Çocuk Hastalıkları Bebeğinde İnek Sütü Alerjisi Olanlar Gelin Paylaşalım

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Canım et tawuk felan yemiyomusun hiç

Peki süt dışında başka bişey alerjen olabilir mi?tek birşey yani?
Evett olabilir ben 3 bucuk ay boyunca cok kati diyet yaptim nelerin dokundugunu buldum mesela 4.ay ay bitecek kesin alerji.yaptigini bilfigim gidalardan uzak duruyorum drlar en cok sut ve sut alerjisi ustunde duruyorlar

Canim kesinlikle tek besin den kaynaklı olabiliyor. Ben diyim size susam dokunuyor. Ankara uni. Prof a götürdüm Bebeğimi. Direk helva ve tahin çok mu yiyor sun dedi bana Hayır dedim. Susam en çok alerjik gıda imiş. Bizim de ramazan ile başladı alerjimiz. Ramazan pidesinden şüphelendi. İshal imiz devam ancak sayısı azaldı hamd olsun. Ins. Tamamen geçer gider biter hepimizde. Görünce dayanamadim yazmak istedim susam i kes Allah in izniyle bak inş. Geçecek

korkar oldum aşıdan her şeyden uok arkadaş düzelmiyor bu kaka normal kala nedir bilmiyorum ya. D vitamini ne veriyorsunuz kızlar? Dr a sordum acd3 dedi aldım bugün verdim kullanan var mı
aynı şeyi bende düşünüyorum normal kaka nasıl acaba, biz hep acd3 kullandık. Bu arada sizin kaka sayısı kaç günde

aynı şeyi bende düşünüyorum normal kaka nasıl acaba, biz hep acd3 kullandık. Bu arada sizin kaka sayısı kaç günde
Walla kala sayımız iki haftadır 4 falandı ama dün yine değişti bir anda gazla çıkan kakalar başladı ve yandı resmen poposu yavrumun. Kan damlası kabız yapar dedi dr bugün onu versim belki azaltır diye. Onu da vermiyordum bağırsak hareketlerini hızlandırır diye. Siz kullanıyorsanız acd3 bende kullanayım çocuk d vitamini almıyor hiç korkudan veremedim acd3 ü dr söyledi ama bugün veremedim yine korkudan. Kan damlamız vegaferon bu arada. Sizin kaç kaka sayınız?

4. Ay asisi dokundu canm 1 ay sonra 6. Ay asimiz var ben yaptirmak istemiyorum kv kocamin aklina girmis yaptirmazsam olmazmis esim illa yapilcak diyo ben simdiden onu dusunuyorum dahasakindahasuskun
4.ay aşınızın etkisi ne zaman geçti canım? Biz dün geceden beri perisan olduk yine piştik bugün cırt pırt sürekli kaka ememiyor ya 6.ay aşısını yaptırmak istemiyorum bende ama dr yn dediği kafamı karıştırıyor öğretmensin kalabalık ortam sen taşırsın bebeğin için vahim sonuçlar olabilir ricanesiyorum yaptır dedi bana da daha iki gün oldu 4. Ay aşısını yaptıralı ama ben de 6. Ay asisi icin korkuyorum simdiden

teşekkür ederim canım.bugün yine huzursuzlukları arttı tekrardan diyete bşlicam.2ay yaptım sonuç yok yapmadım yine aynı.Allahım sen şifaa ver. Susam başka nelerde vardır acaba.

20 gun eykileri surdu ilk 7 gun yuzde sislikler hafif hafif indi ama birden ayopik dermatit aldu sonra yavas yavas onlarda kayboldu ishal yapmadi ates yapmadi ama ilk 1 hafta huysuzlandi bu asilar cok fena yaa bende istemiyorum hele ki icerigini okuyunca hic istemiyorum

Canım et tawuk felan yemiyomusun hiç
Yok canım. Ben sıkı diyetteyim. Ama boşuna yaptığım katı bir diyet. Henüz normal kakaya ulaşamadım. Ulaşamadıkça kaçaklarım oluyor tabi. Ayda bir illa kaçağım oluyor sonra al başa. Bekle biraz hafiflesin tepkimeler diye :/

Artık ekmek patates muz kabak havuç yiyorum. Bunları rutine koydum.
Tepkileri görmezden geliyorum.

Diyeti açmak istiyorum ama açarken açılmıyor işte

Canım niye tedirgin ediyor ki. Zaten sınıflarda aşısız çocuk bir iki tane çıkmaz bile. Hepsi aşılıdır.
Zaten şuan herşey kontrolümüz altında. Evlerde dereceler çeşit çeşit, ateş dürücüler çeşit çeşit. Allah korusun ateşi çıksa hemen doktorlar kapımızın diplerinde.
Eskiden ihmal vardı, çocuk takibi azdı :/ bizdeki imkanlar olsaydı çocuk ölümleri olmazdı bence.

Ayçicek yağo var trio acd3 de.
Deca tab var d vitamini. Her eczanede olmasa da içeriği zeytin yağlı.
Ben carlson kullanıyorum ama içeriğinde hindistan cevizi yağı var. O da dokunabilirdi yani:/

aynen ya bizde dun ates bugun ishal uapti az once kan kaka yapti resmen cok kotuyum esim kosarak tahlile goturdu basim beynimuyustu resmen ins kan damlasindandir o da 2 saate kakaya gecer mi Allahim sigamiyorum eve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…