Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

benim resimdede sagda idi ve kizim olacak hayirlisi ile insallah

aaa kızlar bence dogru degil kısmet herşey öteki arkadaşında sagdaymılş resimde ama bugün erkek oldugunu söylemş dr bu arkadaşınkide kızmış arkadaşım kesen yuvarlakmı benim resim gibi yoksa fasülye gibi falanmıydı nasıldıl 7,8 haftalıkken aklına geliyormu

Benim kesemde ultrason kagidinda sagda,kizimmi olucak simdi:)))kaydirigubbakcemile2

canım onu bir türlü cözemedik bir arkadaşınki sagdaymış bugün dr erkek demiş diger arkadaşınki de sagdaymış kızı olmş allah bilir artık brkaç hafta beklicez böyle olmucak

Ben de şimdi usg resmine baktım sol tarafta...zaten sol tarafımda hissettim bebeğimi...Sonuç kızım oldu...Yengem de sağında hissediyordu bebeğini onun da oğlu oldu...Allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin hepinize...

7 haftalık usg de kızımın kesesinin şekli fasülye gibi.kaybettiğim bebeklerimin 6 haftalık usg lerinde ikisininde kesesi yuvarlak.

7 haftalık usg de kızımın kesesinin şekli fasülye gibi.kaybettiğim bebeklerimin 6 haftalık usg lerinde ikisininde kesesi yuvarlak.

yaa birde fasülye gibi olunca erkek derlerdi bakın oda lafta okadar kaybettigin bebeklere üzüldüm canım ama allah sana yeniden vermiş kucagınada alırsın inşallah hamilesin demi

bakın solda oluncada erkekti buda gerçek deglmş demekki en iyisi birkaç haftayı beklemek emin olmak

herkese selam...

oğlum şuan 2,5 yaşını geçti...usg resimlerine bakayım dedim bu konuyu görünce...oğlumun 9 haftalık usg resminde kesesi fasulye gibi ve kesenin solunda duruyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…