merhaba benimde 18 günlük bir kızım var,ve tam alnının bittiği saçın başladığı yerde doğum lekesi var,ama kırmızı değil sizinkiler gibi,bizimki kahverengi,ben gibi,Üzerinde saçlar var.3 cm kadar büyüklüğünde,kabarık değil dümdüz.Çok küçük bir bölümü alnına hafif iniyo.İlk gördüğümde öylesine üzüldüm öylesine taktımki kafama günlerce ağladım bakıp bakıp.Eşimde üzüldü tabi,ama teselli etmeye çalıştı beni hep,allaha şükür kafasında,üzerinde saç var,saçlar ileride örter onu,hatta belki kafa büyüdükçe geriye gider diye. Ama ben hep kendimi suçladım,belki saçma ama ne yedim ne sürüldü kafamada leke oldu yavrumda diye
![KK14 :14: :14:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk14.gif)
halada öyleyim gerçi.
Doktora götürdüm kötü huylu bişey değil,ama yılda 1 kez mutlaka kontrol ettirin dedi.Geçmeyecek yani belli,tek üzüntüm ileride kendi üzülmesin,utanacağı bişey olmasın
![KK43 :43: :43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
![KK43 :43: :43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Soruyorum neden,neden oldu diye hep,o kadarda dikkatettimki hamileyken,çok korkardım lekeden veya bu tarz benlerden.Korktuğum başıma geldi.Biliyorumki ileride bebeklik fotoğraflarına bakınca bile sevmiycek,üzülecek,buna dayanamıyorum işte
Allahtan kötü huylu bişey değil diye şükrediyorum,İnşallah eşimin dediği gibi olurda başı büyüdükçe biraz daha arkaya gider,saçlarda tamamen örter.İnşallah büyümez dahada.Allah korusun yavrumu,hepimizin yavrularını korusun