ben görmedim ya,kaçırdım programı tühpeki tedavisi varmıymş?
ben programın tamamını izledim çok çeşitte doğum lekeleri gösterdiler ve hepsinin tedavisi varmış artık
![KK34 :34: :34:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk34.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben görmedim ya,kaçırdım programı tühpeki tedavisi varmıymş?
beytiye, canım
Sen bu konuyu açarken moralin nekadar bozuk olduğunu hatırlıyorum.
Takma kafana dedik ve hakkaten kafana takılacak birşey yoktur.
Bak senin durumunda nekadar çok insan var..
Üzme tatlı canının.
Bebeğini benim yerinde öp.
Yerim ben onun doğum lekelerini.![]()
beytiye arkadaşım benim oğlumunda göz kapağında vardı ağlayınca bildiğin kırmızı mor oluyordu normalde pembe şimdi 22 aylık ve hiçbir şey kalmadı yaşına girdiğinde geçmişti
benim kızım doğduğunda iki göz kapağında ve alnında kaşlarının arasında vardı
çok belliydi kırmızı renkte şu anda 2 yaşında göz kapaklarındaki kayboldu alnındaki
lekede iyice soldu çok az belli oluyor ağladığında filan beliriyor sadece
benim bebeğimin vücudunda doğum lekesi var bir tane morumsu leke kalçada bir tane açık kahverengi leke bacağında ve bir tane de beyazımsı leke kasığında var şaştım kaldım doğrusuher biri değişik lekeler ha bir de ağladığında göz kapağında beliren pembe leke var
hepsi de çok belirgin olmayan dikkat edince görülen lekeler ama bazen endişeleniyorum ben de inşallah ilerde bu durumla ilgili bi sorun yaşamayız
![]()
bebeğin ne kadarlık.ya merak ettiğim bebek büyüdükçe gerileme oldumu lekelerde:44: inşallah ilerisi için sorun yaratmaz gerçekten
şu an bebeğim 5,5 aylık ilerleme de olmadı gerileme de olmadı sadece gözünün üstündeki kaybolmaya başladı cilt doktoruna gösterdim vücudundakiler geçmez dedi büyümedikçe bi sorun yaratmadıkça endişelenmeyin dedi ama yine de annelik işte kafama takılıyor ara sıra![]()
beytiyecim benim gördüğüm bebekler içinde yüzünde kırmızı leke olup da geçmeyeni görmedim ben bebeğimin yüzündekini hiç takmıyorum bile geçecek çünkü belli...
ayrıca benim bebeğin yüzünde sadece 1 tane leke var o da bazen yok oluyo onu bile sormayan kalmadı seninkinde 5 taneymiş hayli hayli sorarlar canım takma kafaya:79:...
ayrıca o lekelerin senin yaptığın hiçbir şeyle uzaktan yakından alakası yok ve hiçbir doğum lekesinin nedeni tam olarak bilinmiyor...
sağlıkları yerinde olsun da leke meke önemli değil eğer geçmezse çok kafaya takarsan tedavi olur yine geçer![]()
beytiye aynen bende senin gibiyim bebişim 2,5 aylık ve burnunun kenarında kırmızı bi leke var o kadar kafaya takıyorum ki doktorlar 2 yaşına kadar geçer diyor ama bazen öyle umutsuzluğa kapılıyorum kiinşallah geçer canım seninkiler de...bi de kızlar benim kızımın lekesine bastırınca reni açılıyor sizinkilerde öyle mi şarap lekesi olmasından korkuyorum
![]()
beytiye göz kapağındakiler geçiyor benim komşumun kızında vardı gittikçe açıldı şimdi 6 yaşında çok çok hafif belli bile deil benim kızın ki burnun kenarında göz kapağında olsa hiç takmam göz kapaklarındakilere melek öpücüğü deniliyo ve geçiyo canım