Tahlil sonucunda 12 13 lokosit yaziyordu. Arayim kagidi bulabilirsem eklerim tabi..Sonuç varsa elinde foto çekip ekleyebilir misın mümkünse
Canm bizde lge 33.40 çıktı 0 ile 165 arası olması gerekuomus ama tabi bu olmadığı anlamına gelmioCan'ım süt değeri değil mi bu
Ige değil
7 mi geldi ikincisi
Senin bebis kaç aylik ne zamndr diyettesunSonuç varsa elinde foto çekip ekleyebilir misın mümkünse
Ige yasa göre degışır Can'ım. Bebeğinin ayına göre bakacaksın o değere.Canm bizde lge 33.40 çıktı 0 ile 165 arası olması gerekuomus ama tabi bu olmadığı anlamına gelmio
Bebeğim 4,5 aylık neredeyse 3 aydır dıyettesın canumSenin bebis kaç aylik ne zamndr diyettesun
Süt değerine bakmadılar mı kanda????Canm bizde lge 33.40 çıktı 0 ile 165 arası olması gerekuomus ama tabi bu olmadığı anlamına gelmio
Süt değeri 38 çıktı canın yani süt alerjisi var gorunuyoSüt değerine bakmadılar mı kanda????
3 aydır hiç düzelme olmadı mı canım denedinmi diyet acmayiBebeğim 4,5 aylık neredeyse 3 aydır dıyettesın canum
Kan yok mukus az bebeğimin ağlamaları yok azaldı düzelme var cok şükür diyet açtık3 aydır hiç düzelme olmadı mı canım denedinmi diyet acmayi
Peki normal aralığı kaç değer baktırdıgın hastanenin laboratuvarında.Süt değeri 38 çıktı canın yani süt alerjisi var gorunuyo
İyi canım maşallah çok şükür devamı gelir insallahKan yok mukus az bebeğimin ağlamaları yok azaldı düzelme var cok şükür diyet açtık
Canim süt değeri ne 35 in altında olması gerekio dedi dr bizim ki 38 çıktı .bizim kaka dan başka yüzünde egzama da var putur putur oluyo yvrum kasinio sürekli onun için krem aldım bioderma gecio ama bırakınca tekrar başlıo sürekli nemli tutmak lazımmış cildi çok kuruPeki normal aralığı kaç değer baktırdıgın hastanenin laboratuvarında.
Bi yanlışlık olmalı canım ya bakılan değerde ya da referans aralıgındaCanim süt değeri ne 35 in altında olması gerekio dedi dr bizim ki 38 çıktı .bizim kaka dan başka yüzünde egzama da var putur putur oluyo yvrum kasinio sürekli onun için krem aldım bioderma gecio ama bırakınca tekrar başlıo sürekli nemli tutmak lazımmış cildi çok kuru
Sonuç varsa elinde foto çekip ekleyebilir misın mümkünse
Canim yalnız değilsin bir kere onu dusun ve rahatla. benim tavsiyem kan ilacını kesinlikle kullanma. Alerjik bebeklere iyi gelmiyor ve kanama yi arttiriyor diye duymuştum. tabi alerji dr un a danis yine de bu konuda. decavit kesinlik le içme. kaya diyet yapiyorum diyorsun ama decavit ile laktoz alıyorsun farkinfamisin. ben 6 aydan fazladır diyet yapiyorum. ek gıda lar da çok tepki verdi. Biraktik. Bakalım inş. en kisa zamanda bebekler imiz in alerji leri geçer. Şu süreçte anladım ki en basit alerji şu alerjisiymis. Çoklu gıda çok çok çok zorMrb decavit te laktoz mu var onu da mı kullanamicam şimdioff peki soda icsek ondan bişe olurmu acaba .bnm yavrum daalerj en 4 aylık kan da süt ürünleri 38 çıktı deri testi de yaptircam onun bi zararı olur mu acaba bn suan nerdeyse 20 gündür katı diyet yapiorum kan gecti ama dümuksü bazen şu gibi yesil kaka oluyo ne yapacağım hurma yiyom soda iviom ondan mi acaba .bi de sağlık uçağının verdiği kan ilacı da mı yaramio bunlara off ne olur bana da bilgi verin napcam bn çocuğumun poposu pisikten kurtulamadı hiç
Kesinlikle ayçiçek yagi kullanma yemeklerde zeytin yagi kullan. D Vit. wellcare mavi kutu. bize hersey dokunuyo normalde hamd olsun şimdilik bir tepki yok. vitamin olarak osteocare ve imom omega.Ayçiçek yağı miyemeklerde de mi onu kullanmayacam ne yağı kullanacam peki canım hangi demir ve vitamini ni kullaniosun sen monavit te bi sorun var mi peki onu da mı veremeyecez d vitamini ve demir olarak ne kullanionuz e boz vitamin olarak ne kullanacaz kafam da deli sorular
Canim sakin ton baligi yeme . Muhtemelen ton baligi kanlı kaka yapti. bana dr um dedi. en çok alerjen balık turu ton baligi diye. Alerjen gıda en az 21 gün vücuttan atilmaz. Alerjen çıkana kadar sen katı diyet yapsan da zaten kanlı kaka yapacaktirCnm ben diyetime yumurtayida ekleyeli bi hafta oluyor.. Dun aksam ton baligi yedim acaba ondan mi diyorum..
Ogluma da patates puresi verdim..
Alerji uzmanina gittiginizde hemen tahlil yapiyo mu nasil yapiyor..
Mama bizim kurtaricimiz oldu tadı acı kötü ama zamanla alisiyirlar. mutlaka bence mama takviyesi yapılmalı. bizde kilo alımı durmustu mama iyi geldi. Ayrıca gastreontoloji bölümüne gitmelisin canimCanim sagol cevabin icin. Bugun yumurta ve sut diyetine ragmen yine kanli kaka yapti malesef.. Yarin tekrar dr dayiz. Alalh rizasi icin memnun oldugun bi alerji dr u varsa onerir misin..
Alerjiye mi gastroya mi gitmeliyiz. Sasirdim artik. Bu cocuklar nasil beslenecek boyle..
Koymuyorum xanim. zor iciyor ama günün belli saatlerinde teklif ediyorum. 30 cc toplaya toplaya işte 90 ni buluyoruzMama içine tatlandırıcı koyuyor mısun? Prensrs
Bizde çıkıyorBir de sizin bebisin kakasinda da lokosit cikiyor mu?..