Çocuk Hastalıkları Bebeğinde İnek Sütü Alerjisi Olanlar Gelin Paylaşalım

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Amin canım inşallah çok teşekkürler

Ayy zor o kadar iyi anliyorumki seni canm allah yardim etsin bizimkinin ishali durdu dis agrimiz var zorluyor bizi tahlil yaptirdik alerji icin sonuc arefe gun gelecek bakalim ona gore ek gida isi baslar 1 ay sonra ek gidaya gececegim
İnşallah sonuçlar hayrınıza olur canım ya Allahım şifa versin hepimize

Lütfen üstlerine doğru kus
Ben oruc tutuyorum oruc tutunca bnm oglan duzeldi garip
Anam bunu bana neden demedim. Zaten 3-4e kadar aç veya bir muzla geçiriyorum
Tutaydım yea

Bunarada iyi mi yavrucuk

Tutaydım yea

Bunarada iyi mi yavrucuk
Cok sukur iyi ishal yok ama 4 gunde bir kaka yapiyor kabizda degil aslinda dr normal dedi test sonuclari pztsi cikacak sonunda halimden anlayan bir dr devlet hastanesinde buldum kesinlikle ankaraya gitmelisin dedi yinede sut yumurta bugdaya bakildi. Yavrucugun ishal durunca az da olsa kilo aldi kv gore oruc tuttugum icin almamis ama gecen ay oruc mu tuttum sanki oruc tutmaya baslayali kilo aldi bu arada ablamin bebegi de alerjili kv onada soylendi sizin sulalede hep hastalikli dedi yavrumun yavrusu ceke ceke sizin sulaleyemi cekti tuhhh deyip duruyor yakinda onu bogarim ben neyse diyeti de actim ben sonra yegenimin sut annesi oldum nasil sifali sutum varsa ablamin bebefin kakasinda bile mukus kalmadi ben emzirince galiba artik arindim

Tutaydım yea

Bunarada iyi mi yavrucuk

senin kv ye kusayım ben en iyisi lafa bak çirkin kalpli insanlarda koru ya rabbim. Ya ben üç dört gün arka arkaya oruç tuttum sütüm azaldı benimki beni yiyecekti neredeyse. Maşallah sana. Kızlar kan damlası bersiler bugün bana sağlık ocağından kullanıyor musunız onu? Benim yemedi kullanmak dr a sordum kullanabilirsin dedi ama tırsıyorum.

Bizim durumu anlatinca aile hekimi kullanma bir sure dedi kullanmiyorum

Kızımın kakaları dün gayet güzeldi bugün sabah yine koyu yeşile döndü kafayı yicem yarın tekrar dr a götürücem bakalım tahliller nasıl çıkacak

Mrb cnm cok gecmis olsun eger rapor istiyorsan illaki uzman doktora gitmelisin o bebegn durumuna gore rapor cikariyor bizimde raporumuz var ama neocate onerdi doktorumuz. Yada inek sutu alerjisi musteri hizmetleri var istersen onlarla gorus daha saglikli bilgi alabilirsin

sevindim canın ishalin durmasına ayrıyeten oruç içinde tebrik ediyorum seni maşallah Allah ın hikmeti işte oruçta düzelmesi.buarada ben ek gıdaya başladım, 10gundur de diyeti açtım yoğurt ağırlıklı besleniyorum kotuye gitmedi kakada biraz düzeldi ama yinede iyi gitmeyen birşey var sanki vücudunda isilğin yanında başka birşeylerde çıktı dünden buyna.bişey dokunuyor evt ama ne.yoğurt bile verdim geçen hafta kızıma hiçbişey olmadı rahattı.peki sut ve surturunleri olmayıp başka Bi besin olabilir mi tek bi besin yani? Sanki susamlı şeyler yiyince bişeyler oluyor bu kıza.2gun önce aşıda olduk rahattı hamdolsun.ama bu lekeler nee.

sabit kalan bişey değil sönüyor. Oncedende eklemiştim böyle bişey 1ay önce falan.sıcaktanmıdır acaba?

Eklentiler

• wp_ss_20160630_0001.png
    226,1 KB · Görüntüleme: 51
  • wp_ss_20160630_0002.png
    280,1 KB · Görüntüleme: 55

Ooo hayırlı olaun canım . Kv dışında haberler güzel. Kv ne bileyim bi hoş yani. Deli öidir ne dir :/
Sen baya buldun alerjenlerini o zmn :)
İftarda alerjenleri yemiyorsun değil mi :/

Tembellikten ve en önemlisi diyetimde pişmeden yemelik birşey yok zeytinden öğğkk geldi eee oatates de pişmeden yenmiyor. Çok yapıyorum ertesi günde yerim diye. Hepsini bi oturuşta yiyip bitiriyorum

sabit kalan bişey değil sönüyor. Oncedende eklemiştim böyle bişey 1ay önce falan.sıcaktanmıdır acaba?
Sıcaktan olabilir.
Ne zaman sönüyor? Banyo yapınca mı
Kremleyince mi?

İsilik daha pintik pintik oluyor. Bizimkinde var bir yerinde ama şuan uyuyor çekemm

Sıcaktan olabilir.
Ne zaman sönüyor? Banyo yapınca mı
Kremleyince mi?

İsilik daha pintik pintik oluyor. Bizimkinde var bir yerinde ama şuan uyuyor çekemm
yok hiçbirşey yapmadan geçiyor.evt çok sıcak buralar.sıcaktan olabilir. bi ara sende eklersen kıyaslayabiliriz.

4 ay aşısı mukus ve mukus içinde belli belirsiz kana sebep oldu. Dr a söyledim ikinci ay bir şey olmadıysa bunda da olmaz yaptır öğretmensin sen taşıyabilirsin aşısız olursa çok vahim olanilir aşıları yaptırmanı rüca ediyorum dedi. Yaptırdık dün bıgün kaka bozuldu bdeğişik bir şey yemedim. Hatta bir gün öncekileri yedim ha bir de irmikten helva yaptım onı yedim anında pişti popo neyseki iki saat falan zeytinyağla açık yattı kala da olmayınca söndü çok zor ya şimdi de bir masum akşamdan beri gülüyor yüzüne bakınca ama hiç sesi çıkmıyor yavrumun öyle masum masum uyudu bende bazlama yapiim bari becerebilirsem

Yok cnm yemiyorum uyduruk corbalarimla idare ediyorum salcayi da kattim hayatima

Bizd3 de yuzde gozde sismeye neden olmustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…