Çocuk Hastalıkları Bebeğinde İnek Sütü Alerjisi Olanlar Gelin Paylaşalım

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Ayda 1 kilo alirken 20 günde 300 gr almis kizim..benim yaptigim diyetten sütumun yagimi azaldi acaba..doktorumuz fakülteye sevk etti bizi.. Artik ne olduğunu bilmek istiyorum.

Biz dün bir Prof a gittik. Bugün tahlil sonuçları çıktı. Bol lökosit görülmüş. Mikrobik Birol diyor. Kültür testi de yapılıyor 48 saat sonra çıkacakmis. Antibiyotik başladık. Anlamadım gitti ya bebegimin neyi var. 11 gün oldu süt ve ürünleri ni bırakalı. Kaka sayısı 9 a çıktı ve kanlı çok endişe ediyorum. Her ne işe bir an önce çıksın ve tedavi olalım inş. Bu arada hiç kilo alımı olmamış 11 gundur

Basil y

Kanada kan dan başka bi sikayetiniz varmiydi,alerji konusunda ne dedi dr ?
Deri testi falan yapilmadimi..

Basil y

Kanada kan dan başka bi sikayetiniz varmiydi,alerji konusunda ne dedi dr ?
Deri testi falan yapilmadimi..
Karında bol.gurultu bol gaz. Karın ağrısı gaz sancısı. Kaka ise mukuslu kokulu kanlı yeşil renkte. Ara sıra köpük te oluyor. 11 gündür bu şekilde ishal devam ediyor

Bunlar kan mi?

Eklentiler

• Screenshot_2016-06-21-14-56-18.png
    243,2 KB · Görüntüleme: 88
  • Screenshot_2016-06-21-14-56-07.png
    258,8 KB · Görüntüleme: 99

İlkinde sanki
. İlkinde sanki siyah nokta
. ilkinde sanki siyah renkte bişey var ikincide sanki az bi kan var gibi.bizimkide böyle oluyor bazen ama ben bunları hiççç saymıyorum daha kotuleriningorduğum için. Bence kalbini ferah tut kakasıda güzel duruyor.tabi benden daha deneyimli arkadşalar var onların fikirleride önemli.

Merhaba benim kızımdada inek sütü alerjisi çıktı miniğim daha 47günlük aptamilin progamin kullanmaya başladık dünden beri ama tadı çok kötü olduğu için kızım çok zorlanıyor yerken sürekli emmek istiyor ama sütüm az hoş zaten benim yediklerim daha çok etkiliyormuş çoğu şey yasaklandı süt yumurta yoğurt peynir kek pasta krema vs çok üzülüyorum kızım için kakasıda düzelmedi hala 2hafta sonra kontrolümüz war

Canim ilk defa görüyorum ben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…