- Konu Sahibi Havalianne__
kafam karıştı kızlar peki ilk solda hissedildiğinde kız mı oluyodu erkekmi? bu değiştirirmi???
solda hissettiginde kız,sagda erkek derler
sen nerde hissettin?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kafam karıştı kızlar peki ilk solda hissedildiğinde kız mı oluyodu erkekmi? bu değiştirirmi???
benim tarih..10.09.1986..eşim 24.01.1976 ilişki günlerimiz agustosun 6,7, 8, doktorum bu üçgünü vermişti benimki tedaviyle oldu ondan hatırlıyorum
bu hafta sonu dr gidicem cinsiyetini söylerse hemen paylaşıcam sizlerle
solda hissettiginde kız,sagda erkek derler
sen nerde hissettin?
solda hissettim gibi daha 13 haftalığım acaba yanlış hissetmiş olabilirmiyim???
sen kıza yatkın günlerindesin
eşinde 6 agustosta erkege yatkın,7 ve 8 agustosta erkek gününde
kadının tarihi daha cok baz alınıyor genelde
ama şimddien kafanı takmaa bence
kese ve bioritimin tutmadıgı insanlarda var sonucta.hiçbişiyin garantisi yok
sen yum takibi cat ignesi filanmı yaptırdın?yada aşılama filan?
canım benim kızımda hep sag tarafımdaydı hep sagda hissederdim
ben yumurta büyütücü igneyaptım 6 gün sonrada çatlatma ignesi ve normal yoldan ilişki böyle oldu
şöyle söleyim
bebek 4 aydan sonra devamlı hareket eder zaten.sagdaydı soldaydı diyemeyiz
ilk aylardada hissetmek zor.herkes hissediyorum der ama o kıpırdamalar ya damar atmasıdır yada bagırsak hareketleridir
klomenmi kullandın
igneden kac saat sonra ilişki oldu
yok puregon igneyle pregniy igneydicanım 4 saat sonra ilişki oldu ve 3 gün gece devamdı
analdımm cnm
senin cocugunmu olmuyorduu da böle bi yöntem denediniz
yoksa erkek ebebk içnimi?
genelde yum geliştirici ve catlatma ignesini erkek ebebk isteeynelrde kullanıyor
ama cat igensinden 38-48 saat sonra ilişki öenriliyor ve tek ilişki
sen sık ilişki yapmışsın ve ilk ilişki 4 saat sonra olmuşş
sonucu merak ediyorum.kız olma ihtimali yüksek gibi sanki ama garanti bişi yok tabiki.Allahın takdirii
mrb kızlar ultrason kağıdını elime alıp baktığımda bana göre sağ öyle mi bakıcaz daha doğrusu nasıl bakıcaz kızlar
mrb kızlar ultrason kağıdını elime alıp baktığımda bana göre sağ öyle mi bakıcaz daha doğrusu nasıl bakıcaz kızlar