• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Bebeğinde Doğum Lekesi Olanlar

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
beytiye, canım
Sen bu konuyu açarken moralin nekadar bozuk olduğunu hatırlıyorum.
Takma kafana dedik ve hakkaten kafana takılacak birşey yoktur.
Bak senin durumunda nekadar çok insan var..
Üzme tatlı canının.
Bebeğini benim yerinde öp.
Yerim ben onun doğum lekelerini. :16:

evet bu konuyu buraya açarken çookk moralim bozuktu yazdıkça anlattıkça sizlerden olumlu cevaplar geldikçe daha pozitif düşünmeye başladım.artık çok takmıyorum onları nazarlık olarak görüyorum:34: zaten takmamadaki en büyük neden bunun bana yüklenmesiydi gizli bişey yiyip içme,ciğere dokunma,çilek nar yiyip sürmeyle olduğunu o kadar çok söyleyen olmuştuki lohusalık dönemimde onları duydukça ve bebeğime baktıkça kendimi suçlar olmuştum resmen:59:ama bugün programda doktorlarda vurguladı annenin hamileyken yaptığı birşeyden dolayı olmadığını ve annelerin kendilerini suçlamamaları gerektiği defalarca söylediler.

beytiye arkadaşım benim oğlumunda göz kapağında vardı ağlayınca bildiğin kırmızı mor oluyordu normalde pembe şimdi 22 aylık ve hiçbir şey kalmadı yaşına girdiğinde geçmişti

benim oğlum şuan 9 aylık oldu.lekeler ya soluyo yada ben çok takmadığım için gözüme batmıyo. inşallah solarlar oğlum büyüdükçe.ne olursa olsun onun bi gülüşü herşeyi unutturuyo.canım o benim

benim kızım doğduğunda iki göz kapağında ve alnında kaşlarının arasında vardı
çok belliydi kırmızı renkte şu anda 2 yaşında göz kapaklarındaki kayboldu alnındaki
lekede iyice soldu çok az belli oluyor ağladığında filan beliriyor sadece

benim kızım doğduğunda iki göz kapağında ve alnında kaşlarının arasında vardı
çok belliydi kırmızı renkte şu anda 2 yaşında göz kapaklarındaki kayboldu alnındaki
lekede iyice soldu çok az belli oluyor ağladığında filan beliriyor sadece

nasıl yok oldu solarakmı küçülerekmi.bide bişey daha sormak istiyorum lekenin türü neydi.benim oğlumdakiler hemanjiyom muş.

slmlar benimde kızım 2 5 aylık kızımın göz kapağında doğumlekesi var tırnağım kadar kırmızı ağlayınca temelli kızrıyorr

benim bebeğimin vücudunda doğum lekesi var bir tane morumsu leke kalçada bir tane açık kahverengi leke bacağında ve bir tane de beyazımsı leke kasığında var şaştım kaldım doğrusu :53:her biri değişik lekeler ha bir de ağladığında göz kapağında beliren pembe leke var:50: hepsi de çok belirgin olmayan dikkat edince görülen lekeler ama bazen endişeleniyorum ben de inşallah ilerde bu durumla ilgili bi sorun yaşamayız:59:

benim bebeğimin vücudunda doğum lekesi var bir tane morumsu leke kalçada bir tane açık kahverengi leke bacağında ve bir tane de beyazımsı leke kasığında var şaştım kaldım doğrusu :53:her biri değişik lekeler ha bir de ağladığında göz kapağında beliren pembe leke var:50: hepsi de çok belirgin olmayan dikkat edince görülen lekeler ama bazen endişeleniyorum ben de inşallah ilerde bu durumla ilgili bi sorun yaşamayız:59:

bebeğin ne kadarlık.ya merak ettiğim bebek büyüdükçe gerileme oldumu lekelerde:44: inşallah ilerisi için sorun yaratmaz gerçekten

bebeğin ne kadarlık.ya merak ettiğim bebek büyüdükçe gerileme oldumu lekelerde:44: inşallah ilerisi için sorun yaratmaz gerçekten

şu an bebeğim 5,5 aylık ilerleme de olmadı gerileme de olmadı sadece gözünün üstündeki kaybolmaya başladı cilt doktoruna gösterdim vücudundakiler geçmez dedi büyümedikçe bi sorun yaratmadıkça endişelenmeyin dedi ama yine de annelik işte kafama takılıyor ara sıra:59:

şu an bebeğim 5,5 aylık ilerleme de olmadı gerileme de olmadı sadece gözünün üstündeki kaybolmaya başladı cilt doktoruna gösterdim vücudundakiler geçmez dedi büyümedikçe bi sorun yaratmadıkça endişelenmeyin dedi ama yine de annelik işte kafama takılıyor ara sıra:59:

benim oğlumun başının arkasında 2 tane baya büyük kırmızı lekeler var doktor onlar geçmez kalır dedi.ama yüzündekiler zamanla geçer dedi.bazen düşünüyorum acaba biz üzülmüyelim diyemi yüzdekiler zamanla geçer diyolar.bide benim oğlumun yüzünde 1 tanede değil 5 yerinde var.bazen takmıyorum ama bazen geçmezse diye umutsuzluğa kapılıp kendimi çok kötü hissediyorum.annelik işte ileride üzülmesinden çok korkuyorum:43::43:

