- 5 Ağustos 2015
- 6.328
- 24.985
Evt vucut egzamasindan bahsediyorum pisik en belirgin beliryilerinden pisik.olabiliyor ama vucut egzamasi alerji ile alakali diye biliyorum yine de yanlis yonlendirmek istememcanım arkadaşımın oğlunda laktoz intoleransı vardı. oğlunun poposu egzama şeklinde pişik oluyordu, kilo alımı yoktu, kusmasıda yoktu. döküntü olmaz derken egzamayı mı kastediyorsun???bizde de yüzde egzama var ondan soruyorum???
evet egzama alerjiyle ilintili..nerdeyse hiçbirşey yemiyorum bugün yanakları isilik mi egzama mı tuhaf bi hal aldı yine..burda hava 40 derece yüzü emerken koluma değiyor isilik mi acaba diyorum..bi yandan da yine egzama olduysa diye panik halindeyim.şaşırdım kaldımEvt vucut egzamasindan bahsediyorum pisik en belirgin beliryilerinden pisik.olabiliyor ama vucut egzamasi alerji ile alakali diye biliyorum yine de yanlis yonlendirmek istemem
Canim egzamanin artma nedenlerinden biri de sicak sicagi sevmez egzamali bebek icin serin yer daha iyidir hergun suya sok.ama sampuan sabun vs. Haftada 2 kez olsun nemlendir bol bol sicak havalarda egzama hortluyor peki kasinti var mi ha bide hurma sogan tatli aci eksi salca domates asitler uzak durmak.lazimevet egzama alerjiyle ilintili..nerdeyse hiçbirşey yemiyorum bugün yanakları isilik mi egzama mı tuhaf bi hal aldı yine..burda hava 40 derece yüzü emerken koluma değiyor isilik mi acaba diyorum..bi yandan da yine egzama olduysa diye panik halindeyim.şaşırdım kaldım
iki gündür uyuyamıyor..kaşımıyor henüz.yemeğin içinde soğan salça domates oluyor mecburen..bugün denize götürücem inşallah düzelir.çok canım sıkıldı..güya alerjisi olduğunu düşündüğüm şeyleri tüketmiyorum..şeytan diyoki boz diyeti en azından yedimde egzaması oldu derim..hem açım hem çocuğum böyleCanim egzamanin artma nedenlerinden biri de sicak sicagi sevmez egzamali bebek icin serin yer daha iyidir hergun suya sok.ama sampuan sabun vs. Haftada 2 kez olsun nemlendir bol bol sicak havalarda egzama hortluyor peki kasinti var mi ha bide hurma sogan tatli aci eksi salca domates asitler uzak durmak.lazim
iki gündür uyuyamıyor..kaşımıyor henüz.yemeğin içinde soğan salça domates oluyor mecburen..bugün denize götürücem inşallah düzelir.çok canım sıkıldı..güya alerjisi olduğunu düşündüğüm şeyleri tüketmiyorum..şeytan diyoki boz diyeti en azından yedimde egzaması oldu derim..hem açım hem çocuğum böyle(((
Bizim belirtilerimizle birebir. Bakalım yarın Prof. A gidicez. Ins.anlar lar artık ne olduğunu. Sürekli kaka da kan görmek sinir bozucuLaktoz intoleransi sutun icindeki seker ve bunun vucut tarafjndan tolere edilememesi ishal kusma karindan sesler devam eder ama vucut dökuntusu yapmaz annenin onsutu laktoz acisindan cok zengindir bu yuzden laktoz intoleransi varsa anne sutunu biraz sagdiktan sonra emzrmek ve emzirmeden once ozel damlasindan damlatmak tedavi olabiliyor tabi bununla birlikte sut ve sut urunlerinin de kesilmesi gerekiyor
Ben kullanıyorum şu ana kadar bir sorun la karsilasmadim.Arkadaşlar pregomin As kullanip bebeğinde yan etki yaptığı oldu mu..
Basliyacagiz mamaya.. Tedirgin oldum.. 4 aylık bebeğim.anne sütü almıyor
Rapor cikartmalidin cnmKızlar bu özel mama lar biliyorsunuz çok pahalı. Bu mamalari devlet kapsamında alabilmek için ne yapmak gerek acaba
Rapor konusunda biraz bilgi verebilir misin canım. Her devlet hastanesini çıkartıyor mu bu raporu. Hangi branş Dr yazmaliRapor cikartmalidin cnm
Tadı için kötü diyorlar. Tatlandırıcı herhangi birşey koyuyor msuun. Birde ücretli mi alıyorsun sende.Ben kullanıyorum şu ana kadar bir sorun la karsilasmadim.
Bildigim kadariyla cocuk gastroentoroloji uzmani veroyor raporu devlet hastanesinden ablam daha yeni cikartti ayda ne kadar bitiriyorsa o kadar yaziyorlarRapor konusunda biraz bilgi verebilir misin canım. Her devlet hastanesini çıkartıyor mu bu raporu. Hangi branş Dr yazmali
. Canım nasıl veryorsun mamayı yani nasıl tatlandırıyorsun?Ben kullanıyorum şu ana kadar bir sorun la karsilasmadim.
Ücretli. 2 kere verdim aşırı aç olduğu için öyle aldiTadı için kötü diyorlar. Tatlandırıcı herhangi birşey koyuyor msuun. Birde ücretli mi alıyorsun sende.
Anladım. Bende de 1 kutu var. Ama 3 kutu aptamil ha var. Onları bitirip öyle basliycamÜcretli. 2 kere verdim aşırı aç olduğu için öyle aldi