- 16 Ocak 2009
- 19.755
- 11.162
- 498
- Konu Sahibi Havalianne__
-
benim resme bakınca solda karnımdada önce hep solda hissettim bebeğim kız.Ama rabia nın dediği uçuk meselsi bendede oldu.hemde hamileliğimin ilk başında kocaman çıkmıştı:)
bebeginin kız olma ihtimali yüksekk
bu yöntem baya kişide tuttuuu.cinsiyet belli olunca yaz mutlaka[/QUOTE
aslında sağlıklı olsun cinsiyet önemli değil diyorum ama demekki kız olmasını daha çok istiyorum çok heyecanlandım zaten göstermiyo bebeğim en geç haftaya öğrenmiş olurum mutlaka yazarım... tutarsa ne dilersen dile benden :)
Allah gönlüne göre versin inş
benimde 1 kızım var ve cidden her anneye bi kız evlat lazımmm
rabia acabilirsin konu,neden tereddüt ediyonki
bende merak ettimmm sonucları
ben kızıma hamileyken ucuk filan yoktu bende
canım elara benim 7 haftalık usg de bebiş sol tarafta sağ taraf boşluk.5 haftalık rahim usg sinde de doktor bu sağ tarafata demişti.ama kesenin sağ da olduğunu belirtmişti.
7 haftalıkda kesenin içindeki bebek sol tarafda.5 haftada kese boş .içi gözükmemişdi.
7 haftalıkda kesenin içindeki bebek sol tarafda.5 haftada kese boş .içi gözükmemişdi.
resim koyma şansın olsa keşke bakardıkkkk
ama soldaysa erkek olma şansı cok yüksek
inşallah da öledir cnm
canım kesenin yeri önemli değil.
kesenin içinde bebek sol tarafta gözüküyorsa tamamdır.büyük ihtimalle oğlun olacakdelikafadulden
8 hafatlık usg baktım kağıdı karnıma tuttuğumda sağda....elime alıp baktığımda solda.....
kızlar resimdeki bebenim usg resmim bakıldıgında saga daha yakın yani ne olacak sizce
8 hafatlık usg baktım kağıdı karnıma tuttuğumda sağda....elime alıp baktığımda solda.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?