• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğin yüzüne zeytinyağ sürülür mü?

...DiLeK...

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2008
208
0
96
Diğer
Kızımın yanakları böyle nasıl desem, soğuk rüzgardan olacak, eldivensiz bulaşık yıkamış anne eli gibi, sert, pütürlü..nemlendirici sürüyorum kaç gündür geçmiyor, Dün biraz zeytinyağı sürdüm, biraz daha iyi de, sonra düşündüm ki, kıllanma falan yapar mı?
Siz ne yapıyorsunuz? Bana yardımcı olun lütfen..

nivea baby cream kullanıyorum..hem cildine hem yüzüne uygulanabiliyor..kızımında cildi çok kuru..doktor tavsiyesiyle aldım..memnunum...

Bu gün oktay ustannı proğramında konuşuldu
Doğulular tuzlarlarmış bebeği bi 40 gün sonra fln (teri kokmasın diye)
Ama ben bunu direkt tuzlamak olarak değilde banyo yaptırılan suyu tuzlu su yapmak olarak duydum
Böylesi daha sğlklı olsa gerek
Diğer türlü yanıyor bebek çünkü tazacik teni var zaten
Egelilerde zeytinyağıyla yağlarlarmış bebeğin cildini (vücudunu) Bu hoş geldi kulağa
Pırıl pırıl bi cildi olur

nivea baby cream kullanıyorum..hem cildine hem yüzüne uygulanabiliyor..kızımında cildi çok kuru..doktor tavsiyesiyle aldım..memnunum...

ben de johnson and johnson'un bebek nemlediricisini kullanıyorum, hiç faydasını görmedim. Nivea'ya geçeyim bari.. zaten niveanın büyük ürünlerinden de memnunum...sağol mevcan.

canım o pütürlülük benim bebeğimin burun çevresinde oluştu iki gündür...neden oldu anlamadım...ben de kontrolünde doktora soracağım...ama diyorlar ki süt alerjisi de olabilir...olur mu böyle bişi anlamadım...

benim kızımda da oluyor hatta daha da fazlalaşıyor.ben bepanthen merhem sürüyorum en azından yumuşatıyor..doktorum bebek egzaması dedi.benim yediğim süt ve sütlü şeyler de dokunabilirmiş.bir de merhem verdi o iyi geliyor.ama sizi yanıltmamak için yazmıyorum en doğrusu doktorunuza danışarak bir krem almanız.geçmiş olsun

Back