- 16 Ocak 2009
- 19.755
- 11.162
- 498
- Konu Sahibi Havalianne__
kizlar benim aklima bir soru takildi,vaginal usgsi lazim yoksa karnindan baktirdin usg resmimi :uhm:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
elara hayırlı olsun topiğin:)bende baktım usg lere ama ben cok anlamıyorum ama bebeğimin kafası sağ tarafta birde kese fasulye şeklinde değil yamuk biraz kıızm oldu benimde bioritime görede kız demiştin:teytey:canım onu bir türlü cözemedik bir arkadaşınki sagdaymış bugün dr erkek demiş diger arkadaşınki de sagdaymış kızı olmş allah bilir artık brkaç hafta beklicez böyle olmucak
yaa birde fasülye gibi olunca erkek derlerdi bakın oda lafta okadar kaybettigin bebeklere üzüldüm canım ama allah sana yeniden vermiş kucagınada alırsın inşallah hamilesin demi
Hayır canım hamile değilim.Kızımdan sonra 2 düşük yaptım.Ama inşallah 3.de sağlıkla kucağıma almak nasip olur.Yinede iyi dileklerin için teşekkür ederim.a.s.
elara hayırlı olsun topiğin:)bende baktım usg lere ama ben cok anlamıyorum ama bebeğimin kafası sağ tarafta birde kese fasulye şeklinde değil yamuk biraz kıızm oldu benimde bioritime görede kız demiştin:teytey:
slm turka sağlıkla alırsın inşlh bebeğğini kucağına sende anteptesin sanrım neresindesin:)
AAA çok ilginç gerçekten.benim 2 kızım var ikisindede sağda.doğruluk payı yüksek demekki.Sağol Elara hanım.sayenizde yeni bişey öğrendim şimdi.
kafası sağ tarafta olunca ne oluyo peki??
benim iki kızımında kese şekli farklı.
ilk kızımın yuvarlak kesesi var.
ikinci kızımın tam bi fasulye gibi.
ee ne oluyo şimdi.
ee ne oluyo şimdi.
ee ne oluyo şimdi.
kesenin içindeki bebekler ne tarata.ikisi de sağa yakınsa veya sağda ise kız.solda ise erkek
cnm hayırlı olsun baya ılerlemıssınız valla benım usg resmımı kucuklugun tasınırlen yanlıslıkla o posette olanlar hep atılmıs ya cok merak ettım aslında neyse bu sefer kesınlıkle 7 8 haftalıkken usg cektırecem ınsssssssssssss:)))))))))))
canım ya erkek için igne yaptırılırmı yeni duydum canım benim yumurtalar gelişmiyor pkos yani adet düzensizliklerim falan vardı kızımdadad 7ay tedavi gördüm . ayda tutturduk şükür bundadad ikinci denememizdituttu şükür erkekle bir alakası yoktur kızımdada çatlatmak için 2 tane çatlatıcı igne yapıldı bana ve kızım oldu o kısmet işi igneyle alakası olurmu hiç bu arada çabuk gel yemegi çabuk pişir yaa
ilk çocuğumda yuvarlaktı kızım oldu,şimdi fasulye gibi 8. hafta usg resminde.
Benim kesemde ultrason kagidinda sagda,kizimmi olucak simdi:)))kaydirigubbakcemile2
Ben de şimdi usg resmine baktım sol tarafta...zaten sol tarafımda hissettim bebeğimi...Sonuç kızım oldu...Yengem de sağında hissediyordu bebeğini onun da oğlu oldu...Allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin hepinize...
sagol cnmmmgülüm topigin hayirli ugurlu olsunnnn
AAA çok ilginç gerçekten.benim 2 kızım var ikisindede sağda.doğruluk payı yüksek demekki.Sağol Elara hanım.sayenizde yeni bişey öğrendim şimdi.
elara, konuya anket ekleseydin keske, sonuclari daha net gorurduk.. Cogu kiside tutuyor gibi.. Ben ilk kizimi hatirliyorum 10 haftalik usg de sagdaydi.. ama ikincide foto vermemislerdi seyyar bir usg ile odasinda bakmisti dr..
ee ne oluyo şimdi.