Çocuk Hastalıkları Bebeğinde İnek Sütü Alerjisi Olanlar Gelin Paylaşalım

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Evt vucut egzamasindan bahsediyorum pisik en belirgin beliryilerinden pisik.olabiliyor ama vucut egzamasi alerji ile alakali diye biliyorum yine de yanlis yonlendirmek istemem

Evt vucut egzamasindan bahsediyorum pisik en belirgin beliryilerinden pisik.olabiliyor ama vucut egzamasi alerji ile alakali diye biliyorum yine de yanlis yonlendirmek istemem
evet egzama alerjiyle ilintili..nerdeyse hiçbirşey yemiyorum bugün yanakları isilik mi egzama mı tuhaf bi hal aldı yine..burda hava 40 derece yüzü emerken koluma değiyor isilik mi acaba diyorum..bi yandan da yine egzama olduysa diye panik halindeyim.şaşırdım kaldım

Canim egzamanin artma nedenlerinden biri de sicak sicagi sevmez egzamali bebek icin serin yer daha iyidir hergun suya sok.ama sampuan sabun vs. Haftada 2 kez olsun nemlendir bol bol sicak havalarda egzama hortluyor peki kasinti var mi ha bide hurma sogan tatli aci eksi salca domates asitler uzak durmak.lazim

iki gündür uyuyamıyor..kaşımıyor henüz.yemeğin içinde soğan salça domates oluyor mecburen..bugün denize götürücem inşallah düzelir.çok canım sıkıldı..güya alerjisi olduğunu düşündüğüm şeyleri tüketmiyorum..şeytan diyoki boz diyeti en azından yedimde egzaması oldu derim..hem açım hem çocuğum böyle (((

Canim salça domates bunları da yeme bir ,

Bizim belirtilerimizle birebir. Bakalım yarın Prof. A gidicez. Ins.anlar lar artık ne olduğunu. Sürekli kaka da kan görmek sinir bozucu

Merhaba arkadaşlar tatile gitmeyi düşünüyoruz 4 aylik bizim bebis. Tecrubeli anneler nelere dikkat etmem gerekir.

Bizim sülale komple alerjili simdi de ablamin bebisinde alerji var biz uzerlerine titredikce bunlara bisey oluyor

Arkadaşlar pregomin As kullanip bebeğinde yan etki yaptığı oldu mu..
Basliyacagiz mamaya.. Tedirgin oldum.. 4 aylık bebeğim.anne sütü almıyor

Kızlar bu özel mama lar biliyorsunuz çok pahalı. Bu mamalari devlet kapsamında alabilmek için ne yapmak gerek acaba

Arkadaslar elinde özel mama lardan olup bana gonderebilecek var mı varsa lutfen mesaj atar misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…