- 30 Temmuz 2015
- 144
- 49
- 40
canım neye göre alerji çıktı?test falan mı yapıldı ?şikayetleriniz neydi?Merhaba benim kızımdada inek sütü alerjisi çıktı miniğim daha 47günlük aptamilin progamin kullanmaya başladık dünden beri ama tadı çok kötü olduğu için kızım çok zorlanıyor yerken sürekli emmek istiyor ama sütüm az hoş zaten benim yediklerim daha çok etkiliyormuş çoğu şey yasaklandı süt yumurta yoğurt peynir kek pasta krema vs çok üzülüyorum kızım için kakasıda düzelmedi hala 2hafta sonra kontrolümüz war
İdrar ve kaka ya bakıldı şikayetlerimiz günde 10 kez sümüksü ve son zamanlar yeşile çalan kaka sürekli ayaklarını karnına çekmesi ayrıyetten benim kızım kolik bebeklerden bunların hepsi eşittir besin alerjisi zaten bütün yapılan tetkiklerde onu gösterdicanım neye göre alerji çıktı?test falan mı yapıldı ?şikayetleriniz neydi?
Çok geçmiş olsun canım walla çok zor bu hastalıklar yaAnladım canım .bende acaba kandanyapıldı da allerji çıktımı diye sordum.benm kızmın şikayetleride aynı sadece fazladan kan var bizde.
Bunlar kan mi?
sessizyazar eğer kan değilse ne ?
Sarı dışında başka renk yok ki kakada, bulanıklık olur renk kargaşası olur anlarım. Ama bence kan.
Kaka sulu mu yoksa bana mı öyle geldi.
Bizde ki kan noktasal ve ya kıl gibi oluyor..bana bu kan gibi gelmedi..ama ishalli gibi..
Çoğu zaman böyle canim su gibi.
Karpuz vs rengi geçmez senden..2 gündür kakami yapmiyordu,?
Bana kan gibi gelmedi..
Karpuz çocukta karartı yapmaz.Gazla yaptı hemen açtım canim. İki gundur yapmıyordu. Karpuz vs olabilir mi ? Benden geçer m
Listedeki önerilenler ne?Eki Görüntüle 1850538 Arkadaşlar dr bana bu listeyi werdi diyet için başka önerebileceğiniz yiyecekler warmı ve bazı yerlerde domates tahin gibi ürünlerde yenilmemeli yazıyor ama bilemedim ne
yapmalıyım
Bize Dr Susam 1. Alerj ik besin dedi sakin yeme. Tahin ve helva da. Domates i de kesinlikle tüketm e dedi.Eki Görüntüle 1850538 Arkadaşlar dr bana bu listeyi werdi diyet için başka önerebileceğiniz yiyecekler warmı ve bazı yerlerde domates tahin gibi ürünlerde yenilmemeli yazıyor ama bilemedim ne yapmalıyım
Ve fındık ve kuruyemiş i de kesin lik le tüketme dediEki Görüntüle 1850538 Arkadaşlar dr bana bu listeyi werdi diyet için başka önerebileceğiniz yiyecekler warmı ve bazı yerlerde domates tahin gibi ürünlerde yenilmemeli yazıyor ama bilemedim ne yapmalıyım
Bunlar için dr bişey demedi ama sorayım dr a yoksa tahin ve domatesi çok tüketiyorum 3 gündürBize Dr Susam 1. Alerj ik besin dedi sakin yeme. Tahin ve helva da. Domates i de kesinlikle tüketm e dedi.