Çocuk Hastalıkları Bebeğinde İnek Sütü Alerjisi Olanlar Gelin Paylaşalım

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Merhabalar benim kizim da 1 aylikken kanli mukusla başladı dr.gittik ve inek sütü alerjisi olduğunu söyledi şuan 10 aylik ve hala devam ediyor dogdugundan beri çok sıkintili gunler geciriyoruz.uyku yok yemek yok sadece emiyor oda yeterli gelmiyor.gece gunduz uyumuyor dogdugundan beri surekli agliyir hic susmuyor kilosu 6.400 gr hic gelismiyor yaptigim corbalar meyveler hep çope gidiyor neocate verdi doktorumuz onceleri yiyordu artik onuda yemiyor buna ragmen doktorumuz normal diyor alerjisi oldugu icin ama ben dayanamiyorum onun boyle olmasina ne yapicagimi sasirmis durumdayim.

Merhabalar benim kizim da 1 aylikken kanli mukusla başladı dr.gittik ve inek sütü alerjisi olduğunu söyledi şuan 10 aylik ve hala devam ediyor dogdugundan beri çok sıkintili gunler geciriyoruz.uyku yok yemek yok sadece emiyor oda yeterli gelmiyor.gece gunduz uyumuyor dogdugundan beri surekli agliyir hic susmuyor kilosu 6.400 gr hic gelismiyor yaptigim corbalar meyveler hep çope gidiyor neocate verdi doktorumuz onceleri yiyordu artik onuda yemiyor buna ragmen doktorumuz normal diyor alerjisi oldugu icin ama ben dayanamiyorum onun boyle olmasina ne yapicagimi sasirmis durumdayim.
Kanlı mukuslu kaka devam ediyormu, diyetinizde kaçak olabilirmi farketmediğiniz bşy

Hayir şuan kanli mukuslu kaka devam etmiyor.artik diyette yapmiyorum kizimada az az yediriyorum sadece sut yogurt cicibebe vermiyorum biskuvi kek yiyebilio ama cok az.tek sikintim yemek yememesi uyumamasi ve surekli aglamasi

Yani diyet yapsamda yapmasamda hiçbirşey deģismiyor
Ya ben diyet yaparken baya düzelmişti ama çok sıkı bi diyet yaptım çok az şey yiyebiliyodum içinde margarin olan şeyleri bile ağzıma sürmedim sabah tek yediğim zeytin öğlen patates akşamda sebze dokunabilecek hiç bşy tüketmedim tamamen düzelince el gıdaya da geçtik yoğurt dahil herşeyi güzelce yedi hiç tepkisidir olmadı şindi bu kırmızı kabarcıklar ve egzama başladı işte anlaşılan kurtuluş yok bu alerjiden

Canim aynen bnde cok siki bir diyet yaptim 7 ay boyunca ama hićbir sonuc alamadim şuan herşeyi akişina biraktim.tek derdim kilo alsin ve aglamasin

Eşim ısrarla kan değil normal kaks diyor :KK43:((
Canım bizimde buna benzer oluyor dr en son tahlil her şey temiz çıkınca önemseme artık sen geriliyorsun bebeğe yansıyor yazık günah ikinize de bunlar nu kadar olacaktır dedi. Kan yani içerde ne oluypr bilmiyoruz diyince ciddi bir şey olsa bak nasıl olur diyip baya baya kanlı kaka fotoları gösterdi. Bir ayda 800gr almış problem olsa böyle kilo almaz dedi bende şaşırdım artık. Bugün kırmızı nokta vardı yine elime aldım tüy gibi bişeye benziyordu hiç dağılmadı. İkinici kakadakini almaya çalıştım o dağıldı alamadım kafayı bozduk artık kakayla birine anlatınca sıktın sende gibi teiplere giriyolar eşime söylüyorum gösteriyorum benden çok morali bozuluyor be olcak böyle bilemiyorum :KK43:

Allah yardımcınız olsun Allahım şafi ismiyle şifa versin ne illet birşeymiiş bu hastalık

Yanlış bilmşyorsam muz ile patates aynı grupta. Doğrulamak lazım.
Muz suöluysa patatesde suçlu olablir...

image.jpeg Ben ortalıklarda yokum diye iyiyim sanmayın:p
Daha az inceleme yapıyorum. Bol Mukus ramazana girdik gireli aşının iltihabı ile paralel devam ediyor. Biraz toparlar gibi olduğu anda ben bozUyorum işi:KK43:

