- 5 Ağustos 2015
- 6.328
- 24.985
Cnm face de alerji ile yasam platformu var oraya bi post ac belki yardimci olacak olan vardirArkadaslar elinde özel mama lardan olup bana gonderebilecek var mı varsa lutfen mesaj atar misiniz
Ne kadarlikti cnm
Biz dün bir Prof a gittik. Bugün tahlil sonuçları çıktı. Bol lökosit görülmüş. Mikrobik Birol diyor. Kültür testi de yapılıyor 48 saat sonra çıkacakmis. Antibiyotik başladık. Anlamadım gitti ya bebegimin neyi var. 11 gün oldu süt ve ürünleri ni bırakalı. Kaka sayısı 9 a çıktı ve kanlı çok endişe ediyorum. Her ne işe bir an önce çıksın ve tedavi olalım inş. Bu arada hiç kilo alımı olmamış 11 gundur
Biz dün bir Prof a gittik. Bugün tahlil sonuçları çıktı. Bol lökosit görülmüş. Mikrobik Birol diyor. Kültür testi de yapılıyor 48 saat sonra çıkacakmis. Antibiyotik başladık. Anlamadım gitti ya bebegimin neyi var. 11 gün oldu süt ve ürünleri ni bırakalı. Kaka sayısı 9 a çıktı ve kanlı çok endişe ediyorum. Her ne işe bir an önce çıksın ve tedavi olalım inş. Bu arada hiç kilo alımı olmamış 11 gundur
Benim bebis 3 ay 4 ay arasi sadece 100 gr almis4,5 aylik..
Karında bol.gurultu bol gaz. Karın ağrısı gaz sancısı. Kaka ise mukuslu kokulu kanlı yeşil renkte. Ara sıra köpük te oluyor. 11 gündür bu şekilde ishal devam ediyorBasil y
Kanada kan dan başka bi sikayetiniz varmiydi,alerji konusunda ne dedi dr ?
Deri testi falan yapilmadimi..
Tobb hastanesin de mehmet Nejat akarKime gittiniz hangi prof
2 aylık bebeğim. Deri testi yapilmadiBasil y
Kanada kan dan başka bi sikayetiniz varmiydi,alerji konusunda ne dedi dr ?
Deri testi falan yapilmadimi..
Karında bol.gurultu bol gaz. Karın ağrısı gaz sancısı. Kaka ise mukuslu kokulu kanlı yeşil renkte. Ara sıra köpük te oluyor. 11 gündür bu şekilde ishal devam ediyor[/QU
bizde de ayni.benim kizimda gaz sancisi yok.cikariyo yani..huzursuz değil hic..bizimki de 1 aydir net boyle..ama doğduğundan beri aslinda yeşil kakasi..usutuyosun kendini dediler hep...bende aglayip sizlamiyo uyuyo diye üstünde durmadim
. İlkinde sanki siyah noktaBunlar kan mi?
. ilkinde sanki siyah renkte bişey var ikincide sanki az bi kan var gibi.bizimkide böyle oluyor bazen ama ben bunları hiççç saymıyorum daha kotuleriningorduğum için. Bence kalbini ferah tut kakasıda güzel duruyor.tabi benden daha deneyimli arkadşalar var onların fikirleride önemli.Bunlar kan mi?
Kan gibi geldi bana da cnm cok suluBunlar kan mi?
Kan gibi geldi bana da cnm cok sulu
İlkinde sanki
. İlkinde sanki siyah nokta . ilkinde sanki siyah renkte bişey var ikincide sanki az bi kan var gibi.bizimkide böyle oluyor bazen ama ben bunları hiççç saymıyorum daha kotuleriningorduğum için. Bence kalbini ferah tut kakasıda güzel duruyor.tabi benden daha deneyimli arkadşalar var onların fikirleride önemli.