Geri kalaniyla bebek beslencek mi peki.. Yani sutun besleyeciligi olucak mi bu sekilde.Ton balığı cok riskli Balık kırmızı et ve tavuğu da çıkar diyetten canım
Off.. Kaka yapsinlar da.. Kan ve sirt canimi sikiyor, cani yanacagi icinHemen yapılıyor test Can'ım. Kanda kaka da ve sırtta
Maddi durumum cok iyi degil ama cocugum icin her sartta giderim.Can'ım Hacettepe Dr Özge hanım. Maddi durumun iyi ise ona git.
Bu özel bi ilaç mi eczaneden varmi canım ne kadarZeytin yağı kullan. Ben tariş marka kullanıyorum. Demir ilacını şimdilik başlamadık kan değerine göre baslayacagız Enfamil d-vi sol canım
Kaka yapsinda yükleym canım .sen şimdi neler yıyorsunKaka fotosu yollayabilir misin?
Bende bi ara zeytin, makarna, ekmek zeytin marul yedim baktım mukus var patates, pirinç pilavı zeytin yedim. Ama patates ve pirinç kakayı inanılmaz yeşil ve mukuslu yaptı.,dereotu allerjen kes onu bence.
Canim bn arastrma hastanesine alerji dr una gittim hemen kanda tahlil yaptı deri den de test için randevu verdi deri testine göre yorum yapacak o zamana kadar herseyi kestim et süt balık tavuk yumurta hala mukuslu kaka oluyo şaşırdım artık ne yicem bide mama için rapor yazdı ücretsiz özel mama verdi ama bn anne sütü vermeye direniyorm bakalım ne kadar direnecemCnm ben diyetime yumurtayida ekleyeli bi hafta oluyor.. Dun aksam ton baligi yedim acaba ondan mi diyorum..
Ogluma da patates puresi verdim..
Alerji uzmanina gittiginizde hemen tahlil yapiyo mu nasil yapiyor..
Cnm alerjenik mi bilmiyorum degilse beyaz dut kurusu ye hasla suyunu ic.Canim bn arastrma hastanesine alerji dr una gittim hemen kanda tahlil yaptı deri den de test için randevu verdi deri testine göre yorum yapacak o zamana kadar herseyi kestim et süt balık tavuk yumurta hala mukuslu kaka oluyo şaşırdım artık ne yicem bide mama için rapor yazdı ücretsiz özel mama verdi ama bn anne sütü vermeye direniyorm bakalım ne kadar direnecem
Cnm alerjenik mi bilmiyorum degilse beyaz dut kurusu ye hasla suyunu ic.
Bir de sizin bebisin kakasinda da lokosit cikiyor mu?..Canim bn arastrma hastanesine alerji dr una gittim hemen kanda tahlil yaptı deri den de test için randevu verdi deri testine göre yorum yapacak o zamana kadar herseyi kestim et süt balık tavuk yumurta hala mukuslu kaka oluyo şaşırdım artık ne yicem bide mama için rapor yazdı ücretsiz özel mama verdi ama bn anne sütü vermeye direniyorm bakalım ne kadar direnecem
Bu nedenle çocugunu iyi Dr belirle hırpalarmış canım. Yama testinde ağlamıyo ama dıgwrınde ağlıyor iğneli olandaOff.. Kaka yapsinlar da.. Kan ve sirt canimi sikiyor, cani yanacagi icin(
Canım test negatif gelebiliyor ama allerji oluyo. Yanı teste kendini adapte etmeBir de sizin bebisin kakasinda da lokosit cikiyor mu?..
Hem anne sütü hem mama ver muhakkak.Cnm alerjenik mi bilmiyorum degilse beyaz dut kurusu ye hasla suyunu ic.
Biz bu gune kadar hem deneme yanilma yontemiyle gittik.. İlk defa alerji uzmanina gidicez yrn. Yani daha hic mama kullanmadik.. Nasil vercez onu da bilmiyorum biberon kullanmiyor hic..Hem anne sütü hem mama ver muhakkak.
Kan değerlerin ne geldi paylaşabilir misin acaba. Süt ve ıge bakıldı mıCanim bn arastrma hastanesine alerji dr una gittim hemen kanda tahlil yaptı deri den de test için randevu verdi deri testine göre yorum yapacak o zamana kadar herseyi kestim et süt balık tavuk yumurta hala mukuslu kaka oluyo şaşırdım artık ne yicem bide mama için rapor yazdı ücretsiz özel mama verdi ama bn anne sütü vermeye direniyorm bakalım ne kadar direnecem
Makarna ekmek tere kabak zeytin zeytin yağı ve yeşil biber ekledim en son. Ama mukus var hala. Buğdayı çıkaracağım bı deneyecegım. Sanki buğdaya da allerjisi var gıbıKaka yapsinda yükleym canım .sen şimdi neler yıyorsun
Can'ım gecmiş yazılara bak senin için ben de bakmaya çalışayım. İzmir de önerdikleri bi Dr vardı galibaArkadaslar aranizda İzmir medical park Zeynep Arikan Ayyildiz a giden var mi..
Yada izmir de memnun kaldiginiz bi uzman var mi..
korkma deneme yanılma zaten bunun çaresi başka yolu yok. Sadece Dr liste veriyor sunu ye bunu yeme dıye. Sen listedeki gıdaları ekliyorsun kakayı kontrol edıyorsun sorun yoksa diğer gıdaya geçiyorsun. Sorun varsa allerjen demek oluyoBiz bu gune kadar hem deneme yanilma yontemiyle gittik.. İlk defa alerji uzmanina gidicez yrn. Yani daha hic mama kullanmadik.. Nasil vercez onu da bilmiyorum biberon kullanmiyor hic..
Ve emin ol ve içini kötü tutma alışır biberona. İyi düşün iyi olsunBiz bu gune kadar hem deneme yanilma yontemiyle gittik.. İlk defa alerji uzmanina gidicez yrn. Yani daha hic mama kullanmadik.. Nasil vercez onu da bilmiyorum biberon kullanmiyor hic..
E tamam bu yontem iyi o zaman neden sirttan test yapiyolarKo
korkma deneme yanılma zaten bunun çaresi başka yolu yok. Sadece Dr liste veriyor sunu ye bunu yeme dıye. Sen listedeki gıdaları ekliyorsun kakayı kontrol edıyorsun sorun yoksa diğer gıdaya geçiyorsun. Sorun varsa allerjen demek oluyo
Can'ım 12 tane allerjeni baktılar bizdeE tamam bu yontem iyi o zaman neden sirttan test yapiyolar
Sirtta neye bakiyolar.. Cevremde hic kimse yok bilgi alabilecegim..