• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

benim tarih..10.09.1986..eşim 24.01.1976 ilişki günlerimiz agustosun 6,7, 8, doktorum bu üçgünü vermişti benimki tedaviyle oldu ondan hatırlıyorum

sen kıza yatkın günlerindesin
eşinde 6 agustosta erkege yatkın,7 ve 8 agustosta erkek gününde
kadının tarihi daha cok baz alınıyor genelde
ama şimddien kafanı takmaa bence
kese ve bioritimin tutmadıgı insanlarda var sonucta.hiçbişiyin garantisi yok
sen yum takibi cat ignesi filanmı yaptırdın?yada aşılama filan?

sen kıza yatkın günlerindesin
eşinde 6 agustosta erkege yatkın,7 ve 8 agustosta erkek gününde
kadının tarihi daha cok baz alınıyor genelde
ama şimddien kafanı takmaa bence
kese ve bioritimin tutmadıgı insanlarda var sonucta.hiçbişiyin garantisi yok
sen yum takibi cat ignesi filanmı yaptırdın?yada aşılama filan?

ben yumurta büyütücü igneyaptım 6 gün sonrada çatlatma ignesi ve normal yoldan ilişki böyle oldu

canım benim kızımda hep sag tarafımdaydı hep sagda hissederdim

şöyle söleyim
bebek 4 aydan sonra devamlı hareket eder zaten.sagdaydı soldaydı diyemeyiz
ilk aylardada hissetmek zor.herkes hissediyorum der ama o kıpırdamalar ya damar atmasıdır yada bagırsak hareketleridir

şöyle söleyim
bebek 4 aydan sonra devamlı hareket eder zaten.sagdaydı soldaydı diyemeyiz
ilk aylardada hissetmek zor.herkes hissediyorum der ama o kıpırdamalar ya damar atmasıdır yada bagırsak hareketleridir

yani canım sag tarafımda agrı olurdu tek onu demek istedim hareket falan hissetmiyorum zaten

yok puregon igneyle pregniy igneydicanım 4 saat sonra ilişki oldu ve 3 gün gece devamdı

analdımm cnm
senin cocugunmu olmuyorduu da böle bi yöntem denediniz
yoksa erkek ebebk içnimi?
genelde yum geliştirici ve catlatma ignesini erkek ebebk isteeynelrde kullanıyor
ama cat igensinden 38-48 saat sonra ilişki öenriliyor ve tek ilişki
sen sık ilişki yapmışsın ve ilk ilişki 4 saat sonra olmuşş
sonucu merak ediyorum.kız olma ihtimali yüksek gibi sanki ama garanti bişi yok tabiki.Allahın takdirii

cnm hayırlı olsun baya ılerlemıssınız valla benım usg resmımı kucuklugun tasınırlen yanlıslıkla o posette olanlar hep atılmıs ya cok merak ettım aslında neyse bu sefer kesınlıkle 7 8 haftalıkken usg cektırecem ınsssssssssssss:)))))))))))

mrb kızlar ultrason kağıdını elime alıp baktığımda bana göre sağ öyle mi bakıcaz daha doğrusu nasıl bakıcaz kızlar

analdımm cnm
senin cocugunmu olmuyorduu da böle bi yöntem denediniz
yoksa erkek ebebk içnimi?
genelde yum geliştirici ve catlatma ignesini erkek ebebk isteeynelrde kullanıyor
ama cat igensinden 38-48 saat sonra ilişki öenriliyor ve tek ilişki
sen sık ilişki yapmışsın ve ilk ilişki 4 saat sonra olmuşş
sonucu merak ediyorum.kız olma ihtimali yüksek gibi sanki ama garanti bişi yok tabiki.Allahın takdirii

canım ya erkek için igne yaptırılırmı yeni duydum canım benim yumurtalar gelişmiyor pkos yani adet düzensizliklerim falan vardı kızımdadad 7ay tedavi gördüm . ayda tutturduk şükür bundadad ikinci denememizdituttu şükür erkekle bir alakası yoktur kızımdada çatlatmak için 2 tane çatlatıcı igne yapıldı bana ve kızım oldu o kısmet işi igneyle alakası olurmu hiç bu arada çabuk gel yemegi çabuk pişir yaa

mrb kızlar ultrason kağıdını elime alıp baktığımda bana göre sağ öyle mi bakıcaz daha doğrusu nasıl bakıcaz kızlar

smge benimkide öyle baksana resmebaktıgımda sag tarafta duruyor burada bir arkadaşımızında resme baktıgında sagda duruyormuş bugün dr erkek demiş iyce kafam karıştı benim avatardaki resme iyi bak seninkide kese yuvarlakmı yoksa fasülye gibi falanmı bebek degil ha kese çünkü bebek zaten fasülye gibi durur

Back
X