Çocuk Hastalıkları Bebeğinde İnek Sütü Alerjisi Olanlar Gelin Paylaşalım

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Ton balığı cok riskli Balık kırmızı et ve tavuğu da çıkar diyetten canım
Geri kalaniyla bebek beslencek mi peki.. Yani sutun besleyeciligi olucak mi bu sekilde.
Ek gidaya baslama asamalariniz nasil oluyor..
Bir de son bi soru sorucam canim. Biz yarin alerji dr una gidicez. Hemen test mi yapiyor, yoksa once diyetle deneme yanilma yoluna gidiyor..

Kaka fotosu yollayabilir misin?
Bende bi ara zeytin, makarna, ekmek zeytin marul yedim baktım mukus var patates, pirinç pilavı zeytin yedim. Ama patates ve pirinç kakayı inanılmaz yeşil ve mukuslu yaptı.,dereotu allerjen kes onu bence.
Kaka yapsinda yükleym canım .sen şimdi neler yıyorsun

Cnm ben diyetime yumurtayida ekleyeli bi hafta oluyor.. Dun aksam ton baligi yedim acaba ondan mi diyorum..
Ogluma da patates puresi verdim..
Alerji uzmanina gittiginizde hemen tahlil yapiyo mu nasil yapiyor..
Canim bn arastrma hastanesine alerji dr una gittim hemen kanda tahlil yaptı deri den de test için randevu verdi deri testine göre yorum yapacak o zamana kadar herseyi kestim et süt balık tavuk yumurta hala mukuslu kaka oluyo şaşırdım artık ne yicem bide mama için rapor yazdı ücretsiz özel mama verdi ama bn anne sütü vermeye direniyorm bakalım ne kadar direnecem

Canim bn arastrma hastanesine alerji dr una gittim hemen kanda tahlil yaptı deri den de test için randevu verdi deri testine göre yorum yapacak o zamana kadar herseyi kestim et süt balık tavuk yumurta hala mukuslu kaka oluyo şaşırdım artık ne yicem bide mama için rapor yazdı ücretsiz özel mama verdi ama bn anne sütü vermeye direniyorm bakalım ne kadar direnecem
Cnm alerjenik mi bilmiyorum degilse beyaz dut kurusu ye hasla suyunu ic.

Cnm alerjenik mi bilmiyorum degilse beyaz dut kurusu ye hasla suyunu ic.
Bir de sizin bebisin kakasinda da lokosit cikiyor mu?..

Kan değerlerin ne geldi paylaşabilir misin acaba. Süt ve ıge bakıldı mı

Arkadaslar aranizda İzmir medical park Zeynep Arikan Ayyildiz a giden var mi..
Yada izmir de memnun kaldiginiz bi uzman var mi..

Ko
Biz bu gune kadar hem deneme yanilma yontemiyle gittik.. İlk defa alerji uzmanina gidicez yrn. Yani daha hic mama kullanmadik.. Nasil vercez onu da bilmiyorum biberon kullanmiyor hic..
korkma deneme yanılma zaten bunun çaresi başka yolu yok. Sadece Dr liste veriyor sunu ye bunu yeme dıye. Sen listedeki gıdaları ekliyorsun kakayı kontrol edıyorsun sorun yoksa diğer gıdaya geçiyorsun. Sorun varsa allerjen demek oluyo

Biz bu gune kadar hem deneme yanilma yontemiyle gittik.. İlk defa alerji uzmanina gidicez yrn. Yani daha hic mama kullanmadik.. Nasil vercez onu da bilmiyorum biberon kullanmiyor hic..
Ve emin ol ve içini kötü tutma alışır biberona. İyi düşün iyi olsun

Ko

korkma deneme yanılma zaten bunun çaresi başka yolu yok. Sadece Dr liste veriyor sunu ye bunu yeme dıye. Sen listedeki gıdaları ekliyorsun kakayı kontrol edıyorsun sorun yoksa diğer gıdaya geçiyorsun. Sorun varsa allerjen demek oluyo
E tamam bu yontem iyi o zaman neden sirttan test yapiyolar :KK43:
Sirtta neye bakiyolar.. Cevremde hic kimse yok bilgi alabilecegim..

X