- 14 Mart 2015
- 1.798
- 1.210
Ins. Hiç tekrar etmez böyle haberler duydukca ümitleniyorum. Bebeğim nerdeyse 7 aylık olacak ek gıda ağzına dahi suremedim. Süt um den dahi çok fazla etkileniyor. en son çok büyük tepkisi oldu. ürtiker doktuAmin inşallah besledikten sonra vücudu kızazırıklık döküyordu balgamlı kusuyordu ve çok huzursuz du bir yaşına yakın yeni geçti eğer tekrar etmezse
Hala devam ediyor mu kakanız yeşil ve mukuslu olarak? Bir de diyete başladınız mı tekrar??Ben daha sonra bir başka doktora daha götürdüm, içime sinmedi çünkü. Hiç birşeyi yok bu bebeğin, diyete falan da girme dedi. Ben de eski rutinimde devam ediyorum. Bir sorun görünmüyor, hatta arada sarı kaka yaptığı da oluyor. Ek gıdaya geçtiğimiz zaman eğer hala devam ediyorsa yeşil ve mukuslu kaka, o zaman üzerine tekrar düşeceğim.
Yok devam etmiyor. Rota virus asisindan hemen sonra sariya dondu, sari kaka yapiyor artik. Ben de diyet yapmiyorum.Hala devam ediyor mu kakanız yeşil ve mukuslu olarak? Bir de diyete başladınız mı tekrar??
Yeşil ve mukuslu yapmaya basladı. Popoda çatlakta var. Bir de ne kadar süre devam etti kaka rengi ve mukus??Yok devam etmiyor. Rota virus asisindan hemen sonra sariya dondu, sari kaka yapiyor artik. Ben de diyet yapmiyorum.
Sizin durumunuz nedir??
Bizim hemen hemen bir ay devam etti. Yemyesil ve mukuslu yapiyordu. 2.ay kontrolunden 2 gun sonra basladi. 3. Ay kontrolunden 1 hafta sonra da gecti. Ama popoda catlak yoktu.. fazla beslenme ve gaz da yesil mukuslu kaka yapabilir diye biliyorum; acaba ondan olabilir mi??Yeşil ve mukuslu yapmaya basladı. Popoda çatlakta var. Bir de ne kadar süre devam etti kaka rengi ve mukus??
Hiç diyet falan yapmadınız değil mi? Bilemiyorum ki fazla beslemeden mi? Başka bir sey mi? O yüzden sizde de aynı şikayetler varmış bu yüzden hemen yazdımBizim hemen hemen bir ay devam etti. Yemyesil ve mukuslu yapiyordu. 2.ay kontrolunden 2 gun sonra basladi. 3. Ay kontrolunden 1 hafta sonra da gecti. Ama popoda catlak yoktu.. fazla beslenme ve gaz da yesil mukuslu kaka yapabilir diye biliyorum; acaba ondan olabilir mi??
Var Can'ım. Bebeğin kaç aylıkÇoklu gıda alerjisi olup geçen var mı. artık moral olarak bitmiş durumdayım
Psigimiz hiç geçmiyor. ek gıda denemelrinde patates scok pisik yaptı elma ve havuc kanlı mukuslu kaka yaptı. 3 hafta oldu hala üzerinden alamadı. 6 aylıkken benim süt um de diyette kaçak oldu. Ürtiker döktü. ne yapmalıyım nasıl ilerlemeliyim kafam çok karışık. 6 aydır diyetteyim. biraz toparladı gibi gelmişti ama bu ek gıda denemeleri tekrar dan daha kötü yaptı. elma verdim olduğu gibi çıktı. kanlı mukuslu kaka yaptı. Sindirim sifirVar Can'ım. Bebeğin kaç aylık
Hiç kırık zateb alerji belirtisiKızlar ya bi de alakası var mı bilmiyorum ama kızım i inanılmaz hickırık tutuyor sızınkıler ne alemde
Çoklu gıda alerjisi lan anneler bebeginiz e hangi d vitamini ni kullanıyorsunuz.
Hemen bir bakayim. ismini ilk kez duydum ama zeytin yagi dokunma z inswellcare mavi kutu. zeytinyağı bar içine paraben vs katkı yok.
yemeklerde kullanıyodum riviera olanı. şimdi yediğim bi kaç şey var onlarda da kullanıyorum. cildine de sürüyordum banyodan sonra. galiba dokunmuyo. ama tabi hiç emin olamıyorum ben de. 3 aylık sadece anne sütü alıyor.Hemen bir bakayim. ismini ilk kez duydum ama zeytin yagi dokunma z ins
Kan ve bol mukus yoksa dokunmuuor dur. biz 7 ayligiz bakalım ilk kez kullanica z siparis verdim bugün elime ulaşır sanırım. Çok sağol canım şifa olsun bebeklerimize inşyemeklerde kullanıyodum riviera olanı. şimdi yediğim bi kaç şey var onlarda da kullanıyorum. cildine de sürüyordum banyodan sonra. galiba dokunmuyo. ama tabi hiç emin olamıyorum ben de. 3 aylık sadece anne sütü alıyor.
kan yeni ne denesem oluyor nokta nokta 2-3 tane. mukus bi süredir daha az ama kakası hep sıvı. diyeti açmaya çalışıyorum ama olmuyorKan ve bol mukus yoksa dokunmuuor dur. biz 7 ayligiz bakalım ilk kez kullanica z siparis verdim bugün elime ulaşır sanırım. Çok sağol canım şifa olsun bebeklerimize inş
Cok zor geçti şimdi anlatayım dicem de musait vaktimde yazayım. istersen benim geçmiş mesajları oku. Gerçi moralin bozulabilir.. . . .kan yeni ne denesem oluyor nokta nokta 2-3 tane. mukus bi süredir daha az ama kakası hep sıvı. diyeti açmaya çalışıyorum ama olmuyor7 ayınız nasıl geçti ?
Sadece mama mı verdiniz? Emzirmeyi kestiniz mi?Benim bebeğimde süt alerjisi vardı neocate mama kullanıyordum şimdi alerjisi geçti elimde üç koli mama var ihtiyacı olan varsa gönderebilirim