amin hepimizinkini ALLAH bağışlasın. canım fotoğraf olduğu için o kadar anlaşılmıyo sanırım. yağız ın fotolarındada hiç yok gibi mesela.hele son koyduklarında.benim oğlum beyaz tenli olduğu için ağladığında çok koyu oluyor.normalde kırmızıyken ağladığında çok koyu kırmızı oluyor. hep yazıyorum ya dert etmicem aslında oğlum benim gözümde çok tatlı ama o etraftan gelen sorular şundan olmuştur bundan olmuştur yakıştırmaları beni boğuyo.canım benim şaka gibi.o kadar baktım baktım bir resimde göremedim leke bende nasıl bişey diye acele acele baktım.iyide leke nerde ben göremedimde.benim oğlumunki ondan daha çoktu.belki hala daha çoktur.nedir sorun ettiğin valla anlayamadım bu resimlerden sonra.maşallah harika bi bebek.allah bağışlasın...bu arada aynı tür leke sanırım ikimizin bebeğindekide hiç gözükmüyoda seninkide ondan...
o zaman çok üzülüyorum.ne cevap vericeğimi bulamıyorum çoğu zaman.yüzündekiler ne diye sorduklarında doğum lekesi diyorum neden oluyomuş diye soru geliyo bazı bebeklerde olabiliyomuş dediğimde başlıyolar gizli bişey yiyip sürmüşsündür.ne özendin bu kadar vs.... can sıkıcı bir sürü yorum
![KK50 :50: :50:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk50.gif)