Çocuk Hastalıkları Bebeğinde Doğum Lekesi Olanlar

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
bende yazmıştım oğlumdaki lekeleri 1 tane yanağında bir tane belide mor kabarık ve büyüyor 4.5 aylık şimdi.birtanede tan v yakasında var o teninden biraz açık . Bi yerde okudum Artık soranlara nazarlığı diyorum:) bende resimlerini koyarım bakarsınız:)

benim oğlumdaki kabarık değildi hiç.doğdugundada değildi,büyümedide.siliniyo gitgide.sizinki büyüyo heralde türü değişik olabilir doktor ne diyo peki.bu arada çok tatlı oğlun maşallah.hakikatten nazarlığı olsun oda onun...:nazar::nazar::nazar:

benim oğlumdaki kabarık değildi hiç.doğdugundada değildi,büyümedide.siliniyo gitgide.sizinki büyüyo heralde türü değişik olabilir doktor ne diyo peki.bu arada çok tatlı oğlun maşallah.hakikatten nazarlığı olsun oda onun...:nazar::nazar::nazar:

lekenin türü neymiş arkadaşım:44:

bende yazmıştım oğlumdaki lekeleri 1 tane yanağında bir tane belide mor kabarık ve büyüyor 4.5 aylık şimdi.birtanede tan v yakasında var o teninden biraz açık . Bi yerde okudum Artık soranlara nazarlığı diyorum:) bende resimlerini koyarım bakarsınız:)

pardon sana sorucaktım yanlışlıkla yarene sordum.bebeğindeki lekenin türü neymiş arkadaşım:44:

ya öyle bir durumki bir an geliyo o lekeleri hiiçç dert etmiyorum oğlumun sağlığı yerinde bunlarda neki diyorum.ama bazende öyle bir duyguya kapılıyorumki kendi kendime diyorum şimdi bebek kendini bilmiyo mutlu etrafına gülücükler saçıyo:50: ileride geçmezse kendini bilmeye başladığında çookk takıp üzülür gibi geliyo birden karamsarlığa kapılıyorum :43::43::43: o kadar çok gelgitler yaşıyorumki sizede oluyomu bu:59::59::59:

beytiye selam,

benim de yüzümde bir kaç leke varmış doğduğumda, bir tane de karnımda varmış, yüzümdekiler 2 yaşına gelince kendiliğinden gitmiş, ama karnımdaki duruyor, o da bütün kardeşlerimde var, babamızda da var :) takma kafana, emin ol geçecektir.:61:

beytiye selam,

benim de yüzümde bir kaç leke varmış doğduğumda, bir tane de karnımda varmış, yüzümdekiler 2 yaşına gelince kendiliğinden gitmiş, ama karnımdaki duruyor, o da bütün kardeşlerimde var, babamızda da var :) takma kafana, emin ol geçecektir.:61:

inşallah geçer arkadaşım. canımın canını yaksınlar istemiyorum büyüdüğünde:43::43::43:

canım bizimkinin türü hemojen dedi doktor bugün doktora gittim doktor normal kontrole bu tarz lekelerin geçeceğini söyledi geçmese bile artık dermanı var kafana takma dedi.plastik cerrah önerdi hem iz kalmadan alaırlar dedi tabiiki şimdi değil bekleyelim bakalımm 2 yaşına kadar.Yanlız aniden büyüyebilirmiş bizimki eğer öyle birşey olursa hemen alıyorlarmış. Yani anlıyacağım bekliyoruz:) sabırla ama allah dermansız dert vermesin canım en önemlisi bu.

canım bizimkinin türü hemojen dedi doktor bugün doktora gittim doktor normal kontrole bu tarz lekelerin geçeceğini söyledi geçmese bile artık dermanı var kafana takma dedi.plastik cerrah önerdi hem iz kalmadan alaırlar dedi tabiiki şimdi değil bekleyelim bakalımm 2 yaşına kadar.Yanlız aniden büyüyebilirmiş bizimki eğer öyle birşey olursa hemen alıyorlarmış. Yani anlıyacağım bekliyoruz:) sabırla ama allah dermansız dert vermesin canım en önemlisi bu.