oğlum 9 aylık ve ben belki 99 kere açıklama yaptım onlar doğum lekesi ve geçicekmiş. çünkü her gören ilk önce yüzündekiler ne diye soruyo:43:şimdi bana soruyolar ileride geçmezse belkide yüzlerce binlerce kez oğlum aynı soruyu duyucak YÜZÜNDEKİLER NE:43:YÜZÜNE NOLDU:43: ve her seferinde anlatıcak ister istemezde canını sıkıcak aynı soruları duymak.bu yüzden bazen çok üzülüyorum:43::43::43::43::43::43:

tıbben nedeninin bilinmemesi çok kötü.oğlumu hergören ve soran kişilere şu yüzden oluyomuş diyemiyorum.çoğu kişide direk hamilelikte gizli bişey yiyip içmeye,ciğere dokunup yüze göze sürmeye vs.... yorumluyo ve hayır ondan değil bundan diyemiyosun.çoğu zaman acaba demeden duramıyorum gerçekten doğrumu acaba o söylenenler hamileyken benim yaptığım bişeylemi alakalı. bunun ihtimali bile kahrediyo beni:43::43:

beytiyecim benim gördüğüm bebekler içinde yüzünde kırmızı leke olup da geçmeyeni görmedim ben bebeğimin yüzündekini hiç takmıyorum bile geçecek çünkü belli:63:...
ayrıca benim bebeğin yüzünde sadece 1 tane leke var o da bazen yok oluyo onu bile sormayan kalmadı seninkinde 5 taneymiş hayli hayli sorarlar canım takma kafaya:79:...
ayrıca o lekelerin senin yaptığın hiçbir şeyle uzaktan yakından alakası yok ve hiçbir doğum lekesinin nedeni tam olarak bilinmiyor...
sağlıkları yerinde olsun da leke meke önemli değil eğer geçmezse çok kafaya takarsan tedavi olur yine geçer:68:

beytiyecim benim gördüğüm bebekler içinde yüzünde kırmızı leke olup da geçmeyeni görmedim ben bebeğimin yüzündekini hiç takmıyorum bile geçecek çünkü belli:63:...
ayrıca benim bebeğin yüzünde sadece 1 tane leke var o da bazen yok oluyo onu bile sormayan kalmadı seninkinde 5 taneymiş hayli hayli sorarlar canım takma kafaya:79:...
ayrıca o lekelerin senin yaptığın hiçbir şeyle uzaktan yakından alakası yok ve hiçbir doğum lekesinin nedeni tam olarak bilinmiyor...
sağlıkları yerinde olsun da leke meke önemli değil eğer geçmezse çok kafaya takarsan tedavi olur yine geçer:68:

1-2 olsaydı bende takmazdım 5 tane var ve ufakta değiller:43: o yüzden korkuyorum geçmezse diye,artık rüyalarımda bile görür oldum o soruları yüzüne ne oldu.... yüzündekiler nee....:43::43:

beytiye aynen bende senin gibiyim bebişim 2,5 aylık ve burnunun kenarında kırmızı bi leke var o kadar kafaya takıyorum ki doktorlar 2 yaşına kadar geçer diyor ama bazen öyle umutsuzluğa kapılıyorum ki:(inşallah geçer canım seninkiler de...bi de kızlar benim kızımın lekesine bastırınca reni açılıyor sizinkilerde öyle mi şarap lekesi olmasından korkuyorum:(

beytiye aynen bende senin gibiyim bebişim 2,5 aylık ve burnunun kenarında kırmızı bi leke var o kadar kafaya takıyorum ki doktorlar 2 yaşına kadar geçer diyor ama bazen öyle umutsuzluğa kapılıyorum ki:(inşallah geçer canım seninkiler de...bi de kızlar benim kızımın lekesine bastırınca reni açılıyor sizinkilerde öyle mi şarap lekesi olmasından korkuyorum:(

evet bastırınca rengi açılıyor.ama sağ göz kapağındaki yani en büyük olan morumsu kırmızı o geçmezse diye korkuyorum çok:43:

beytiye göz kapağındakiler geçiyor benim komşumun kızında vardı gittikçe açıldı şimdi 6 yaşında çok çok hafif belli bile deil benim kızın ki burnun kenarında göz kapağında olsa hiç takmam göz kapaklarındakilere melek öpücüğü deniliyo ve geçiyo canım

beytiye göz kapağındakiler geçiyor benim komşumun kızında vardı gittikçe açıldı şimdi 6 yaşında çok çok hafif belli bile deil benim kızın ki burnun kenarında göz kapağında olsa hiç takmam göz kapaklarındakilere melek öpücüğü deniliyo ve geçiyo canım

slm. komşunun kızının göz kapağındaki leke doğduğunda tam olarak ne renkmiş acaba öğrenebilirmisiniz.kırmızımı yoksa morumsu yada mavimsi kırmızımıymış:59:

Oğlum doğduğunda gözkapağında, ensesinde ve alnında kalp şeklinde 1 lira büyüklüğünde kırmızı lekeler vardı.Şu an 7 yaşında sadece alnındaki leke kaldı o da fazla belli değil.Ağladığında belirginleşiyor,uyuduğunda ise tamamen kayboluyor.

Back