Çocuk Hastalıkları Bebeğinde İnek Sütü Alerjisi Olanlar Gelin Paylaşalım

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
canım neye göre alerji çıktı?test falan mı yapıldı ?şikayetleriniz neydi?

canım neye göre alerji çıktı?test falan mı yapıldı ?şikayetleriniz neydi?
İdrar ve kaka ya bakıldı şikayetlerimiz günde 10 kez sümüksü ve son zamanlar yeşile çalan kaka sürekli ayaklarını karnına çekmesi ayrıyetten benim kızım kolik bebeklerden bunların hepsi eşittir besin alerjisi zaten bütün yapılan tetkiklerde onu gösterdi

Anladım canım .bende acaba kandanyapıldı da allerji çıktımı diye sordum.benm kızmın şikayetleride aynı sadece fazladan kan var bizde.

sessizyazar eğer kan değilse ne ?
Sarı dışında başka renk yok ki kakada, bulanıklık olur renk kargaşası olur anlarım. Ama bence kan.
Kaka sulu mu yoksa bana mı öyle geldi.

Arkadaşlar dr bana bu listeyi werdi diyet için başka önerebileceğiniz yiyecekler warmı ve bazı yerlerde domates tahin gibi ürünlerde yenilmemeli yazıyor ama bilemedim ne yapmalıyım

Biz dr dan ciktik..sut yumurta et e alerjisu cikmadi. Diyete kirmizi meyveleri de ekledi dr.özelde daha çok gida çeşidine bakiliyomus..pişman oldum tip a gittigime

Bayanlar bizde çoklu gıda alerjisi var ben 5. Aydan sonra doktor tavsiyesiyle diyeti bıraktım oğlum şu an 8 aylık ek gıdalara da başlamıştık 2 aydır yiyo şeftali ve irmik dışında tepki verdiği bşy olmamıştı, 2 gün önce sinek ısırığı sandığım bi kaç kırmızılık vardı kolunda bu sabah baktım iyice çoğalmış diğer kolunda ve yanağındada var doktora gittim bugün damla ve krem verdi ama şimdi okudum çok fazla yan etkileri ya kullansammı bilemedim tekrar diyete girsem geçermi ki

Eklentiler

• 2016-06-24 17.57.32.jpg
    27,5 KB · Görüntüleme: 79
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…