Önceki gün yuvarlak bi tatlı yedim lokma galiba adı. üç adet cips yedim ve tabiki tepkisini aldım :KK43:

Çocuk kaka değil kan yaptı resmen :işsiz:

Cuma güni Marmada üni gastro ile randevumuz vardı. Randevu saatibi değiş işler bana ulaşamamışlar ☹️ Bir ay sonraya yeni randevu verdi :işsiz:

Eki Görüntüle 1852385 Ben ortalıklarda yokum diye iyiyim sanmayın:p
Daha az inceleme yapıyorum. Bol Mukus ramazana girdik gireli aşının iltihabı ile paralel devam ediyor. Biraz toparlar gibi olduğu anda ben bozUyorum işi:KK43:

Önceki gün yuvarlak bi tatlı yedim lokma galiba adı. üç adet cips yedim ve tabiki tepkisini aldım :KK43:

Cuma güni Marmada üni gastro ile randevumuz vardı. Randevu saatibi değiş işler bana ulaşamamışlar ☹️ Bir ay sonraya yeni randevu verdi :işsiz:
Allah hepimizin yardımcısı olsun ne diyim. Bizde az duzelmistikki sil baştan dün ve bugün yine bozuldu kakalarimiz. Üstelik sabah akşam antibiyotik kullanıyor bebeğim ve bende kullanmak zorundayim. Ikimizde enfeksiyon kapmisiz. Sizce benim kullandigim antibiyotik te şu an kaka yi etkiliyor olabilirmi

Ben tatli krizindeyim ...kendime kurabiye yaptim suyla..

Birde kızlar biz vitamin takviyesi alabilirmiyiz. Diyet yapmaktan vücut direncim dusmus. Virutik bir enfeksiyon geciriyorum şu an. Dr umuza sormayı unuttum vitamin alabilirmiyim diye

Canim kaka dan hariç sizde başka ne gibi belirtiler var.

Bizimde kanda ve deri testinde hic bi şey cikmakdi.yama testinde sut ve yumurta alerjisi var dedi dr..tip 4reaksiyomus..3 haftadir diyetteyim ve haşhaş susam vs de cikardim hayatimdan..kan yok şimdilik ama 300 gr almış..

Allah hepimizin yardımcısı olsun ne diyim. Bizde az duzelmistikki sil baştan dün ve bugün yine bozuldu kakalarimiz. Üstelik sabah akşam antibiyotik kullanıyor bebeğim ve bende kullanmak zorundayim. Ikimizde enfeksiyon kapmisiz. Sizce benim kullandigim antibiyotik te şu an kaka yi etkiliyor olabilirmi
Hem senin içtiğin hem onun kullandığı antibiyotik kakayı değiştirir. Mukus da kan da yapabilir. O yüzden şuan deneme yapma:KK66:
Birde kızlar biz vitamin takviyesi alabilirmiyiz. Diyet yapmaktan vücut direncim dusmus. Virutik bir enfeksiyon geciriyorum şu an. Dr umuza sormayı unuttum vitamin alabilirmiyim diye
Kalsiyum için osteocare öneriyorlar. İçeriğine bakarak kullanmak lazkm. Mesela kalsiyumlarda laktoz olmayan takviyeler olmalı:KK66:

Canim kaka dan hariç sizde başka ne gibi belirtiler var.
Yazıcam :p az sınra

Oğlum baştan beri gürültülü kaka yapıyordu.
25günlükken pişik başladı. Ama o zamaana kadar bi oluyor bi geçiyordu.
Pişik kötü bir hal aldı.
Öukuslu pütürlü kaka vardı.
Araştırmalarımla kuuruyemiş, süt ürünleri ve paketli gıda diyetine girdm. Pişik geçti.
2.ay aşısından sonraki günlerde yumurtaya kanlı kaka ile tepki verdi.

Uzun süre Katı diyet yaptım. Şu aralar hala katı diyetteyim ama birşey canım çekerse ve karalistede değilse bir parmak dalıp alıyorum :KK43:

Şuan kabak havuç pat. Soğan marul gibi şeyler yiyorum. Hızlıca diyeti açmaya çalışıhrum ama hızlananıyrum :/

X