- 5 Ağustos 2015
- 6.328
- 24.985
Bitse artik bu eziyet yaaOğlum baştan beri gürültülü kaka yapıyordu.
25günlükken pişik başladı. Ama o zamaana kadar bi oluyor bi geçiyordu.
Pişik kötü bir hal aldı.
Öukuslu pütürlü kaka vardı.
Araştırmalarımla kuuruyemiş, süt ürünleri ve paketli gıda diyetine girdm. Pişik geçti.
2.ay aşısından sonraki günlerde yumurtaya kanlı kaka ile tepki verdi.
Uzun süre Katı diyet yaptım. Şu aralar hala katı diyetteyim ama birşey canım çekerse ve karalistede değilse bir parmak dalıp alıyorum
Şuan kabak havuç pat. Soğan marul gibi şeyler yiyorum. Hızlıca diyeti açmaya çalışıhrum ama hızlananıyrum :/
Belirtiler çok aynı Dr bize dizanteri dedi antibiyotik başlattı tabi alerji de n de şüphe ediyor. Sizin bebek kaç aylikOğlum baştan beri gürültülü kaka yapıyordu.
25günlükken pişik başladı. Ama o zamaana kadar bi oluyor bi geçiyordu.
Pişik kötü bir hal aldı.
Öukuslu pütürlü kaka vardı.
Araştırmalarımla kuuruyemiş, süt ürünleri ve paketli gıda diyetine girdm. Pişik geçti.
2.ay aşısından sonraki günlerde yumurtaya kanlı kaka ile tepki verdi.
Uzun süre Katı diyet yaptım. Şu aralar hala katı diyetteyim ama birşey canım çekerse ve karalistede değilse bir parmak dalıp alıyorum
Şuan kabak havuç pat. Soğan marul gibi şeyler yiyorum. Hızlıca diyeti açmaya çalışıhrum ama hızlananıyrum :/
Yedigin seyleri not et cnmArkadaşlar kızımın kakası tamam diyorum sarıya döndü ardından bi bakıyorum yeşil ardından yeşil+beyaz parçacıklı sümüksü kıwam zaten hep war sıwı gibi yapması hiç zaten geçmedi neyin nasıl dokunduğunu kawrayamıyorum sizler bunu nasıl çözebiliyorsunuz
Çok. Geçmiş olsun canım ya hepimiz de aynı sorunlar. Tez elden hayırlısı ile şifa bulsun bebeklerimiz. Senin kızın kaç aylık kilo durumu nasılCok zor bu surec kizlar ya sabir diliyorum her birimize. Gecen aksam dogum gunumdu esim ve arkadasla disari ciktik iftara. Tabi ben hazirladim kendimi giderken. Onlar iftar menuleri yediler ben kuzu:) restroranta gitmesen arkadasim aradi durumu anlatti yoksa herkes iftar menusu yemeliymis sacmalk:)) neyse sagolsunlar kendilerine gore bir guzellik yaptilar iste garsona soruyorum pilav tereyagli mi vs. Adam sanki yemeklerini begenmiyoisiz gibi triplere girdi falanzaten yedigim sadece kuzu eti kizim o hinden beri lop mukus yapiyor. Defalarca yedim dokunmiyor kuzu aslinda. Yarinda asilar var yone kararsizlik yine tedirginlik
Yaklasik 7 aylikken cok siki olan diyetimi bozdum.kakasimda kan mukus yada aksi birsey olmadi sadece aglamalari devam ediyordu halada devam ediyor.bugun drmuza gittik evet kilosu dusuk oldugunu soyledi tahriller yapildi kani dusuk cikti baska bir sikintimiz yok dr ma soyledim artik buskuvi kek vs sut ile islenmis gidalar veriorum hicbirsey olmuor dedim.ozamn sadece yogurt ve sut verme dierlerini yesin dedi .alerji testini yaptiramiyorum cnm cok sikiliyo nedir bu dr kitligi ya bir tahril icin 4 saatlik yola gidiyordm artik ordada yok ins duzelir minnoslarMeraba Can'ım peki kan ne Zaman kesildi Diyeti bozunca kan devam ettimi
Canim bizim 4 ay bitti 6.5 kg kilo alimi guzel sukurler olsun senin bebegin ne kadar? Kilo alimi nasil ? Amin canim aminÇok. Geçmiş olsun canım ya hepimiz de aynı sorunlar. Tez elden hayırlısı ile şifa bulsun bebeklerimiz. Senin kızın kaç aylık kilo durumu nasıl
