- 5 Ağustos 2015
- 6.328
- 24.985
Hickirikta alerjiden olabiliyorKızlar ya bi de alakası var mı bilmiyorum ama kızım i inanılmaz hickırık tutuyor sızınkıler ne alemde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hickirikta alerjiden olabiliyorKızlar ya bi de alakası var mı bilmiyorum ama kızım i inanılmaz hickırık tutuyor sızınkıler ne alemde
Hickirikta alerjiden olabiliyor
Biz atlattik canim 8 aylik olacagiz bak bi video var izleesen philps avent anneler konusuyor alerjik anne ozlem ceylan izle istersenYapma yaa o da mı. Siz ne durumdasiniz ne kadarlık oldunuz
Biz atlattik canim 8 aylik olacagiz bak bi video var izleesen philps avent anneler konusuyor alerjik anne ozlem ceylan izle istersen
Ilk ay asisindan sonra basladim diyete yemediklerimi saysam buralar almaz yediklerimizi yazayim patates pirinc zeytin yagi zeytin ekmek son donem ekmegi de birakmistimTamam canım izleyeceğim ins ilk fistatta . Ayy çok sevindim atlatmaniza siz ilk ne zaman hangi belirtilerle farkettin iz bi de neye allerjisi vardı nasil bi tedavi uygulandi ne zaman bitti tamamen . Ya k bakma xok soru sordum ama bu ara kafayı allerjiyle bozdum
Ilk ay asisindan sonra basladim diyete yemediklerimi saysam buralar almaz yediklerimizi yazayim patates pirinc zeytin yagi zeytin ekmek son donem ekmegi de birakmistim
Mukus gazdanda olabilir bizde kina yesili kaka bazen tamamen beyaz mukus asiri aglama emmeme karinda gurultular gurultulu kaka ishal kusma atopik dermatt ne yesem dokundu 5 bucuk ay diyetten sonra gectiÇoklu besin allerjisi miydi ? Belirtiler neydi ? Birde kakada ki mukus diyetten ne kadar sonra geçti yada azaldı
Mukus gazdanda olabilir bizde kina yesili kaka bazen tamamen beyaz mukus asiri aglama emmeme karinda gurultular gurultulu kaka ishal kusma atopik dermatt ne yesem dokundu 5 bucuk ay diyetten sonra gecti
Ben vişne reçeli yiyorum. Çilek allerjen yeme onu. Kendin al kaynat yap reçeli ama. Ev reçeli olsun yaniCanım artık gazı düşünemiyorum şu illet yüzünden . En masum ne varsa onu yiyorum ama patates gaz yapmıyor bize kabakta oyle reçel de ne reçeli yesem bilemedim meyvelerden de korkar oldum pişmiş soğan yiyorum
Chocolate19 kilo alımı nasıldı peki??Mukus gazdanda olabilir bizde kina yesili kaka bazen tamamen beyaz mukus asiri aglama emmeme karinda gurultular gurultulu kaka ishal kusma atopik dermatt ne yesem dokundu 5 bucuk ay diyetten sonra gecti
Canm ben ek gıdaya başlayınca yoğurt yedirip ağız çevresindeki kızarıklıklar olusunca farkettim ters bişeyler olduğunuKızlar yinr rahatsiz ediyorum ama bu illetin en büyük belirtileri nelerdir?
Canım 6 aydan önce kakasında mukus varmıydı? Bir de gaz sancısı kolik yasadınız mı? Gaz sancısı cekti mi bebeğin?Canm ben ek gıdaya başlayınca yoğurt yedirip ağız çevresindeki kızarıklıklar olusunca farkettim ters bişeyler olduğunu
Sonra ne yedirdiysem takip ettim
Zaten en başta süt ürünleri tüketince ağız çevresi kızarıyo kazası mukuslu oluyo genelde huzursuz ve uykusuz oluyo ve cildi hep kuru oluyo
Bizde böyleydi
Ben mustelanın sampuanini kullandm eczaneden aldım yünlü giysi giydirmedim
Süt Ürünleri tüketmedik
Yine mustelanın nemlendirici krem kullandım cildine
Şükür benm oğlumun geçti inşallah seninkide geçer
Duan için Allah razı olsun. Rabbim bebeğimden tüm hastalıklRı uzak tutsun inşallah.Canım 6 aydan önce kakasında mukus varmıydı? Bir de gaz sancısı kolik yasadınız mı? Gaz sancısı cekti mi bebeğin?
Canm evlat öyle bişey ki Rabbim evlatlarımızın tırnaklarını taşa degirmesin inşallahCanım 6 aydan önce kakasında mukus varmıydı? Bir de gaz sancısı kolik yasadınız mı? Gaz sancısı cekti mi bebeğin?
6 ay mı sürdü kolik bebeğinde?? Peki diyet ne yaptın??Canm evlat öyle bişey ki Rabbim evlatlarımızın tırnaklarını taşa degirmesin inşallah
Tabi biz 6 ay olana kadar koliktik gaz sancimiz da epey vardı kabızlık da vardı ama gerçekten geçiyo üzülme benmki geçti çünkü Rabbim başka dert vermesin
Biz sadece diğer annelerden biraz fazla ilgilenicez yorulucaz
Ve doktor çok önemli lütfen iyibi doktora git
1 yasa kadar sürdü tam 6 ayda bitmedi ama öncelikle gaz yapan yiyecekler yemedim süt alerjisi olduğu için süt ürünleri yemedim6 ay mı sürdü kolik bebeğinde?? Peki diyet ne yaptın??
Ayrıca hangı Dr gıttın hangı şehirde???6 ay mı sürdü kolik bebeğinde?? Peki diyet ne yaptın??
Evet allerji??? bizde. Ayrıca sen yine de neler yemedin yazsan cok iyi olur1 yasa kadar sürdü tam 6 ayda bitmedi ama öncelikle gaz yapan yiyecekler yemedim süt alerjisi olduğu için süt ürünleri yemedim
Şimdi tek tek yazsamda kulaktan dolmayla olmaz illaki doktorunuzun söylemesi lazım her bebek farklıdır
Sizindemi alerjiniz var ??