• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Bebeğinde Doğum Lekesi Olanlar

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
geçmiş olsun çok,bu egzema nasıl bişey? kırmızı isilik tarzı bişeymi? benim bebeğimin yanaklarındada var hafif kırmızı benekler.Dayanamayıp öpüyoruz ondan sanırım. İnşallah hemen iyileşir oğluşun,çok üzülme sonuçta dermansız bi dert değil.İlaçlarla geçen bişey.Eminim en kısa zamanda geçecek

geçmiş olsun çok,bu egzema nasıl bişey? kırmızı isilik tarzı bişeymi? benim bebeğimin yanaklarındada var hafif kırmızı benekler.Dayanamayıp öpüyoruz ondan sanırım. İnşallah hemen iyileşir oğluşun,çok üzülme sonuçta dermansız bi dert değil.İlaçlarla geçen bişey.Eminim en kısa zamanda geçecek

tıptaki adı ATOPİK DERMATİT miş alerjik egzama anlamına geliyomuş bu bölümdede bu konuyla ilgili başlık var arkadaşım atopik dermatit diye bulabilirsin.küçücük bir sivilce gibiyken yayılıp bütün büyük bir kızarıklık oldu ilerlemiş hali kabuklu yaraya dönüşüyomuşve aşırı derecede kaşıntı yapıyomuş ama egzema doğuştan olan bişeymiş bebek 6 aylık olduktan sonra ortaya çıkıyomuş benim oğlumdada 7 ci ayda kendini gösterdi:50: arkadaşım egzema olsun yada olmasın öpmeyin bence bende çok öpüyodum ama artık ne öpüyorum ne öptürüyorum.inşallah ilerlemeden atlatırız çok moral bozucu bişey.

bebeğim 7.5 aylık canım.kremin ismide elocon pomat.ama doktora sormadan kullanma.belki birrşey olur.korkarım ben.inşallah bi an önce geçer.

acaba kremler aynımı diye merak ettim ama aynı değilmiş. doktorsuz kullanmaya cesaret edemem zaten. inşallah bebişlerimizdeki bu sorunlar geçer:5:

bebeğim sarışın çok beyaz tenli lekelerde kırmızı renk ağladığında yada kandini sıktığında dahada kızarıyo. bazen soluyo pembe oluyo. yüzünde olması çok üzücü yoksa vücudunun herhangi bi yerinde olsaydı dert etmezdim.sarışın yeşil gözlü çok tatlı ama o lekeler çok moralimi bozuyo
onlar bnm kızımdada wardı göz kapaklarında ama şimdi geçti10aylık..
o kızrmızı olanlar doğumlekesi die adlandırılmıyor canım we 1/2 yaşına akadar geçiyor sorun değil...

merhaba
benım kızımında doğum lekesi var . ilk doğduğunda daha kırmızı ve büyüktü.şimdi biraz küçüldü gibi.
bende çok üzülmüştm ama artık takmıyorum sağlığı yerınde olsunda.
kızımında burnunun kenarı ve dudağının üstünde biraz var. ama kabarık değil.düz. açık kırmızı.ağlayınca dahada kızarıyor.
çocuk doktoru kalıcı değil geçer demişti inşallah geçer kıyamam ben ona :69:

benim kuzeniminde iki kaşının ortasında vardı siyah bir leke resmen hintliler gibiydi.büyüdükçe o leke yukarı doğru çıktı çıktı önce alnına geldi sonra saç dibine geldi sonra kayboldu.

benim kuzeniminde iki kaşının ortasında vardı siyah bir leke resmen hintliler gibiydi.büyüdükçe o leke yukarı doğru çıktı çıktı önce alnına geldi sonra saç dibine geldi sonra kayboldu.

aa ne güzel,çok şanslıymış kuzenin.Kaç senede yukarı çıktı hatırlıyomusun peki? Allahım bende görsem kızımınh lekesinin küçülüp yukarıya çıktığını:31:

Benim kızımda da var sağ göz kapağında ve ensesinin üst taraflarında kırmızı leke doğduktan sonra oluşan sırtında açık kahverengi küçük bir leke ve kasığında beyaz bir leke var ve doğduktan sonra çıkan sağ baldırında beni var çok ilginç di mim??????? Diğerleri neyse de beyaz leke kafama takılıyo :44: gerçi doktor olur böyle lekeler büyümezse sorun yok demişti

Son düzenleme:
proğramdaki dünya güzeli çocugu gördünmü beytiyecim.işte doğum lekesi ben buna derim.allah yardımcısı olsun...

merhaba benim oğlum 17 aylık doğduğunda göz kapağında anlattığınız gibi bir leke,birde alnının tam ortasında hafif bir kırmızılık vardı göz kapağında geçti.ama alnındaki hala duruyor oğlum sarışın normalde pek belli olmuyor ancak kızdığı zaman belirginleşiyor.doktorumuz 2 yaşından sonra mutlaka geçer dedi..gerçi aynı şekilde benimde varmış doğduğumda alnımda leke ama geçmiş..o yüzden çok fazla takmıyorum açıkçası.hele bugün doktorum programını izledikten sonra..allahım sana şükürler olsun..dünyalar güzeli bir oğlum varrr..

onu çooookkk seviyooorummmm...

beytiye, canım
Sen bu konuyu açarken moralin nekadar bozuk olduğunu hatırlıyorum.
Takma kafana dedik ve hakkaten kafana takılacak birşey yoktur.
Bak senin durumunda nekadar çok insan var..
Üzme tatlı canının.
Bebeğini benim yerinde öp.
Yerim ben onun doğum lekelerini. :16:

beytiye arkadaşım benim oğlumunda göz kapağında vardı ağlayınca bildiğin kırmızı mor oluyordu normalde pembe şimdi 22 aylık ve hiçbir şey kalmadı yaşına girdiğinde geçmişti

proğramdaki dünya güzeli çocugu gördünmü beytiyecim.işte doğum lekesi ben buna derim.allah yardımcısı olsun...

evet proğramdaki çocuk dünya tatlısıydı maşallah.masmavi gözlerine bayıldım.ALLAH nazarlardan saklasın onları ikizide çok tatlıydı.programı izleyip diğer doğum lekelerini görünce halimize birkere daha şükrettim ve oğlumdakiler gözüme hiç geldi.zaten eskisi kadar takmıyorum alıştım artık yorumlarada.oğlumun sağlığı yerinde olsun o yeter bana.

Back