Canim biz yeni geldik dr dan. Hic test yapmadi, gec donemmis bizim 6 aylik ya. Epey kati bi diyet verdi ona basliyorum. 3 gun 3 gun deniycez yasakli olanlari. Eger bunlara ragmen devam ederse gastroya gidecegim..Kıyamam ya çok koyu renkli bucanım sende patates zeytin e devam bian önce mama icin rapor çıkar bnce
Can'ım net degıl görüntüEki Görüntüle 1918080 canım sonuç boyle
Nasıl yapmaz ya ne demek geç dönemmiş. Olur mu öyle sacmalık.Canim biz yeni geldik dr dan. Hic test yapmadi, gec donemmis bizim 6 aylik ya. Epey kati bi diyet verdi ona basliyorum. 3 gun 3 gun deniycez yasakli olanlari. Eger bunlara ragmen devam ederse gastroya gidecegim..
Oglan d vite devam edecek ben caldvita kullanicam.
Baska bisey vermedi extradan.
Deneme yanilma yapicaz once. Zeytin pirinc yesil sebze zeytin yagi ve bi kac bisey daha tuketebilecegim sadece bunlar..Nasıl yapmaz ya ne demek geç dönemmiş. Olur mu öyle sacmalık.
Yapsa ne artimiz olucakti.. Bilmedigim icin soruyorum.Nasıl yapmaz ya ne demek geç dönemmiş. Olur mu öyle sacmalık.
Ben gazi uni. Pediatri gastreontokoji de Prof. A gidiyorum. o bana 3 hafta katı diyet verdi. ben çok dedim zorlanıyorum diye. daha az vakit olsa olmazmi diye çok usteledim. olmaz dedi. Çünkü 1 gıda 2 hafta sonra bile tepki ye neden olur. hangi gıda dan oldu anlayamayiz dedi. Şu an çok şaşırdım 3 gün demesine. ondan önce alerji Polikliniği gitmiştim. bana dediki hersey ye aç diyetini en fazla kaka da kan gorursun. yani arada ki fark yorum size aitDeneme yanilma yapicaz once. Zeytin pirinc yesil sebze zeytin yagi ve bi kac bisey daha tuketebilecegim sadece bunlar..
Anlaşılması çok zor. Bebeğim 7.5 aylık biz hala anlayamadık. valla anlarsaniz ne olur bize de söyleyin. Bizde uygulayalim.Yapsa ne artimiz olucakti.. Bilmedigim icin soruyorum.
Yani 3 gun sonra atiyorum bugday yada et ekledik, ordan anlasak nolur, ne kaybimiz olur..
Canım glütensiz ya pirinç ile ya Mısır ike ya da soya ile yapılıyor. Mısır soya allerjenYemiyorum. ya da çok az. glutensiz ekmekler varmış onlardan alicam ama daha almadım. Dr ekmek sakin yeme dedi
Arkadaşlar 21-28 gun tıbbı bır bilgi. Ancak bu sure zarfında atıyor allerjeni vucutOglum ürtiker döktü ve o alerji en anca vücuttan tam tamına 3 hafta ya çıktı. nerden mi biliyorum çünkü döküntüsü 3 hafta sonunda bitti. k anlarında n temizlenmesi çok uzun sürüyor . 3 gün çok komik bir süre. Alerjik bebekler en az 1 hafta uzun tepkileri oluyor. acı tecrubelerimle yaşadım ve gördüm. benim geçmişi okursaniz paylaşımlar i mi gorursunuz
Ispanak asla deneme canımDeneme yanilma yapicaz once. Zeytin pirinc yesil sebze zeytin yagi ve bi kac bisey daha tuketebilecegim sadece bunlar..
Mısır ekmegi serbest ama soya yasak. Eğer öyleyse yiyememCanım glütensiz ya pirinç ile ya Mısır ike ya da soya ile yapılıyor. Mısır soya allerjen