Bebeğim 2 aylık bu iş başımıza geçti geceki yani 2 hafta da hiç kilo almamış. Bakalım şu an diyetteyim kilo takibi yapıyoruz. Kakalarimiz aynı. Ins. Burdaki tüm annelerin bebisleri şifa bulsunCanim bizim 4 ay bitti 6.5 kg kilo alimi guzel sukurler olsun senin bebegin ne kadar? Kilo alimi nasil ? Amin canim amin
Not ediyorum ama anlayamıyorum kafam basmıyor :-(Yedigin seyleri not et cnm
Dizanteri için test yaptı mı? Var mıymış testi bilmem nesiBelirtiler çok aynı Dr bize dizanteri dedi antibiyotik başlattı tabi alerji de n de şüphe ediyor. Sizin bebek kaç aylik
Cok zor bu surec kizlar ya sabir diliyorum her birimize. Gecen aksam dogum gunumdu esim ve arkadasla disari ciktik iftara. Tabi ben hazirladim kendimi giderken. Onlar iftar menuleri yediler ben kuzu:) restroranta gitmesen arkadasim aradi durumu anlatti yoksa herkes iftar menusu yemeliymis sacmalk:)) neyse sagolsunlar kendilerine gore bir guzellik yaptilar iste garsona soruyorum pilav tereyagli mi vs. Adam sanki yemeklerini begenmiyoisiz gibi triplere girdi falanzaten yedigim sadece kuzu eti kizim o hinden beri lop mukus yapiyor. Defalarca yedim dokunmiyor kuzu aslinda. Yarinda asilar var yone kararsizlik yine tedirginlik
Marine etmeyin denmisti ama bulasma oldu bencede canimDizanteri için test yaptı mı? Var mıymış testi bilmem nesi
12şubat doğumlu benim oğlum.
Dışarıda yemek sıkıntı canım yaa. Bir de tuhaf bakışları için alerjiden sebep diyorsun, hiç aklın yokmuş araştırmamışsın gibi "bizim falancanın oğlu da öyleydi, takma geçiyor, az az ye, ee falanca onu yiyordu" gibi oturup sana anlatıyorlar. Sen işini yap servis yap çek git diyesi geliyor insanın
Kuzu eti için 1-)fazla yemişsindir
2-) lokantada bulaşma olmuş olabilir
3-) marine edilmiş olabilir
Ben oruc tutuyorum oruc tutunca bnm oglan duzeldi garipArkadaşlar sabah kahwaltısında ne yiyorsunuz ben emzirdiğim için oruç tutmuyorum ama en zoru sabah kahwaltısı oldu
Allah kabul etsin canım benim kız 1.5 aylık ben tutmuyayım dedim ama çok zor bir durummuş ya kızım hem kolik hemde alerji olunca ağrıları ve ağıtları arttıBen oruc tutuyorum oruc tutunca bnm oglan duzeldi garip
iki ya da üç gün aynı şeyleri ye not et kakasına göre anlayabilirsin, ama bu süreçte yediğin şeyler çok çeşitli olmasın üç çeşit olsun. alerjisi olmadığı şeyleri bulursan iş biraz daha kolaylaşıyor. gerçi hala benimde bulamadığım şeyler var Allah hepimize kolaylıklar versinNot ediyorum ama anlayamıyorum kafam basmıyor :-(
Ayy zor o kadar iyi anliyorumki seni canm allah yardim etsin bizimkinin ishali durdu dis agrimiz var zorluyor bizi tahlil yaptirdik alerji icin sonuc arefe gun gelecek bakalim ona gore ek gida isi baslar 1 ay sonra ek gidaya gececegimAllah kabul etsin canım benim kız 1.5 aylık ben tutmuyayım dedim ama çok zor bir durummuş ya kızım hem kolik hemde alerji olunca ağrıları ve ağıtları arttıne yapacağımı şaşırdım
Devlet hastanesine gidip ordan rapor alman lazim dr gicik degilse yazar herhaldeKızlar acil yardım. Dr smilac alimentum diye bir mama almamı söyledi. Özel hastane olduğu için ssk anlaşmalı değil. Ben bu mamayi devlet karsilamasi için nereden nasıl rapor cikarticam. Özel de bu teşhis konuldu şu mama yu yazın mi dicem. Yardımcı olabilir seniz çok duaciniz olurum