Dr kontrolü ile gıt Can'ımCan'ım 12 tane allerjeni baktılar bizde
buğday
ceviz
sut
Yumurta sarısı
Yumurta akı
Soya
Pirinç
Biz de bu şans var ken oda alerjik olur kesinCnm alerjenik mi bilmiyorum degilse beyaz dut kurusu ye hasla suyunu ic.
Canim bnm ki nde 2 3 lökasit cikiodu ama o olabilir dedi dr o bu kadar etki etmez dedi ki antibiyotik de kullandık sonuç değişmedi yaniBir de sizin bebisin kakasinda da lokosit cikiyor mu?..
Yok canım acimiyo diyolar deri test ediolar onda bnde yaptircam arastrma hastanesinde randevu aldım onu bekliorum bir ay sonra ya randevu verdi taaYama yaptirmak sirttan baktirmak mi aciyor mu peki..
İğneli olan var erken tepki olan o acıtıyorYama yaptirmak sirttan baktirmak mi aciyor mu peki..
Canim inek sutu 38 çıktı 35 ve altı olması gerekiomusKan değerlerin ne geldi paylaşabilir misin acaba. Süt ve ıge bakıldı mı
Kızlar iğneli olan acıtıyor ama bez yapıştırılıp yapılan yama acıtmıyor. Ben yaptırdım bebeğimeYok canım acimiyo diyolar deri test ediolar onda bnde yaptircam arastrma hastanesinde randevu aldım onu bekliorum bir ay sonra ya randevu verdi taa
Bizimki bundan daha koyu malesef
Mukuslu ve yeşil Canım yediklerinde bir şey daha var etkileyen
İgneli olani da yapiyolar mi peki mutlaka. Yani su yuzden soruyorum yrn gittigimizde bizi neler bekliyor diye..İğneli olan var erken tepki olan o acıtıyor
Ama yama acıtmıyor. Bez parçası yapıştırılıyor o rahat
Bn aycıcek kullaniom ondan olur mu acabaMukuslu ve yeşil Canım yediklerinde bir şey daha var etkileyen
Bizim 12 13 cikmisti. Gecen yine baktirdik 7 8 cikti..Canim bnm ki nde 2 3 lökasit cikiodu ama o olabilir dedi dr o bu kadar etki etmez dedi ki antibiyotik de kullandık sonuç değişmedi yani
Ay çiçeği hemen kes zeytin yağına geç. Ay Çiçek allerjenBn aycıcek kullaniom ondan olur mu acabadere otu yiyorum bide hurma Yemiştim soda içiyom bunların hepsini birakacagim
Can'ım süt değeri değil mi buBizim 12 13 cikmisti. Gecen yine baktirdik 7 8 cikti..
Canm antibiyotik kullaniomusun lökasit varmis baya yavrum bnm ya off küçücük lerBizim 12 13 cikmisti. Gecen yine baktirdik 7 8 cikti..
Sonuç varsa elinde foto çekip ekleyebilir misın mümkünseBizim 12 13 cikmisti. Gecen yine baktirdik 7 8 cikti..