- 14 Mart 2015
- 1.798
- 1.210
Biz mama kullanıyoruz 2 aylık olduğundan beri. bende yalnız bakiyorumben yalnız bakıyorum eşimin mesaisi uzun sürüyor. ağır tepki vermesin ve büyüsün diye kullanıyorum.ne yaparım bilmiyorum çünkü.dr yazınca önce tereddüt ettim ama iş iyice karışırsa mamaya geçmek daha korkunç geldiNapıcaz böyle
Bu arada Dr kim hangi şehirde? Vitamini Dr sor muhakkak. Senin gibi allerjisi olan iki arkadaşımın bebeklerinde b 12 eksikliği oldu. Allerji bitince. Sakın ihmal etmeEvet çekirdekler cok sıkıntı. Çekirdeklerini çıkar hasla ya da kavur
Prenses mamanın adı ne? Anne sütün azaldı mı kesti mi Dr??Biz mama kullanıyoruz 2 aylık olduğundan beri. bende yalnız bakiyorum
Canim decavitte laktoz var ama nasıl kullaniyorsunVitamin takviyesi al kendine muhakkak. Ca sandoz ve decavit kullanıyorum ben. İlerde bebeğinde vitamin eksikliği oluyor ki senin deponda bitiyor.
Pregomin as. azalmadi. Çok arastirdim ve hergün 90 cc içirmeye çalışıyorum. vitamin eksikliği olmasın büyüme gelişim geriliği olmasın diye veriyorum. hiç pişman değilim. hatta büyüdukce artiriyorum mama yi. bence mama şart. yoksa gelişim geriliği oluyor.Prenses mamanın adı ne? Anne sütün azaldı mı kesti mi Dr??
Aaa gerçekten mi?Canim decavitte laktoz var ama nasıl kullaniyorsun
Aaa gerçekten mi?[/QUOT
Kesin hemde kesin laktoz var. Süt alerji varsa hemen bırak derim. imom omega alabikirsinAaa gerçekten mi?
Bebeğin kaç aylikAaa gerçekten mi?
evet şimdi baktım laktoz var.Aaa gerçekten mi?
4,5 aylık oldu Can'ım. İmom gebelikte kullanmıştım onu kullanayım tekrar bari. Cok iyi oldu söylediğin.Bebeğin kaç aylik
Bizede başladılar. Sen içine tatlandırıcı koyuyor Musun peki?Pregomin as. azalmadi. Çok arastirdim ve hergün 90 cc içirmeye çalışıyorum. vitamin eksikliği olmasın büyüme gelişim geriliği olmasın diye veriyorum. hiç pişman değilim. hatta büyüdukce artiriyorum mama yi. bence mama şart. yoksa gelişim geriliği oluyor.
Ama neocate başladılar bize. Soya var içinde tereddüt ediyorum acaba pregomin mi başlasak diye?Bizede başladılar. Sen içine tatlandırıcı koyuyor Musun peki?
Koymuyorum ama zor iciyor bazen reddediyor. günün belli saatlerinde zor da olsa teklif ediyorum. 90 cc doldurmaya calisiyomBizede başladılar. Sen içine tatlandırıcı koyuyor Musun peki?
ya keşke keşke. inşallah senin dediğin gibi olur. erken farketti bizim çocuk doktoru sağolsun belki onun faydası olur. emerken çok zorlanıyor bu ara. bağır çağırHiçbir sey çıkmayıp bu sekilde allerjisi olanlar 7 -8 aylıkken son buluyo emin ol içini rahat tut.
daha iyi olcaksa ben de kullanırım tabi. kilo almayınca mı mamaya geçtiniz ?Pregomin as. azalmadi. Çok arastirdim ve hergün 90 cc içirmeye çalışıyorum. vitamin eksikliği olmasın büyüme gelişim geriliği olmasın diye veriyorum. hiç pişman değilim. hatta büyüdukce artiriyorum mama yi. bence mama şart. yoksa gelişim geriliği oluyor.
Ben emziriyorum da. Mama kilo aldırıyor çok fark etti. hiç kilo almıyor du bir aradaha iyi olcaksa ben de kullanırım tabi. kilo almayınca mı mamaya geçtiniz ?
Moral Bozuyorum farkındayım ama bizde hiç bir degisiklik olmadı. 40 günlük ten beri biliyoruz alerjiyi. diyette yaptım mama da verdim. 8. Ayın icindeyiz. ek gıda denemeleri hüsran patates e dahi tepki verdi. Ins biran önce hayirkisula geçer alerji lerimiz . büyüdukce daha zorlaşıyor mus onu anladimya keşke keşke. inşallah senin dediğin gibi olur. erken farketti bizim çocuk doktoru sağolsun belki onun faydası olur. emerken çok zorlanıyor bu ara. bağır çağır
mamaya geçince anne sütünü tamamen kestirmiyorlar mı ? o kısmı hiç soramadım ben. kilo alıyor benimki şimdilik. ama bu ara emerken ıkınıp ağlıyorBen emziriyorum da. Mama kilo aldırıyor çok fark etti. hiç kilo almıyor du bir ara
zaten sıkıntımızı paylaşmak için yazıyoruz . gerçekçi olmakta fayda var :) 1 yaştan önce geçerse benim için büyük mutluluk olacakMoral bozuyorum farkındayım ama bizde hiç bir degisiklik olmadı. 40 günlükten beri biliyoruz alerjiyi. diyet de yaptım mama da verdim. 8. Ayın icindeyiz. ek gıda denemeleri hüsran patates e dahi tepki verdi. Ins biran önce hayirkisula geçer alerjilerimiz . büyüdukce daha zorlaşıyormus onu anladim
Ben mama yi vitamin ihtiyacını karşılasin diye veriyorum sonuçta benden ne kadar ca alacak ki. ilk 6 ay anne sütünden alır dediler ama ne bileyim benim için rahat etmedi. Baştan beri özel mama sini veriyorum.mamaya geçince anne sütünü tamamen kestirmiyorlar mı ? o kısmı hiç soramadım ben. kilo alıyor benimki şimdilik. ama bu ara emerken ıkınıp ağlıyorazalıcak gibi