geçebilme ihtimalini duymak bile ne kadar rahatlatıyor insanı dimi arkadaşım.sabredip beklicez ALLAH:ım herkese şifasını verir inşallah:43:

oğlumun fotoğraflarını koydum arkadaşlar:emir_bebek:

arkadaşım inan dert ettiğin gibi birşey değil,ben çok daha belirgin ve büyük lekeler bekliyodum,maşallah bebeğin çok güzel çok tatlı ve hiç dert etme bence lekeleri,zaten belirsizler,bizimki sizinki gibi olsa... Onlar neki leke bile sayılmaz,meraklanma geçmese bile sorun olmaz onlar bence.Allah bağışlasın oğlunu

canım bence de sen kafana hiç takma bak benim oğlumdakini gördün daha belirgin ve kabarık.Bu arada Gripin senin ufaklığın resimlerinide görelim:) merak ettim onun lekelerini.

canım bence de sen kafana hiç takma bak benim oğlumdakini gördün daha belirgin ve kabarık.Bu arada Gripin senin ufaklığın resimlerinide görelim:) merak ettim onun lekelerini.

aslı benim kızımın kafasında var 1 tane ve koyu kahverengi ve geçme ihtimali yok malesef,saçlar örter üzerini diyolar,bakalım bekliyoruz :( işte şöyle

dscn1010iii.jpg

Son düzenleme:
arkadaşım inan dert ettiğin gibi birşey değil,ben çok daha belirgin ve büyük lekeler bekliyodum,maşallah bebeğin çok güzel çok tatlı ve hiç dert etme bence lekeleri,zaten belirsizler,bizimki sizinki gibi olsa... Onlar neki leke bile sayılmaz,meraklanma geçmese bile sorun olmaz onlar bence.Allah bağışlasın oğlunu

sağol güzel dileklerin için:16:inşallah yavrularımızdaki bu lekeler tamamen yok olmasa bile en azında solar.miniklerimiz büyüdüklerinde rahatsız olmazlar inşallah..

aslı benim kızımın kafasında var 1 tane ve koyu kahverengi ve geçme ihtimali yok malesef,saçlar örter üzerini diyolar,bakalım bekliyoruz :( işte şöyle

dscn1010iii.jpg

gerçekten saçına çok yakın yerdeymiş bencede saçları örter arkadaşım.kız ya zaten saçları uzar ve örter.zaten kahverengi lekelerde soluyomuş.benim eşimdede var ve çok soluk zamanla açılmış rengi:34:

Allah bağışlasın canım çok güzel bir kızın var.Bu arada şuan saçı yok diye öyle en azından yüzünde görünen yerde değil saçları çıkınca güzelimizin kapatır zaten yarıdan çoğunu. herşeyi onlar için istiyoruz inşallah hayırlısı ile zor günlerimizi atlatır rahata kavuşuruz.Bunlara şükür:):emir_bebek:

İnşallah arkadaşlar,inşallah rengi açılır ve saçlar örter,baktıkça üzülüyorum çok ama bi yandanda şükrediyorum yüzünde gözünde değil,her şeyi sapasağlam diye.

oğlumun fotoğraflarını koydum arkadaşlar:emir_bebek:

canım benim şaka gibi.o kadar baktım baktım bir resimde göremedim leke bende nasıl bişey diye acele acele baktım.iyide leke nerde ben göremedimde.benim oğlumunki ondan daha çoktu.belki hala daha çoktur.nedir sorun ettiğin valla anlayamadım bu resimlerden sonra.maşallah harika bi bebek.allah bağışlasın...bu arada aynı tür leke sanırım ikimizin bebeğindekide hiç gözükmüyoda seninkide ondan...

Back