Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

ayrıca bu topigin başlıgı bebegin konumuna göre tahminn,buna görede bi cok kişide tutmuş gördügüm kadarıyla
kesenin şekli olayını ben nette tesadüfen okudum burda yazdım.yani daha öncesinde kimsede denemedimm
burda denenmiş oldu ve yöntem patladııı:))

canım ben bebeğimi solda hissettim..usg resmine farklı açıdan bakmışım bana göre sağda gözüküyor..ilk haftalarda gerçekten imkanzsız bebeği hissetmek ben 4 ayıma girerken hissetmiştim...

canım ben bebeğimi solda hissettim..usg resmine farklı açıdan bakmışım bana göre sağda gözüküyor..ilk haftalarda gerçekten imkanzsız bebeği hissetmek ben 4 ayıma girerken hissetmiştim...

hissetmek derken bende sagda hissettim.ve sag yumurtalıklardan hamile oldum.kesenin içindede sagda duruyo.keşke gösterebilseydim..

elara ben vaginal usg çektirmedim karından baktılar, bu hafta sonu dr gidicem gelince hemen yazıcam tabi belli ederse bende çok merak ediyorum...

diger msjında beebek usg resminde solda yazmıştınnn:uhm:
usg resmini düz tutcan.direkt baktıgında beebek kesenin neresinde?

elara bioritme bakmadın çünkü ilişki günümü hatırlamıorum sadece son adet tarihimi hatırlıorum ama oda dr.da farklı çıkıyo demiştim. Planlı bir bebek değildi. Tahminen bakabilirsen 06.04.1978 benim 02.04.1976 eşim sat 20.06.2010 ama dr da 25.06.10 çıkıyo, adetlerim 30- 32 günde bir oluyo bazen 35.günü buluyo

hımm ilişki günleri lazımmdı. neyse

hissetmek derken bende sagda hissettim.ve sag yumurtalıklardan hamile oldum.kesenin içindede sagda duruyo.keşke gösterebilseydim..
hareketlerini hissetmek dedim canım...
diger msjında beebek usg resminde solda yazmıştınnn:uhm:
usg resmini düz tutcan.direkt baktıgında beebek kesenin neresinde?
evet öyle yazmıştım usg resmine baktım tekrar kese sağa doğru ve bebek sağda..ben yanlış açıdan baktım resimler ters gösterir o açıdan öyle düşündüm umarım anlatabildim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…